Исках само бързо да излезна и в живота твой, мамо аз да влезна!

• 17 732
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Viki_76,  радвам се че  Вики вече няма Т.    mimka73,Жоро е същият Confusedсутрин не иска да яде.абе да са ни здрави пък... Hug

# 241
  • София,
Вики браво на малкия юнак. И аз като тебе обяснявах като ме попитат на колко е малката, даже и сега си казвам и винаги с гордост и какво като е по малка, тя ще ги настигне, но пък ми е много умничка и чаровна. Пу - Пу да не са им уроки на всичките ни малки сладки слънчица! Да са ни живи и здрави и един ден всички да се гордеем и да казваме - ЕТО ТОВА СА НАШИТЕ ДЕЦА! Hug

# 242
Да, и аз вече се опитвам да казвам реалните месеци ,но при нас разликата е точно 3 месеца. И някак малко странно ме гледат . Щото аз по принцип не обичам да се обяснявам. А и някои хора "малко" прекаляват със съчувствието и въпросите. Ама вече свикнах-като не ми се обяснява отговарям едносрично и малко троснато и те сменят темата Mr. Green

# 243
Добро утро  Simple Smile
p4eli4ka_maia - аз докъм 10-11 м, казвах коригираните месеци на малката, защото тя на толкова си изглеждаше.Изведнъж , много порасна и навакса и сега казвам реалната й възраст.И при нас разликата е голяма 2 и1/2 месеца.

# 244
  • София,
Добро утро и от нас! Хайде ставайте и на разходка, че от утре пак ще вали! Ние днес трябва да ходим до поликлиниката, че и на баткото му е време за ваксини! Hug

# 245
И ние сме на линия  Mr. Green
Айде, хубав ден!

# 246
Владко е добре, раната заздравява ,но няма да стане бързо .Тук в Поморие правят един мехлем за изгорено ,доки каза че е много ефикасен и белег не оставял, та ще видим- за сега действа .Лошото е че, като сме навън иска да слиза да ходи ,но не може, защото трябва да е без чорап, а за обувка абсурд.

# 247
малиййй,много ранобудни имало днес LaughingДундурела ,е права   утре пак ще е дъждовно  umbrella тъй че ,ние с моят син ще използваме целият ден.айде чао

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 11:55 от GERI844

# 248
  • София
Днес мъж ми отиде до офиса и аз останах сама с трима - бебе, котарак и кака. Лекинко издивях по едно време.
Котаракът останал затворен в детската, малкия ревнал и котака се уплашил - седи на вратата и реве да излезе. Каката пък реве, че иска да ходи навън да играе с децата. Около блока деца нямало, тя реве под прозореца - слез да ме преведеш през улицата. Хайде, бебо на ръце, слизам, хващам каката, бегом през улицата. Малкият се напече на слънцето за 1-2 мин и веднага заспа Simple Smile Имаше полза от тази кратка разходка Simple Smile

# 249
 kaffeetrmker_2 Добро утро!    rib4e newsm59  Честит, рожден ден!Жива и ,здрава бъди много щастлива и обичана. smile3525 smile3525

# 250
  food010Добро утро и от нас.

# 251
Добро утро мамита. Как сте. Ние от давна не сме се включвали но все не ни остава време, но ви чета редовно. Искам да ви попитам за ваксините как се бият по коригирани месеци или на колкото са си?

# 252
  • Варна
ani-r, на Вики БЦЖ му биха на 2 коригирани месеца и от там започнаха другите ваксини (спомням си, че трябваше да има интервал от поне месец между ваксината против туберколоза и следващата). Така че ако трябва да обобщя - да, спрямо коригираните месеци му слагаха ваксините. Но пък Вики е роден под 2кг, а твоите бебоци са над тази граница, така, че при вас може да е различно. Педиатъра ви какво казва по въпроса?

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 10:16 от Viki_76

# 253
  • София
Ани, радвам се че намери време да се включиш и че сте добре Simple Smile Ще ти кажа на нас как ни ги слагаха... ние сме родени 45 дни по-рано. Първата противохепатитна ваксина и БЦЖ-то ги сложиха преди да ги изпишат от болницата, т.е. на 1 месец. След това следващата след 1 месец и така на всеки месец, като един месец пропуснахме защото биаха направили алергия. Та общо взето като се сложи първата и после на всеки месец се пада да има ваксина, разбира се ако са здрави бебчетата. Дори и да се забави някоя, няма страшно, важното е да е минал поне 1 месец. Ако все още не са ви сложили първата, преполагам, че педиатъра ще прецени кога може и ще ви ги сложи Simple Smile
Малко дъгло стана дано си ме ра збрала  Hug

# 254
Ани, радвам се че намери време да се включиш и че сте добре Simple Smile Ще ти кажа на нас как ни ги слагаха... ние сме родени 45 дни по-рано. Първата противохепатитна ваксина и БЦЖ-то ги сложиха преди да ги изпишат от болницата, т.е. на 1 месец. След това следващата след 1 месец и така на всеки месец, като един месец пропуснахме защото биаха направили алергия. Та общо взето като се сложи първата и после на всеки месец се пада да има ваксина, разбира се ако са здрави бебчетата. Дори и да се забави някоя, няма страшно, важното е да е минал поне 1 месец. Ако все още не са ви сложили първата, преполагам, че педиатъра ще прецени кога може и ще ви ги сложи Simple Smile
Малко дъгло стана дано си ме ра збрала  Hug

Благодаря ви много. Да личната така каза да мине месец от последната и пак ще им бият. Първата са я сложили в болницата след това като си дойдохме след месец им биха пак и сега трябва пак да им бият.

Общи условия

Активация на акаунт