Исках само бързо да излезна и в живота твой, мамо аз да влезна!

• 17 735
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Гери, нацелувах го  Heart Eyes. И ти нацелувай Жорко от нас!
Искра, как е Владко? Минава ли изгореното? Боли ли го още? (м, докато пишех и ти изчезна  Sad )

# 226
Ей ме и мен на линия  Mr. Green Изкарахме страхотен уикенд в планината и съм заредена с нови сили  Blush
Айде, болничките да се оправят  Hug
Отивам да храня челядта  Wink

# 227
  • София
Благодаря за посрещането Simple Smile
Дребният за сега е ок, яде и спи. Каката помага. В епикризата не пише да има придружаващи заболявания. Ще видим какво ще каже педиатърката утре.
Моя син не е от ревливите, а и вади едно гласче... Преместих се да спя в детската стая, да мога да го чувам. Не знам Дияна как спи на този матрак, но аз съм като убита сутрин, всичко ме боли и мисля, че няма да изкарам дълго. Чакам кума ми да ми даде бебефона им.

# 228
Мамчета вижте нещо интересно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=215192.0
За зъбките ползвам bonjela cool облекчава го, но си е ад като го замъчат, много е крив.... Cry и вече не спи през деня направо в чудо се виждам, спи три пъти по 30 минути за цял ден а сутринта става в 6 часа, хапва подремва до 7.30 и тогава вече се събужда готов за игри.... Shocked  Crazy
Viki_76 Целувки на Вики от нас и бързо да се оправя, щом сте вече трети ден на антибиотици значи вече ще се повлияе  Peace Hug
ivanah завиждам ти /с добри чувства  Wink/ , че си  отпочинала  Hug Peace

# 229
Здравейте мами. Прочетох темата за захранването 2 пъти. Обаче това само ме обърка още повече. Мисля ,че й е време за захранване ,а и както споделих напоследък не наддаваме изобщо. Днес бяхме при педитърката и сме 6 кг-отново:-( Та споделих и с нея и тя обаче ми каза да започна с плодовите пюрета. Около един месец, по 30 гр., веднъж на ден. Тя е голям фен на Хип и твърдо ми ги препоръча. Та купихме днес круша и ябълка и да се похваля много ни хареса. Но това ,което изчетох по темата за захранване е да се започне със зеленчуковите пюрета , а после с плодовите защото иначе има вероятност да откаже зеленчуковите. Та въпроса ми е -кой да послушам-педиатърката или мамите от форума ? От известно време имаме и голямо желание да седим .Знам ,че й е много рано(почти 5 кор. месеца сме). Но като я хвана за ръчичките и тя се надига,сяда и е толкова щастлива. Като я оставя да лежи само плаче. Дали има нещо като стрес от болницапри толкова малки бебенца? Откакто сме се върнали от болницата е много нервна. Иначе беше много спокойно и кротко дете. Аз май доста ви досадих:-( Ама спирам

# 230
  • София,
Здравейте и от нас! Ние се разходихме порядъчно и дремнахме навън, но добре че се прибрахме че пак заваля, ужас!

Честита месечинка на Преслава!   bouquet

пчеличка, започни да я захранваш без да се притесняваш, а може и зеленчуково пюре да и дадеш, и да видиш кое и харесва повече, а за сядането щом иска, слагай я по малко, явно вече и е време!
ivanah ти се появи, подозирах аз че сте някъде на почивка, радвам се че сте изкарали добре!

Вики тези лигавници наистина са хубави, ще вземая и аз да си намеря един! Моя е по различен!  Hug
Хайде ние ще си правим инхалация пак и ще си чистим сополите, че сме канени нагости в едни съседче да поиграят големите деца, че навън вали!

# 231
Тук съм, тук съм вече  Wink

# 232
p4eli4ka_maia - за захранването.Ето и моеот мнение, което не претендирам да е вярното:Не е рано, може да започнеш.И ние се захранихме с ХИП и аз съм им фен(малката също).Аз послушах форума и започнах съсъ зеленчукови пюрета, Били няма никакви проблеми с храненето(но тя винаги се е хранила добре и имаше слаби колики).
За седененто найстина й е рано , но може да я сложиш полу-седнала(на 45 градуса) сигурно ще се радва пък и гръбчето ще е добре подпряно.

# 233
  • София
p4eli4ka_maia Дияна ми е с ранно захранване. И аз започнах с плодови пюрета, след това зеленчукови и накрая месни.
Мисля, че можеш спокойно да я захраниш. А за реда на пюретата... не знам какъв съвет да ти дам.
Може би мамите от форума препоръчват 1во зеленчуковите, защото плодовите са сладки и наистина детето може да откаже останалите "буломачи". Наричам ги така, защото нито зеленчуковите, нито месните ми харесваха Simple Smile

tonyy за Keyboard Pounder-а ли става дума? Аз я използвах, на Дияна й беше интересно, но до определен момент.
Сега вече е голямата кака, не мога да я откъсна от компа Simple Smile

# 234
Още нещо ми тревожи акъла:-). Пак за коригираните месеци. Ние сме почти на 8месеца, но коригирани сме на 5. Не че вече не ви го споменах поне 100 пъти Simple Smile) Ама мисълта ми е друга . Вида й също е на 5 месечно бебе , както и кг-те ,както и рефлексите. ТА като излизаме навън и разни познати( не близки) ни питат на колко сме и аз все казвам на 5. Правя го ,за да си спестя учудените погледи, съчувствието и хилядите въпроси. ама напоследък някак ми е нереално. де да знам .Вие как процедирате? Особено маммите ,при които разликите между реални и коригирани месеци е голяма.

# 235
# 236
Добро утро и от нас. Днес Стефи се събуди рано, но си кротува в леглото докато напълни памперса. Незнам защо обаче втори ден сутрин бебка не иска да си изяде всичкото мляко. На вас случвало ли ви се е? Ivanah благодаря за кафенцето.

# 237
  grinning039 днес водих Жорко на моренцето  . бреййй, ми то голяма жега  бе  Nature Sunny

# 238
  • София,
И аз искам на моренце Sad, писна ми в тая скапана София. Днес съм скапана, цял ден бяхме навън и съм страшно изморена! Crazy

# 239
  • Варна
p4eli4ka_maia, когато Вики беше по-малък и станеше въпрос за възрастта му, казвах реалната възраст и винаги уточнявах, че е роден недоносен. Понякога се хващах, че го правя и когато си беше наваксал, но някой ми кажеше: "ай, че е малък" (а те хората са имали предвид, че е бебе, не че е дребен спрямо връстниците си  Embarassed).
mimka73 , често сме имали такива периоди. Обикновено е около никненето на зъбче. Има пък периоди, когато ни "изяждат ушите" - ядат доста повече от обичайното.
Гери, топна ли дупето на Жорката в морето? Ех, и аз искам на плаж, ама ще почакам още месец-2-3, докато татито ни се върне.
Да се похваля - Вики вчера през нощта и днес не е вдигал температура (пу-пу, да не му е уроки  babydust7 ). Е, поразглезил се е много, но надявам се и това ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт