Бебешка близнашка тема VII

• 18 330
  • 279
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честит първи рожден ден на Георги и Божидар! Да са живи, здрави, все така щастливи, да слушкат мама и много да я радват!   bouquet

# 151
честита 1 год. на малките слънца,да растат живи и здрави и много да слушкат мама!!! newsm59 за мама  smile3525

# 152
Честита годинка и от нас   bouquet Hug Да растат много и да слускат мама малките юнаци...

АЗ след малко съм на Зъболекар, сте ми вадят мъдрец  ooooh!

Иначе с Георг и ТереЗия се гледкаме, храним и спим (Георг спи на дивана във въЗглавницата За кърмене, той е по неспокоен от  двамата  Rolling Eyes). Майка е осте тук и ми е по лесно, но си Заминава в събота и тогава...  Praynig
На мен акушерката ми препоръча да ги храня на 4 и половина часа, че много били наддали (те са преждевременно родени и теглото им като цяло е по ниско от това на повечето деца  newsm78), обаче те си искат своето и от 4 преминаха на 3 часово хранене... И ние им даваме, иначе е вой до Бога. Моите по принцип ядат по 6 пъти, така ги свикнаха в болницата...

Приятен ден на всички  Stop

# 153
Честит Първи рожден Ден на Георги и Божидар, да радват много мама и тате и много здраве и късмет желая  newsm59  bigdance2
Весело изкарване на празника.

# 154
Честит първи рожден ден и от мен на Георги и Божидар!Да са живи и здрави,палави,игриви и само да радват всички около тях!
Днес и моята племенничка става на една годинка,черпя ви виртуално Hug

# 155
Честит рожден ден на Георги и Божидар! Безгрижно детство за малките юнаци и да слушкат много мама и тати!    newsm38  Gift newsm38  Gift

Лаленце, дано всичко мине добре с мъдреца, ох и моя сега като бях на зъболекар се оказа целият изгнил, но уж успяха да закрепят положението  ooooh! Иначе ще видиш, че ще се оправяш с малките и без помощ аз от самото начало все сама си ги гледам  Simple Smile И като искат да ядат, давай им, може би имат нужда да си наваксат сега  Simple Smile Моите си ядяха на 3 часа доста време, че и сега продължават, само дето нощем спят  Mr. Green

# 156
Честит Рожден ден на малките сладури Георги и Божидар!
  Здраве,щастие и слънчево детство!

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 21:13 от didka_2

# 157
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И БОЖИДАР!
Да растат живи и здрави, весели и щастливи!

baloni Tada newsm38 Tada baloni

# 158
  • София
Много ви благодаря за пожеланията, много сте мили!!!   bouquet
Абе, отде ги взимате тез емотикончета, много са яки Simple Smile

Момичета, в темата за тризнаците, една мацка търси мами, забременели ин-витро.

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 00:37 от uzi_buzi

# 159
(mooning) това е много интересен емотикон  Laughing

Запис

# 160
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ И РАДИ НА МАМА ГОЦА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,ПАЛАВИ,ИГРИВИ И САМО РАДОСТИ ДА НОСЯТ НА ВСИЧКИ ОКОЛО ТЯХ!

# 161
Гоца, живи и здрави да са наследниците!
Да те радват, слушат, обичат и уважават!
Да растат с късмет и безгрижни!
Още много години да посрещате заедно тази светла дата
  bouquet  bouquet

# 162
  • София
Честит рожден ден на Ники и Ради! Да растът весели и засмяни и много обичани!  newsm59  bigdance2

# 163
Честит Първи Рожден Ден ,мили деца!
Бъдете живи и здрави,много обичани и засмяни.
Щастливо детство!
Весел и незабравим празник  bouquet  bouquet  bouquet

# 164

Честит Първи Рожден Ден, Ники и Ради!

Да сте живи и здрави и много палави, да радвате много мама и тати! Весело и безгрижно детство!

Гоца, да си жива и здрава и много да те радват всичките ти мъже - на ръце да те носят и да те боготворят!

П.П. Узи-Бузи, същите пожелания с голяма патерица и на теб

Общи условия

Активация на акаунт