Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ - 2

• 26 167
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
Ако започнете лятото и няма подпочвена вода е възможно.
При нас трябваше първо да се бутне старата къща и след това да се строи,а и започнахме началото на ноември.

# 181
И сигурно сте прекъсвали през зимата?Е така - да!Да видим ние до къде ще я докараме?  newsm78

# 182
  • Пловдив
       А бе то и ние си знаехме още от началото какво искаме, но нещо архито се съпротивляваше. Grinning От преди месец вече всичко е уточнено и чакаме вече готовия продукт, ама до кога ли?
       Определено за 3 месеца ще успеете да я покриете, само майсторите трябва винаги да имат материал, за да не бездействат.
       А някой от вас да е чул за желязо с цена под 1,60лв без ДДС в Пловдив, че това сега не ми дава мира.

# 183
В момента , в който стигнем да желязо , тухли и т.н. , ще разберете точни цени!  Peace

# 184
  • Варна
chudovisteto: много е зелено при вас, наистина Simple Smile Хареса ми хола! А това над него зимна градина ли е, тераса ли...много не разбрах  newsm78

# 185
Благодаря, Yee ,това отгоре е тераса,
на първият етаж,също има,даже си мисля,че днес трябва да е излята,като е готова,
пак ще кача снимки,вече ще е по оформено и ще може да се придобие по добра представа.

# 186
  • Балчик
vemite , дай да видим нещо - снимки ,проекти ! Аз нали съм си любопитка !  Joy
  Ще се опитам, но проблема е, че схемите са във формат А3 и не мога да ги сканирам. Но моя мъж се канеше да ходи до Офис1 да ги намаля на А4, че иска да ги прати по е-mail на един приятел и тогава ще ги покажа.

# 187
на първият етаж,също има,даже си мисля,че днес трябва да е излята,като е готова,
пак ще кача снимки,вече ще е по оформено и ще може да се придобие по добра представа.
Чудовиююще, на мен нещо не ми се отварят снимките , отваря се началната страница на сайта ????

# 188
Чудовиююще, на мен нещо не ми се отварят снимките , отваря се началната страница на сайта ????

Трябва първо да влезеш с акаунта си в снимка бг и тогава да натиснеш линка !  Peace

# 189
  • густо майна Филибето
Срещу нашия парцел започнаха къщата октомври и завършиха грубия строеж през февруари. Става дума за къща със застроена площ на око около 120 квадрата, етажите са 2+мансарда и мазе, струва ми се на цялата площ. Най-дълго продължи направата на мазето, защото имаше подпочвена вода и през цялото време изпомпваха. Освен това при един проливен дъжд стената на изкопа се срути, защото не беше скосена, а вертикална. Наложи се да изгребват наново пръстта и да правят нов кофраж.

# 190
Малеее, последните 12 часа са били доста плодотворни за темата Laughing

И аз съм с нов ник. Прекроената Анитка;)

Диди69, това на снимката ти ли си? Ако си ти, много ти отива къщата Hug  А това под снимката....не го приемам. Трябва да сме оптимисти! Да не говорим, че вече те чувствам като "домакин" на темата, значи имаш отговорна задача Laughing

Ние тези дни чакаме новото творение на архитекта. Според него вече щяло ни допадне Joy Като се накани да го прати, ще ви покажа, макар и да е много вероятно да не е последен вариант.

# 191
Чудех се аз , коя е тази Вълничка (морска) , пък съм й писала и на ЛС !?  newsm78  Joy Хубаво е да предупреждавате , като си сменяте имената!  Peace Аз съм на снимката , а това под нея е един от Законите на Мърфи.  Simple Smile Ще чакаме творението и ще го разгледаме с удоволствие , нищо че не е последно.Повече очи виждат повече недостатъци.В първия ни проект приятелката ми ми отвори очите за доста неща ,които аз не забелязвах - допълвахме се взаимно.  Peace Тогава спокойно щях да пропусна един дълъг , безсмислен коридор от 9 кв.м. , чиято единствена роля бе на топла връзка м/у гаража и къщата.Така че ,давай го насам този проект!  Peace

# 192
  • Варна
Между другото, все забравям да кажа,  изтеглих си една програмка за чертаене на къщи (и не само) http://www.homeplanpro.com/. За ентусиасти, които искат да си чертаят сами (като мен). Има 1 месец триал на пълната версия и е много лесна  Wink

# 193
Yee , как не те намерих по-рано ?   bouquet Сега щяхме да сме на първи етаж с тази програмка !   Sad

# 194
  • Варна
Диди,  Hug. Търсих много и за вътрешен дизайн нещо за непрофесионалсти, но не намирам, само за кухни има  Cry.
Ето 2 за планиране на кухни:
http://www.alno.de/191.0.html - на немски.
http://www.ikea.com/ms/ru_RU/complete_kitchen_guide/planner_tool/index.html  - това е на Икея, на руски (има го на различни езици).

Ако някой знае някоя друга програмка , моля да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт