tchara , Забравих да ти кажа, че снимките с амнооооооого хубави, толкова са сладки двамата. Особено тези двете, Камен с жълтите лалета и баткото с пеперудата. А за градината, само мога да ви завиждам благородно, кой успява да я поддържа такава.
мишолина , и твоята градина не бих отказала, да знаеш.
Много е пораснал малкият, направо като се сетя как му гледах съвсем бебешките снимки и направо не мога д аповярвам къде се изниза това време. Гледам купили сте от бебешките гумени за сядане, доволна ли си от тях?А трябва да ме научиш как се правят тези аватари, да взема да ги посменя малко, че и мойте израстнаха....
Tedulina , и Емма има въображема приятелка (едно момиченце) на което аз постоянно трябва да казвам това или онова. Но аз четох, че това си е съвсем нормално за тази възраст, а може д апродължи и доста години.

и аз съм убедена че това е най доброто място за всички деца,наистина тя е и най хубавата градина в Русе,жалко че хич не ми е наблизо но това да е проблема 
Ето и някои от бисерите на Яна от вчера (баба и ни ги е написала на Скайп-а):

, точно когато ми трябва, аз го нямах. От днес вече имаме и аз бързам да ви пиша.