Мамо, през СЕПТЕМВРИ ида, не бъди нетърпелива

• 14 528
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Съншайн, разкошна е стаята!!!!! Hug Идеална като за 2 принцеси Simple Smile
Вие по поръчка ли я правихте?

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 11:02 от irinaradeva

# 226
Иринче,, по поръчка, да. Иначе стаята е малка....има-няма 12 кв.м. И няма как да се наместят 2 легла+2 бюра..... ooooh! Аз съм доволна в общи линии...получи се горе-долу това, което исках. Дано се окаже и здрава. А цветовете избирах преди да знам за пола на второто бебе....малко рискувах, но дори да беше момче, пак щеше да се впише в синьото.... Laughing

# 227
sunshine супер е стаята  Hug Направо се разтопих  Heart Eyes
Харесах си това чудо в продавалника http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3538 и цената ми се вижда добра (60лв). Мъжът ми обаче казва, че още рано за шезлонг  Cry Кажете си мнението дали е добро, за да знам дали да го натискам  Mr. Green Не съм го виждала на живо, но платът е памучен и това ме блазни  Hands Clap

# 228
Мари, защо да не ти даде ендокринологът да кърмиш? Заради Хашимотото ли? (нали не бъркам)

Съншайн, много хубава стая. Много момичешка. Поздравления!

# 229
Здравейте сладуранки Hug
sunshine3 стаята е приказна да си я ползват с здраве малките принцеси Flutter
Ние вчера бяхме до пиги хаус харесах си легълце много сладко и количка на Cangaroo бях готова направо да си ги купя ама все ми се струва,че още е рано за такива големи покупки и аз не знам кога ще се наканя.
 sweetkids_mama  Честито за количката много е хубава да си я ползвате с здраве.
Ами това е за сега от мен,лек ден на всички Hug Hug Hug

# 230
sunshine3, стаята е невероятна. поздравления   bouquet
red_sonya_, все още не съм се спряла на шезлонг, но и аз искам да си купувам.
Григчо, за хашимотото мисля, че няма проблем. аз имам и други здравословни проблеми  Embarassed  просто лекарствата, които пия се ползват за спиране на кърма и не се знае за колко време ще ми "позволят" да ги спра

# 231
 sweetkids_mama, поздравления за избора на количка много практичен избор и изглежда много запазена, а цената е супер Peace със здраве да си я ползвате!
 sunshine3, чудесна стая, мойта голяма госпожица я видя и извика "Уауууу" Laughing
И на нас ни предстои да купуваме ново обзавеждане за детската стая и мечтата на момичетата е легло на 2 етажа, та много ми е интересно ако не е невъзпитано колко струва леглото и дали фирмата на, която го поръчахте има браншове само в София?
Аз от година оглеждам такива легла, но тук няма много голямо разнообразие. А снимките са си много добри - то за голяма красота си трябва и голяма снимка Heart Eyes
Поздрави момичета и хубав ден, а за кърменето за мен темата не е изчерпана, още ми се ще да поговорим, но друг път. Peace

# 232
Григчо, за хашимотото мисля, че няма проблем. аз имам и други здравословни проблеми  Embarassed  просто лекарствата, които пия се ползват за спиране на кърма и не се знае за колко време ще ми "позволят" да ги спра

Ясно, не се тревожи, колкото толкова. По-важно е детето да си има здрава майка Hug

# 233
sunshine3, много ми харесват цветовете, които сте избрали. Гледах детски стаи и тази е просто чудесна спрямо това, което гледах.
sweetkids_mama, честита количка! Много хубаво изглежда.
Аз май съм от фанатиците на тема кърмене - не дадох АМ (с изключение на кашите след 8-миа месец). Просто ако е гарга - да е рошава. Или ще кърмя или ще давам АМ. Не упреквам никой, които е предпочел АМ. Важното е майката и бебето да са щастливи.
Видях, че с инат кърмата ми се увеличи и бебето беше спокойно.
В Майчин дом им даваха АМ и то с едни шишета с огромни дупки. Имах чувството, че бебето се мъчи докато го пие. Все пак това е по-тежка храна за стомахчетата им от кърмата. А и с тази дупка направо се давеха докато пият.

Аз съм се зачела в едни дискусии за Търговския регистър. Искам да разбера как да се пререгистрираме с електронен подпис.
Мъжът ми гледа днес и 2-те деца, а аз работя Simple Smile Усещането е много хубаво. Жалко, че отказва да готви, мие чинии или чисти - иначе можеше да се пазарим да си сменим ролите.  Laughing

# 234
Аз кърмих Виктор 4м, но ние имахме горе-долу някакъв режим. Никога не съм го кърмила на поискване. От нощното хранене се отказа сам на около 50 дена. Той и преди това правеше голяма нощна пауза. След кърменето в 21ч, заспиваше и се събуждаше към 3ч да хапне, а след това към 6ч. Всички колеги и приятели ни питаха, защо изглеждаме бодри, а ние просто си спяхме нощно време. Кърменето не ми пречеше на излизанията. Като стана на 2м. баба му идваше да го гледа 3 пъти седмично към 9ч сутрин. По това време тъкмо вече беше нахранен и аз и го оставях и отивах на фитнес. Връщах се в 12ч за следващото кърмене. Следобед си правехме по-дълги разходки, защото него и топ не можеше да го събуди докато е в количката, какво останало да се сети за храна. Абе голям късмет си имах аз с него. Надявам се и сега да минем по тънката линия. А това, че бебетата пиещи вода наддават по-малко... не знам, Виктор пиеше вода, ама и наддаваше по близо кило и половина на месец. Но това само до към 4-я месец. Тогава като се разшава и се превърна в едно постоянно въртящо се бебе, което за секунда не може да стои на едно място... И до сега така - от всичката храна, която изяжда нищо не се залепва за него.

