Исках само бързо да излезна и в живота твой, мамо аз да влезна!

• 17 743
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
.......и добро утро  Wink

# 166
Добро утро и от мен Simple Smile
Аз не се включвам често, но редовно ви чета.Много се радвам като чета за малки пораснали юначета и когато най-тежкото в темата ни е загубено мече.Все така да го караме всички и много весело лято.
Я кажете за почивките през лятото.Ние мислим да хоим до Лондон, без малката  Mr. Green. Притеснявам се как ще съм без нея все ще я мисля, но с нея  Naughty НЕ. Ужасно съм уморена и чакам лятната отпуска с нетърпение.Пък после мисля да се реванширам на Били с едно море.
лек ден от мен

# 167
ние  ,мислим да ходим на почивка в слънчев бряг Winkтам си го бива моренцето .аме ще сме с малкия Crazyкъде без него?и без това няма кой да го гледа .

# 168
  • София,
здравейте и от нас днес, ние досега бяхме на разходка и се прибрахме, че нещо много духа навън.

И ние ще ходим на море и то с Вероника, не бих я оставила, защото ще я мисля постоянно и ще се притеснявам, така че предпочитам да си е с мене.

# 169
Ние пък още нищо не сме планували като почивка Sad
Иначе аз също много искам на моренце, но решим ли, ще е без дребния. Едно че ми се почива малко, друго, че морето без излизания и скитосвания вечер и целодневно кисненен на плажа не ми се нрави нещо  Mr. Green Може би с него следващата година, когато вече разбира какво му се казва и слуша повече /надявам се  Rolling Eyes/

# 170
  • София,
 Rolling Eyes надявай се

# 171

hahaha

Еее, моля те, не ми разбивай надеждите  Tired

# 172
  • София,
Ами не искам да го правя, ама децата са си деца, няма значение колко са големи! Hug

# 173

hahaha

Еее, моля те, не ми разбивай надеждите  Tired
           Joy  Joy Joy                                 

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 22:20 от GERI844

# 174
ДОбро утро, Simple Smile
Мда, и аз мисля, че с детето почивка....но не и аз мен.Затова ще почиваме 2-пъти.Айде лек ден от мен.

# 175
ехаааа Laughingи на мен ми се ходи на почивка два пъти.но...няма да стане Tiredхубав ден момичета Hug

# 176
...и на мен  Wink

Гери, вие сте на морето поне, след някоя и друга седмица можете всеки ден да си правите плажчета  Mr. Green В Бургас има ли всъщност хубав плаж?
Ние май отначало ще сме отново по басейните, смятаме да откриваме сезона скоро  Mr. Green

# 177
ами в бургас не е кой знае к,во ама...абе ти що не дойдиш да провериш а?не питай как е тук ,ела и виж Mr. Greenкакво ще кажеш Stopя си помислиии  bouquet

# 178
ами в бургас не е кой знае к,во ама...абе ти що не дойдиш да провериш а?не питай как е тук ,ела и виж Mr. Greenкакво ще кажеш Stopя си помислиии  bouquet

hahaha Нещо все на юг от Бургас ме влече, та попитах за сведение  Wink Ама нищо не ми пречи да си помисля   Thinking Wink

# 179
  • София,
ivanah и аз обожавам южното Черноморие, ние мислим да ходим тази година и то с Вероника и сега гледаме оферти. По миналото лято бяхме на Поморие, ама изобщо не ни хареса, направо останахме отвратени от плажа и си ходихме на плаж чак на Китен.

Общи условия

Активация на акаунт