НОЕМВРИЙКИ сме щастливи, ще сме майки - горди и красиви!

• 9 638
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,пак сте изписали света,браво на вас.Рози,стискам палци и хайде включвай се да разкажеш.
Цитат
Снощи си накиснах 5 сушени сини сливи, тази сутрин ги изядох, изпих водата, ефекта - нулев  Много ми е дискомфортно така, чак започва да ми се гади от това.....
Имам чувството, че на мен нищо не ми действа- ни Дуфалак, ни кафе, ни прясно мялко (то пък ме запича), ни вода с мед, ни ленено семе.....нищо!  Голяма съм бяла птица, да ми се не види!
--все едно аз съм го писала,писна ми вече с този нередовен стомах.Иначе аз ям като вас много ягоди и череши,чакам да узреят и нашите в двора,та да си ям,когато ми се прииска.Иначе се ограничавам откъм захарни и тестени изделия

# 106
наминавам да ви видя как сте
и аз бих искала да питам защо пушените меса да са вредни
като цяло следя за розичка дали е дошла да каже за бебо как е, но гледам няма я още
иначе и аз като повечето от вас-имам си коремче, газове задържам сигурно, усещам бебето /вече съм убедена, както бях сигурна стои в ляво-точно там дето го усещам от известно време, оня ден гледах докторицата къде слага видеозона и съвсем се убедих/, усещам съвсем леко пърхане, но някак инстинктивно съм убедена, че е то, друго друго...хапвам, но трудно, и аз съм зле с апетита, но от нищо не се ограничавам-на моменти съм-обаче през час-два глада ме яде яко, ще ми издращи червата, пак ще кажа за запека-реших проблеми със сини сливи, вече сто пъти ви споменах сигурно за това, но ми е кеф да го повтарям, просто не мога да се нарадвам, защото кошмара от първата ми бременност с тоя запек още ми държи спомен  Confused, дуфастона го намалих на половин хапче на ден, много шофирам, малко се разхождам, много лесно се изморявам, гърдите са ми станали двойно по-големи, незнам вие как сте, но аз съм станала като крава мунтафонка, като само да спомена, че иначе съм с чашка д, още не съм започнала да се мажа с нищо против стрии, много ми се пият течности, но от водата ми се гади, въпреки това си я пия, спрях окончателно кафето, в болничен съм вече и се наслаждавам на спокойствие и почивка, много интересно от заклен фен на шоколада, сега не мога да го гледам, наблягам на кисели туршии, които иначе хич не обичам...ами това е в общи линии, радвам се че съм сред вас, желая ви лека вечер, до утре.

# 107
  • Попово
А Пепена що зачезва така? Да не си е хванала любовник  Thinking
Mr. Green абе вий ко знайте, имам си двама любовника и двамата се карат кой ад спи с мене  Crossing Arms

Така си и знаехме, ама все чакаме да се увеличи списъка  с именат в подписа ти, не да ги пазиш тайна!!!! Mr. Green
  smile3521
 hahaha Joy rotfImbo
чак пък... те в подписа са само активните  Naughty другите са тайна-майна  Flutter
абе аз да питам, Розичка отчете ли се след прегледа или не  Thinking

# 108
Софи, ти в коя седмица точно направи амниото? 
ЛЛ Кул Джей, еми според моя док вчера съм била 15с5д, според Мазнейкова 15с4д

Мацки, Розичка каза че ще пише утре сутрин!

Янорен, и аз не се движа - ама хич  Naughty С колата и до боклука ходя  Blush Знам, че не е никак хубаво  Blush

# 109
  • Попово
О'К  Peace
айде от мене лека нощ, че ще се отдавам на "културен разврат" с "Iron Man"  Joy

# 110
Лия честит рожденник!
Да ти е жив и здрав, много да те радва и да те слушка!

Мише и аз бях много зле с ходенето до тоалетна, обаче с килограм череши с малко сладолед вечер и на другата сутрин - самосвалаааа идееее Mr. Green hahaha

Пепенче така ли стана бре душа, аз докато се включа и ти отиде любов да въртиш Grinning Wink

Хана ти къде си, че в двора черешките чакаш - блазе ти Flutter

# 111
  • Попово
аааа Тоне, не мо'а се въздържа хлапето каза че бил не лош... а и от 2 дни ме дразни, пък и да си донаготвя яденето, че утре ще ходя на екскурзийка и да има добитъка с какво да се на'рани  Crazy
айде вече наистина спокойна нощ  Hug Heart Eyes

# 112
утре ще ходя на екскурзийка

Къде ще ходиш бре миткало и ще ни зарежеш smile3516

Айде отивай да спиш, пък утре ще се разберем по мъжки smile3508

И аз отивам да събирам сили за утре. Лека  love001

# 113
Абе Софи, аз знам, че амниото се прави след 16 седмица... Браво на теб за успешното тестване!  Знам, колко изнервящо е, аз правих CVS в 10-та седмица  с втората бременност.  
Тонеса, как са хормоните на щитовидната ти жлеза, вземаш ли лекарства още и влияят ли ти на килограмите с тази бременност?

# 114
Тонеса, късмет утре  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и да докладваш  Hug

Абе Софи, аз знам, че амниото се прави след 16 седмица... Браво на теб за успешното тестване!  Знам, колко изнервящо е, аз правих CVS в 10-та седмица  с втората бременност.  
Тонеса, как са хормоните на щитовидната ти жлеза, вземаш ли лекарства още и влияят ли ти на килограмите с тази бременност?
Аз питах по тел. докторката и тя каза, че може и да нямам навършени 16с, а чакането ме убиваше и исках възможно най-скоро. Какво е CVS?

# 115
Chronic villae sampling - същата идея, взема се обаче вагинално и трябва да се направи в 10 седмица, но има много по-голям риск от спонтанен аборт (мисля 10%).  Не мисля, че е много разпространен този тест, тук при мен само в университетските болници го правят.  Аз го правих, т.к. забременях 2 мес след спонтанен аборт и исках да съм сигурна още в самото начало, че всичко е ок... 

# 116
Chronic villae sampling - същата идея, взема се обаче вагинално и трябва да се направи в 10 седмица, но има много по-голям риск от спонтанен аборт (мисля 10%).  Не мисля, че е много разпространен този тест, тук при мен само в университетските болници го правят.  Аз го правих, т.к. забременях 2 мес след спонтанен аборт и исках да съм сигурна още в самото начало, че всичко е ок... 
хорионбиопсия е май на бг  newsm78 болезнено ли е?

# 117
Добро утро момичета.Хайде по кафенце  food010.На работещите лек ден и бързо да минава . А другите айде ставайте че няма с кого за си приказвам lalalala

# 118
dobro utro
гледам май не съм само аз с проблеми на щитовидната жлеза
аз съм с хашимото
ако искате може да обменим опит и инфо

# 119
  • София
Добро утро мацки! Как сте тази сутрин? Аз не пиша много, че няма нищо ново при мен - до вторник ще се побъркам от нетърпение, но няма как...

Хайде чакам отчети всички, които са на преглед!

Лек ден за сега!

Общи условия

Активация на акаунт