Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ - 2

• 27 016
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
        Успех и от мен, Вяра!   bouquetДано разправиите свършат скоро. Тази седмица ние ще правим геодезическо заснемане, трасировъчен план и вертикално планиране и много се надявам съседите ни от запад да не са навлезли в наша територия, че и те са като съседката на Вяра.
Стискам палци, да нямате подобни проблеми и разправии  Praynig Дано всичко си върви по реда  Peace

# 106
Кое кръгче имаш предвид?Заобления ъгъл на стаята с камината ли?  newsm78

# 107
Кое кръгче имаш предвид?Заобления ъгъл на стаята с камината ли?  newsm78
ДААА любимата ти част  Joy

# 108
То наистина трябваше да е кръгче , ама и на това съм доволна след толкова мъка! Sad Мъкааааа!   Confused Освен това и верандата ми е любима - една стая за зимата и една тераса за лятото! Еееех ,мечти!  Joy

# 109
  • Варна
Ако си пращате чертежи на лични, си ги обсъждайте пак на лични. Ако не, дайте и ние да ги видим...

# 110
Yee , вярно че ти бях обещала! Извинявай!   bouquet Сега!

# 111
Аз засега само ви чета - редовно Laughing. И ние сме до под кривата круша, чакаме от Вик да ни кажат как да процедираме с тръбопровода (минаващ през местото) и точно "как се строи трафопост"  Close. Но от кога очаквам чертежите на Диди - ще може ли и на мен  Praynig  Wink

# 112
Трафопост се строи с много пари!После го даваш на енергото и те ти го приспадат от сметките докато си жив!  Joy Joy Joy С тръбопровода същата работа.  Peace

# 113
Е, поне от трафопоста приспадат (за него сме 3 семейства-ще си го делим Wink 0, ВиК казаха, че тръбата и проблема, както и разходите са си наши Wink

# 114
Дано поне и там/ВИК/ да сте 3-ма!  Grinning

# 115
Ами сигурно за кубатура става въпрос, а не за квадратура. не бях се замислила:)

Диди 69, и аз искам да гледам чертежи Crossing Arms Моля Simple Smile Когато е готов нашия (а то надявам се, да е скоро) и аз ще показвам!

Вяра, успех с адвокатката и разправиите! Дано скоро се оправите, че кой ще ме черпи кафе на път за вкъщи Laughing

# 116

Вяра, успех с адвокатката и разправиите! Дано скоро се оправите, че кой ще ме черпи кафе на път за вкъщи Laughing
A ako е за кафето   food010 и на гола поляна и върху плоча  #Crazy все ще го пийнем  Peace ама пусто немам търпение вече да ги  #2gunfire тез старци и да продължаваме натам без други непредвидени ситуации ... и разходи  Mr. Green

# 117
ВЯРА , кажи къде да дойда и в потайна доба ще полеем градината със сол!  Twisted Evil Немай грижи , те сами ще дръпнат после оградата!  Simple Smile А сега така и така се бавите , поне натискай архитекта да свърши работата както трябва!  Peace Може и да си складирате някъде желязо , че цената му расте като за световно.  Simple Smile

Анитка , ще ти дам линк!  Simple Smile

# 118
Момичета, като уговорите ден и час, свиркайте, че и аз съм в тази посока. След кафето може да ни потрябва нещо по-силничко, ще го гаврътнем на нашта полянка:)

# 119
 Харесали сме си едно дворно място с постройка (керпичена), която смятаме да бутаме. Общо квадратурата на къщата и двора е 100кв.м. Парцела е ъглов ,като от едната страна е на калкан а от другата страна има построена нова къща на 3 етажа, която е на разстояние 2/3 метра от керпичената къща. 
   Та въпросът ми е: ако се събори керпичената къща и започнем да строим ,ще трябва ли да се отстъпва 3 метра  навътре от оградата на новопостроената къща (ако е така май ще се откажем   то от тези 100кв няма да остане нищо)? А дали ако се стигне до споразумение със съседите , ще можем да залепим нашата къща до тяхната ограда?  newsm78
С кой трябва да се посъветваме по този въпрос преди да предприемем някакви действия?

Общи условия

Активация на акаунт