НОЕМВРИЙКИ сме щастливи, ще сме майки - горди и красиви!

• 9 653
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Има ли такива от вас на които са им отесняли дрехите?
На мен в талията са ми станали доста по-стегнати. При вас как е?

Има , има Mr. Green
Повечето сме така Laughing

# 91
  • София
Има ли такива от вас на които са им отесняли дрехите?
На мен в талията са ми станали доста по-стегнати. При вас как е?

Има , има Mr. Green
Повечето сме така Laughing

Ама мисля, че си е нормално, време ни е Laughing

# 92
  • София
Верич, мерси за инфото Hug
Внимавай с килцата, все пак две човечета храниш, а като те знам каква си запетайка кльощава  Naughty
Консултирай се с док.

Аз в момента съм като плондир Embarassed Така съм се надула, че ще гръмна след малко. Днес не успях да отида до "00" сиурно и от това ще е, ама като ходя и нищо не върша там Embarassed
Снощи си накиснах 5 сушени сини сливи, тази сутрин ги изядох, изпих водата, ефекта - нулев #Cussing out Много ми е дискомфортно така, чак започва да ми се гади от това.....
Имам чувството, че на мен нищо не ми действа- ни Дуфалак, ни кафе, ни прясно мялко (то пък ме запича), ни вода с мед, ни ленено семе.....нищо! #Cussing out Голяма съм бяла птица, да ми се не види! #Cussing out

# 93
Верич, и аз бях така с килцата, ама вече спрях да свалям.Ако ти се гади и повръщаш, може да е от това.После ще наваксаш.
Мишле, опитай да хапваш сутрин за закуска овесени ядки или мюслита с мляко.Редовната им употреба регулира перисталтиката на червата.Активията също би трябвало да ти помогне.Успех!

# 94
Lija честит ти рожденик!  bouquet
Да ти е жив и здрав и много да те радва.
И на мен ми утесняват дрехите  Sad, но като че ли на дупе и крака раста повече.

# 95
Мерси мацки за подкрепата, аз не мога да се оплача, добре си похапвам, ама после всичко излиза /отпред, отзад/...  Cry понякога ме е много яд, че хабя храната  Laughing

Мишле я бързо малко череши и след тях водичка и утре да докладваш ефекта...  Joy

# 96
Мише, виж т'ва:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=91371
http://archives.bg-mamma.com/archive/000/054/135/54135/54135.html

Lijanewsm59 да ти е живо и здраво момчето!!!

# 97
  • Монтана
Вече съм 4кг отгоре голямо ядене пада всичко което вида ми се яде , панталона съм спряла да го закопчавам и се чудя как да намаля този апетит. И на мен ми се струва че усетих бебока, но още не съм убедена.

# 98
  • София
Лошото е, че най ми се хапват такива пушени меса или шунка, знам че са опанси, ама си хапвам, много ми се ядат.

Защо да са опасни пушените меса????

# 99
tinkatink, аз вече ходя с панталон за бременни.В корема най-много съм наддала.В краката и дупето като че ли не .Но така или иначе матката расте преди бебока.То бебо е около десетина сантиметра-кво остава за другите работи.Даже ме бъзикат че походката ми била като на пингвин hahaha

# 100
  • София
А Пепена що зачезва така? Да не си е хванала любовник  Thinking
Mr. Green абе вий ко знайте, имам си двама любовника и двамата се карат кой ад спи с мене  Crossing Arms

Така си и знаехме, ама все чакаме да се увеличи списъка  с именат в подписа ти, не да ги пазиш тайна!!!! Mr. Green

# 101
здравейте мамчета ,малееее от кога не съм писала ....ама ви чета редовно да знаете .Колко хубави новинки браво, newsm51 браво .Много се радвам да знаете.
гледам ,че си приказвате за талиики супер вие поне още имате такива,а аз вече нямам гащи  smile3511...нестига ,че съм 50 кила с мокри парцали ами и това, като бременна хлебарка съм  smile3514
А за това с надуването на коремчетата да ви споделя аз ходих на доки да ми видят чревцата и се оказа ,че задържам газове а това не е хубаво дадоха ми хапченца и сега направо си е екстра работата  newsm08
Ей мамчета хубавичка вечер от мен и да се усмихвате повече  smile3521

# 102
А Пепена що зачезва така? Да не си е хванала любовник  Thinking
Mr. Green абе вий ко знайте, имам си двама любовника и двамата се карат кой ад спи с мене  Crossing Arms

Така си и знаехме, ама все чакаме да се увеличи списъка  с именат в подписа ти, не да ги пазиш тайна!!!! Mr. Green
  smile3521
 hahaha Joy rotfImbo

# 103
  • София
tinkatink, аз вече ходя с панталон за бременни.В корема най-много съм наддала.В краката и дупето като че ли не .Но така или иначе матката расте преди бебока.То бебо е около десетина сантиметра-кво остава за другите работи.Даже ме бъзикат че походката ми била като на пингвин hahaha
Val4eva, и аз съм така (най-много в корема съм нарасала) и то предимно вечер. Сутрин ми е много малък корема, ама май вече и сутрин забелязвам, че не е така като преди 10-тина дни. Ама няма как така ще е вече, ще растем и ще дебелеем ( дано не е много) Laughing
Важното е бебчетата да са ни добре. Hug за всички

# 104
 Защо да са опасни пушените меса???? [/quote]
Валя, пушените меса, разни шунки салами и т.н. (тука им викат cold cuts) са опасни заради токсоплазмоза.  Мисля, че бях писала и по-рано, тук пък е забранена рибата заради Меркурий.  Аз пък с тази бременност искам сандвичи с риба тон и ми е много терсене, ама такъв е живота...  На мен също все още ми се гади (14г.с.+4 дни), но много ми помага сок от нар. 
Софи, ти в коя седмица точно направи амниото? 

Общи условия

Активация на акаунт