# 235
Относно захранването на бебетата в болниците, много ми е трудно да не се паля... smile3515, за ВМИ Пловдив много ме е яд още и сега съм решила да взема мерки преди да опре ножа у кокал.През 2003 бяха в старата си сграда, сега са в нова много по хубава, ама за съжаление персонала няма сменяне.
След секцио на втория ден след като ми беше отказано да си видя бебето се завлякох до бебешкото отделение, където ме спипа намръщена сестра и ми съобщи, че си имало правила и щяли да ми дадат детето когато те преценят..., а после ми посочиха вратата smile3513.
Аз за глупости не мрънкам, но това си е добра причина за един сочен скандал според мен.
Сега съм обиколила лично всички възможни болници в района и няма нито една в която да практикуват бебето да стои при майката, когато е планирано секцио.
Замислям се да си взема ВИП по тази причина и да си платя за да може бебето да стои при мен от по рано.
Но не е ли това абсурдно, ама че правила ама че ред.
Има и мами, които не си щат бебетата до седмия ден за да си починат, но какво пречи като си има мерак мамата да си стои при нея бебо?
А за закърмването и първите контакти със собственото ти бебе от, които те лишават напълно да не говорим, колко ме е яд.
От първия миг в, който ми дадоха детето си го къпех сама и се гушкахме и се обичахме и получих сто забележки, защо спяло при мен в леглото, щяла съм да го смачкам имало си легла за бебетата и т.н. ще кажеш, че са ми го дали на заем за малко...
Чакай да не паля много по темата, че нямам угасване.

# 236
 newsm51 първо да кажа привет, че от много време ме беше отнямало Simple Smile.....на работа съм, но всъщност само физически присъствам Simple Smile
почвам с четенето Simple Smile

Btw, и аз харесах стаята на sunshine3  newsm10

# 237
Здравейте всички  Mr. Green
Между другото,направо се чудя как съм била бременна веднъж беz тоя форум и беz интернет  #Crazy Joy
Слънце,стаята наистина е "УАУУУ"  Hug ,страхотна е.Преди това и на мен не ми се отваряше..
А сина ми си гледа от вчера една ужасна zелена гъсеница в буркан.Намери я случайно и мислех,че я е иzхвърлил,но не би.Като я видях днес,тя си е в чудесно zдраве,3 пъти по голяма(zащото и е сложил листа да яде)...Ще ме умори тва дете,от къде тая любов към всевъzможни гадини не zнам  newsm78

# 238
Мамита привет!
Гледам за кърменеи захранване си говорите!!Аз само чета и попивам инфо за като му дойде времето!! Flutter Crazy
УУхаа страхотна стая за две малки дами си спретнала sunshine  bouquet !!
Аз съм страшно изнервена днес!!мале напоследък не се трая!!Преди малко хванах мъжа ми в лъжа и то в много неприятна лъжа!Даже не се обажда да се оправдае защото не знае какво да измисли #2gunfire!!Нали не го бива да лъже та стария краставичар/сиреч аз/веднага го хвана smile3512!!!!!Бясна съм #Cussing out!!Май тая вечер ще си спи в неремонтирания апартамент сам!!Не го ща да ми се вясва изобщо smile3513!!!Кретен с кретените smile3516 smile3515

# 239
  • София
Харесах си това чудо в продавалника http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3538 и цената ми се вижда добра (60лв). Мъжът ми обаче казва, че още рано за шезлонг  Cry Кажете си мнението дали е добро, за да знам дали да го натискам  Mr. Green  

Соня, бебето може да се слага в шезлонг от първия ден, ако това притеснява мъжа ти. Мисля, че видях обявата- изглежда отлично, цената- също. Би било една отлична покупка.  Peace

Понеже още съм на вълна "количка", само да добавя, че ако някой си взима количка+ кошница за кола, не му трябва да купува отделно шезлонг. Аз имам шезлонг от дъщеря ми, обаче кошницата, която взех вчера с количката, е просто прелест- напълно замества шезлонга, че отгоре на всичко и се люлее.  Simple Smile

sunshine, благородно завиждам за стаята.  Blush Направо е като бонбон!   bouquet У нас няма да има ново обзавеждане, само освежаване на стаите и разместване на леглата. Е, трябва да се вземе ново легло за Зори и нов диван за спане в хола за нас, но това са рутинни покупки.

В Майчин дом, ако раждането е нормално, НЕ дават АМNaughty Дават ти едно шишенце с АМ за всеки случай, но никой не те кара да го използваш. Бебето през цялото време си е при майката и никой нищо не му дава, освен нея. Само му сменят памперса на три часа, а вечер ги къпят на чешмата. Честно казано, за три дни не е кой знае какъв пропуск тези дейности да ги върши някой друг.  Party

Нямам информация как стоят нещата на етажа със секциото, затова правя уговорката, че казвам само това, което лично съм видяла.

desi_manova, хич не ми е ново това отглеждане на разни буболечко/животинки в буркан- като по-малък синът ми реши да отглежда един охлюв в буркан, и не само това, ами навсякъде ходеше с него. Заведох го на кино, и като изпусна буркана надолу под редовете, като зарева....да не ти описвам- "охлюва, та охлюва..."  Joy

Общи условия

Активация на акаунт