Исках само бързо да излезна и в живота твой, мамо аз да влезна!

• 17 739
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  food010 smile3510 Да ви почерпя днес нашата Стефи става на 7 месеца.

# 181
честита месечинка на Стефани Hugцелувки от нас с Жорко Heart Eyes

# 182
  • Варна
Честита месечинка на Стефи на мама mimka73!  baloni

Bordima, татито върна ли се?

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 09:21 от Viki_76

# 183
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА НА mimka73   Hug

# 184
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА НА mimka73   Hug
newsm10

# 185
  • София,
Ей тая нашата тема ще живне ли най после? Нещо много сме я закъсали, то вече никой не пише! Всички ли сте по разходки?
Аз днес да Ви се оплача два пъти сядам и почвам да пиша и все ми изчезва Интернета, явно е от бурята! А и Вероника днес е просто отвратителна - цял ден не е спала и само мрънка, направо вече главата ми дава заето, имам чувството, че ще полудея! #Cussing out Баткото цял ден обикаля из апартамента с едни ролери, които снощи татко му му купи, послучай успешното представяне на изпита, а Вероника само търчи по него с проходилката. Сега съм я паркирала в стола за хранене, а тя само цика от там, ама да постои.

Честита месечинка на Стефи да е много палава и здрава!   bouquet

Хайде да се включат малко и другите да оживим темата, то вярно, че времето е хубаво, уж де и все сме по разходки, ама все пак!  Hug

# 186
тъй бе дундерелке Thinkingкъде се изгубиха повечето мами?то, и аз това се чудя Rolling Eyes

# 187
  • София
Да бре Simple Smile Къде се изгубиха всички  Laughing Сигурно и те като мен ги мързи да пишат. Аз само ви чета, ама нещо много ме мързи. Тия дни Лора е страшно кисела и се буди много рано с рев. Сигурно е от зъбите Sad Тамън я успокоя и легна и аз и или тя ще спи още 30 минути или Дани ще се сабуди, наспал се и готов за игра... добре че поне не се буди от нейните ревове Simple Smile
Е оплаках ви се, хайде и другите да се се включат,  че ще ни замре темичката  Hug

# 188
  • София,
hellche а радвам се че и ти си тук, много целувки на Дани и Лора, а какво стана с нашата срещичка,  newsm78, дали ще успеем да се видим скоро, така ми е домъчняло, ако трябва другата седмица се качвам на автобуса с децата и идвам да ви видя! Hug СЕга ще намеря сайта на кухнята и ще ти го пратя на скайпа да си гледаш и четеш на спокойствие. Вероника и днес всичко омете имаше някакъв гювеч с телешко месце и беше много вкусно, а за следобед имаше бисквитена торта! Hug Само, че баткото я изяде защото имаше бисквитки с какао вътре и аз не и я дадох!  Hug

# 189
Добро утро, момичета! Айде, днес сме на капучино  Wink

Ей така усмихнат ден  Mr. Green

# 190
ДОбро утро и от мен.Мерси за капучиното имам нужда.
Честита месечинка на Стефи !
Да се оплача и аз.Явно тази седмица е мрънклива за всички дечица.Сутринта като тръгнах за работа   малкото такъв рев одари, така ми се сви сърцето и не ми се тргваше, а то милото рони едни сълзи и протяга ръчички.До скоро  промрънкваше малко и почваше да си играе с тати, но сега 10-20 мин. плач.А нощем м да и ние сме от групата на будещите се и и мрънкащи.Май го мъчат зъби милото, нали си имаме само 2 Simple Smile.
Айде от мен толкоз. Целувки на всики бебенца и пораснали дечица.

# 191
Добро утро и от нас. Благодаря на всички мами за пожеланията. Днес времето се очертава да е гадно и няма да се излиза. Weary

# 192
ето ме и мен Winkние днес имаме месечинка  newsm38 -няма с какво друго да почерпя,тъй че...  Embarassed

# 193
  • София
Здравейте и от нас! Ние тази сутрин сме по-добре. Лора само веднъж през ноща изрева много силно, но не се събуди. Много ми е странно дали от болка така реве или нещо се стряска ако сънува...  newsm78 Иначе се събуди към 7 което е добре

Zoia_Alex, явно е много привързана към теб. Тя и моята гозпожица е така. Когато съм вкъщи все иска да я гушкам и да съм до нея, а тръгна ли да излизам, надава рев. Просто някои дечица са по-привързани към мама Simple Smile

GERI844, честита месечинка на Жорко!   ura

Dundurela, аз още миналата седмица го видях сайта, сега само се чудя дали да не им взимам едно от 300мл меню, ама то май няма десерт  newsm78 Въпреки че като се замисля, те вечер си хапват мляко и каквото изядат на обяд, това ще е, а една супа и едно ядене по 20мл ще им стига и на двамата.. Ще го измисля и другата седмица като говоря с докторката ще ги запиша Simple Smile
А за срещата и на мен много ми се иска да се видим, ама в това дъждовно време не смея да тръгнем, че таман ще дойдем и ще вземе да завали... Дано да се оправя скоро това скапано време и ще дойдем, обещавам  Hug

# 194
  • Варна
Вики пак е болен. Cry .Вчера започна да вдига малко по малко температурата и сега е вече 39.6. Пак сме се обзавели с червено гърло и налепи и вечерта започваме антибиотик.

Общи условия

Активация на акаунт