Отговори
# 90
  • Габрово
Цитат на: mama bube
Ivap, ти икономист ли си?

Не не съм. Завършила съм Колежа по туризъм във Варна. Специалността ми е "Организация и управление на хотел и ресторант", но няма кой да ми даде да му управлявам обекта  Mr. Green.
Сега съм да кажем "сътрудник маркетинг" във фирма която произвежда машини и резервни части за месопреработвателната промишленост. Но предпочитам да работя в сферата на туризма.

Цитат на: mama bube
А и двете ми момчета са спокойни и кротки деца, рядко ми се е налагало да тичам или да викам навън след тях. И с двамата целогодишно си пием кафе по заведенията през уикендите и те си играят на масата( винаги нося дребни играчки- моторчета, човечета, колички) без да ни безпокоят .А като гледам по другите маси какво настава  с деца... #Crazy

Благородно ти завиждам за кротките момчета. Аз съм от онези "по другите маси"  Mr. Green. Направо сме подвижна лудница. Много е бесен.

# 91
Благородно ти завиждам за кротките момчета. Аз съм от онези "по другите маси"  Mr. Green. Направо сме подвижна лудница. Много е бесен.

Иве,взе ми думите от устата. Laughing  И аз съм от онези от "другите маси" дето само викат. hahaha
Мамо Бубе,това,което си писала за твоите момчета,аз дори не мога да си го представя.Боби се задържа на масата не повече от 20 секунди.Виж,ако има сладолед за ядене може и да се спре за 2-3 минути. Laughing Но толкова,и после хуква пак.

# 92
  • Варна
Да се оплача Sad
В чудо се виждам тия дни. Нали вече е топло и младежите са с къси панталони, Иси редовно пада и охлузен или синка. Последните 2 пъти обаче голям рев  Sad. Реве че го боли, после реве че го изтривам, след това реве като мине някой покрай нас - оплаква се един вид. Рев като го къпя, че водата минава отгоре раната, рев като мажа и така днес рева около час защото си охлузи колената  #Crazy. Чудя се нормално ли е това?! Опитвам се да го успокоя, гушкам, нося го(само тогава спира да реве), но ми е трудно да го нося постоянно, все пак тежи. Направо не искам да го извеждам навън вече, че не ми се мисли ако пак падне  Tired.

# 93
  • Габрово
Теди, моят съвет е да вземеш на Иси по-дълги панталонки,тип бермуди /в смисъл да покриват колената/. Мишо е пълен с такива. Взела съм му модели с по-свободна кройка /крачолите са широки/ и така да се каже се вентилират крачетата  Mr. Green.
Макар че, дори да е покрит целия с дрехи Мишо пак успява да се насини, ожули, да си сцепи нещо /брадата онзи ден, на пример/.
Колкото до това, че Иси реве, май е до темперамент. Синът на братовчедка ми е на 5 год. и като се удари или охлузи направо изпада в истерия веднага трябва да му се залепи лепенка /независимо дали има нужда/ и започва да пита през сълзи кога ще оздравее.

# 94
  • София
Тедулина, тъкмо да пиша и виждам, че Ивап ти е отговорила. И аз обувам на Георги само панталонки под колената. На кръщенето му подариха няколко къси панталона, хубави са, но не му ги обувам, просто веднага се сдобива с рани по коленете. Аз имам късмет, че Георги в повечето случаи не плаче, даже не забелязва, че се е ударил като падне. Вече трябва много силно да се е ударил, да тече кръв, че да ревне. Но явно всяко дете е различно- темперамент, праг на чувствителност.
Освен по-дългите панталонки може да потърсите наколенки и налакътници. Аз съм виждала едно момиченце с много сладки розовки бяха (даже и на тоалета му ходеха Grinning). Сигурно има и варианти за момчета.
Освен това има и лепенки с картинки. Може да измишлиш някаква историйка, ча са вълшебни и помагат и раничката бързо оздравявя. Иси е артистична натура, сигурно ще се впечатли. На Георги като му лепнем такава и ходи по хората да се хвали Grinning

# 95
  • Варна
Ох и лепенки купихме,но не помага. Само като му мине мисъл и почва да реве. Преди не беше така, незнам какво му стана Sad.
Тия дни все се притеснявам като излизаме да не се изтрещи някъде  Tired.
ivap, панталони търсих из квартала, но не намерих - все големи за Иси. Утре обаче сигурно ще слезем към центъра на града и тогава ще накупя. Незнам защо ги правят така къси тия панталонки, то на една пързалка не може да се пързаля, а за ожулените колена да не говорим  ooooh!. Нашите са пак по-дългички, но не успяват да скрият коленете. Дано утре намеря в града!
Благодаря ви за съветите! Hug
Това с наколенките е свежа идея Simple Smile, само дето се чудя дали не спарва  newsm78.

Браво на Гого, че така геройски приема паданията! Направо си е късмет, днес осъзнах това.

