Исках само бързо да излезна и в живота твой, мамо аз да влезна!

• 17 737
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Ех, Viki_76 , какво става с Вики, защо така  Rolling Eyes Ако е някакъв вирус, защо бързате с антибиотика  Thinking Но ти си знаеш детенцето, де....Дано бързо се оправя малкия..

При нас пък времето е супер, сутринта не обещаваше да е такова, но се оправи и сега сякаш дори горещо става  Mr. Green Дано и уикенда да е хубаво, че планираме пътуване, за което аз вече направо копнея, че нещо ме стегна шапката в града  Tired

# 196
еееее, ама защо така Вики пак с Т?лоша работа Tiredи аз ви пожелавам скоро да се оправите,и дано вече не ви се случва.целувки на малкия Hug

# 197
  • София,
Бързо да се оправя Вики и дано не е нещо сериозно! Вече като чуя за болести и косата ми се изправя? Моята госпожица на обяд пак повърна и то яко, та прахме и столчето.  Hug

# 198
Ние пък, тази сутрин обърнахме каничката с топлата вода и си изгори малкия крачето.  Направо умирам от притеснение и толкова виновна се чувствам ,че ще се пръсна Cry Cry Cry
Цял ден на реване ме избива а мъжа ми само ми се кара ,че  така щяло да бъде и че не можем да го опазим от всичко. Sad

# 199
  • Варна
Благодаря ви момичета!  Hug
ivanah, за съжаление Вики много бързо прави усложнения и няма как при тази ситуация да мине без антибиотик.
iskra.v.s, мъжа ти е прав - колкото и да ги пазим, белички стават. Мажи изгореното с Бочко или нещо друго, съдържащо цинк (по-бързо ще мине, а и белег не остава). Пиши как сте? Боли ли го още много?
Dundurela, надявах се, че Вероничка вече не повръща, но уви Sad. Стискам палци да се случва възможно най-рядко (ако може и да не се случва)!

# 200
а Вики как е?viki_76,дано по-скоро се оправи малкия Hugа още ли сте с Т?        iskra v.s-Влади как е сега? на моя Жоро пък ,чурката му е нещо доста зачервена ,та се чудих дали някой може да ме посъветва, какво да правя newsm78.

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 09:30 от GERI844

# 201
  • София,
Здравейте и от нас, днес времето е отвратително и май ще си стоим в къщи! Вероника заспа и аз пазя тишина като ровя в НЕТА  Mr. Green, а баткото само ми мрънка и иска да му освободя компа та да играе на една нова игра, която сутринта му инсталирах. Леле ами като порасне още малко и тя и незнам, ние с баща им трябва да се командироваме някъде.

Искре, мажи Влади с дефламол, а като заздравее и с Бочкото, ще се оправи няма страшно!
А Вики как е днес? Има пак някакъв нов вирус и мен много ме е страх моите да не се разболеят, тъкмо Вероника от една седмица няма дори и сополи, направо бях забравила какво е това, спокойствие, иначе все съм със стеримара и помпата по нея и все чистя, ужас. А сега трябва да водя и баткото да му слагат ваксинките, че нали ще е ученик тази година.

Гери, измии хубаво пишлето с хладка водичка и ако имаш в къщи калиев перманганат капни една малка щипчица, да стане водичката леко розова, а може и със смарадлика. После накапи един памук хубаво с риванол и го увии около пишо и сложи памперса отгоре, а също може да го намажеш и с гентамицин, ако имаш в къщи. Успех!
Целувки на бебоците и да оздравяват бързо!
А къде се скриха МАМА жаба, и Вени ВО, какво ли прави Ивчо, и Дарето? Ей поне по един ред драснете - ДОБРЕ СМЕ, поне да не ви мислим!

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 12:29 от Dundurela

# 202
  • Варна
Днес Вики е малко по-добре. Пак вдига температура над 39.0, но поне по-бързо се повлиява от температуропонижаващите. Твърда храна почти не яде, но утре надявам се и това да се оправи. Лошото е, че взе да се закашля - надявам се да е от слюнкоотделянето, а не да е начало на бронхит.
Гери, за чурката Dundurela е обяснила много добре.

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 17:39 от Viki_76

# 203
Viki_76 Стискам палци Вики да се оправи много бързо и да се похвалиш Peace Hug
iskra v.s Мажи изгорялото с дефламол, той успокоява болкато бързо - знам го от опит Peace Hug
Времето при нас е ужасно и излезнахме само за 1 час днес. Иначе сме постоянно навън от ранни зори  Crazy и затова не остава време да пиша   Blush Да ви се оплача , Вики вече изобщо не иска да спи  в къщи през деня...и се виждам в чудо с това спане. Пищи и реве още като го сложа  в креватчето дори когато много му се спи.... newsm78 направо незнам какво да правя... newsm78а на вън заспива бързо

# 204
Дундурелче, тук съм бе мило. Просто не съм писала, но всеки ден си ви чета. Нали знаете, че сте ми друшки и редовно се консултирам тук с вас. Целувам ви всички и ви гушкам.

# 205
  • София,
Ами така де пишете, няма само да ви мислим, добре ли сте  newsm78 не сте ли, къде изчезнахте. То и ние сме по разходки, ама намираме време по 2 минути на ден да драснем по два реда. А днес не сме излизали Embarassed и Вероника е кисела ужасно и не е спала и само квичи!  Tired Оплаках Ви се. Сега ще я къпя и да ляга, че вече немам нерви!!! Sick

# 206
Здравейте. Ние сме почти на 5 коригирани месеца. Мисля вече да започна с въвеждане на нови храни. Дали е рано още? Напоследък яде по-малко-дали заради жегите или заради зъбките незнам. Ама надявам се с новите храни да я "напомпам" малко. А дали да се притесняввам,че още не иска да се обръща? Само от време на време повдига крачета и дупе и стига до страничен легх ,ама до тук. Чакам съветите ви с какво и кога да започна. Целувки

# 207
  • Варна
Честита месечинка на Даниелана мама dima74!   bouquet
А къде ли се загуби alexa_p?! Сигурно са изписали Ванеса и сега мама е заета.
alexa_p, пиши как сте!

p4eli4ka_maia, прочети тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=280697.0

# 208
Честита месечинка на Даниела на мама dima74!    bouquet И къде се изгубихте, пиши как е Дани ?

p4eli4ka_maia , според мен можеш да започнеш със захранването прочети тук по темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=60723.msg1107051 
Аз да кажа , вчера дадох на Вики месно пюре, та вече започваме мръвката  Mr. Green
Днес май няма  да се излиза...  Wear Umbrella#Cussing out , а Вики вече пощурява вкъщи. От сега се чудя как ще е зимата...  newsm78 Не ми се мисли....но добре, че тепърва идва лятото  newsm44  grinning039

# 209
честита месечинка на Дани ! baloni          Viki_76  ,  а Вики как е днес?дано, е по-добре Hug

Общи условия

Активация на акаунт