# 96
Мишолина,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти обич,здраве и щастие на цялото ви семейство. bouquet

# 97
  • София
Aaaaaa, от сутринта се каня и за малко да изпусна:

Мишолина, честит рожден ден Grinning Да си жива и здрава, много обичана, щастлива, да се радваш и гордееш с децата си Grinning От сърце ти желая всичко най-хубаво Grinning Румен се присъединява към поздравите Grinning

# 98
  • Габрово
Мишолина, честит рожден ден /на патерици/   bouquet  bouquet  bouquet!!!
Желая ти здраве, много усмивки и вълшебни мигове!

# 99
  • София
Мишолинка ЧЕСТИТО и от мен! newsm59Да си здрава, много щастлива и удовлетворена от всичко около теб!
Много любов и усмивки вкъщи    familyи скорошна успешна професионална реализация!
 smile3525
И майка ми имаше вчреа ( на 29.06) рожден ден! Правихме и ние семейно парти по този случай!
Хайде щастлива и весела седмица на всички!

# 100
  • Варна
Мишолина, Честит Рожден Ден и от мен! Много здраве, любов и усмивки!

mama bube , Честит Рожден Ден и на твоето майче! Да ти е здрава и все така да ти помага Simple Smilebouquet

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 15:45 от Tedulina

# 101
  • Варна
Да ви се похваля Simple Smile. Моя сладур днес пропя  Laughing. До сега не можех да го накарам да пее, само аз му пеех и то ако той изяви желание - иначе ми се казваше  "спи, спи ". Днес както си седя на компютъра и чувам зад гърба си "Зеленчуци, който не яде ..."  Shocked, обръщам се той си свил ръката в юмруче и пее  Heart Eyes. Направо не повярвах. Като я изпя цялата започна да пее за войниците, аз пак  Shocked. Тези са 2-те песни, които обикновено ме кара да пея. Помнеше текстовете и си ги изпя детето. Ех, случи се и на мен тази радост  Party.

# 102
  • София
Браво на Иси, браво Grinning Тедулина, наистина е радост така да те изненада детето с нещо, което си чакала Grinning
Георги, милия, откъм изкуствата хич, ама хич го няма Grinning Рисунки-чертички и овали някакви, иначе като го питаш какво е нарисувал обяснява, обяснява... А пък за пеенето... текстовете ги знае, но мелодията...просто мелодия няма Mr. Green Един речитатив, едно чудо... Напоследък пее само за Маккуин и Сали- "Маккуин и Сали паркират се един до друг, тин-дирин-дира-е, обичат се, така ЙЕ! И накрая вече само крещи  Grinning

Аз пък да споделя, че Георги от две седмици има нова страст- гледа един документален филм за Конкорд. Не знам какво толкова му хареса, но го знае от начолото до края, а през повечето време са някакви чичковци- механици, пилоти, стюарди и говорят някакви скучхи неща за болтове, гайки и мерни системи...

Това за сега от нас Grinning А да добавя, че си имаме и баба за няколко дни на гости и сега е едно лудо разказване на приказки Grinning А новата любима игра е на математика. Аз им се смеех отначало, ама вече взе да схваща събирането и изваждането на пръсти и до десет вече е почти без грешка Grinning

# 103
Теди,браво на Иси.Представям си какво си почувствала в този момент  Simple Smile.
Чара,каква е тази песен за Маккуин? Не мога да повярвам,че има нещо свързано с него,което ни е убягнало. Laughing Браво и на Гого- вече смята.

# 104
ехо, здравейте сладурки!

Не сте ме забравили, нали? Аз мнооооооооого работя, все още съм си в ЗОНА, тук нещата се поуспокоиха, е, сега си имам нова криза, но може би ще я преодолея, няма значение. Гледам колкото се може повече да съм с децата и не съм сявдала на копютъра в къщи от седмици.

Ран и Неда са много добре. Ран не ходи на  градина още от 15-ти юни. седи си в къщи с баба и дядо и му е много добре. Вече е съвсем разбиращо детенце- ного говори , пее, танцува, разиграва истории, пита, интересува се от всичко. Направихме му стая, остава матрак да купим и ще го местим да си е сам. Мисля, че няма да има проблем, той си спи на отделно легло от давна, а стаята е толкова красива,че не иска да излезе от нея. Като я направим оконачателно ще пусна снимки.

Неда и тя много говори, не спира това дете да мели- Тя е много по- капризна от него, само тропа с крак и изисква. Много е сладка Simple Smile Двамата се заиграват, е- има и бой, но какво да се прави, няма начин. В поввечето случаи се прегръщат и целуват.

Мога да се похваля още, че на 13-ти заминаваме само с тати на почивка в Турция, децата ще ходят със свекърите на Дружба от 20-ти юли.

Имаме много снимки, но не съм ги качвала. Има само няколко на сайта- ето ги
http://babiesonline.com/babies/r/ran/

ЧАРА, вие не бяхте ли някъде в района около взивовете- как сте, има ли щети по къщата...

Общи условия

Активация на акаунт