През ДЕКЕМВРИ ще покажем на света, най-красивите деца!

• 11 911
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
някой да поеме новата темата този път, да можем всички да се изредим ... че аз си взех дажбата за сега  Laughing

мале навън какъв е пек разходих се два часа и щях да пукна от жега  Nature Sunny а утре пак дъжд  Tired
Ако знаеш как ти завиждам Twisted Evilи на мен ми се иска да се поразходя,ама няма начин.
Още ходя на работа и по цял ден си седя в офиса.Че и в почивката няма къде да се поразходя #Cussing out
Ама гледам да си наваксвам през събота и неделя  Rolling Eyes

# 226
Даниела, моля се за теб и бебчето ти Praynig Много е трудно да се разделиш с желана рожба, преживях го преди 5 месеца Cry Пожелавам ти всичко да мине добре в болницата. Много вяра и сили ще ти трябват, споделяй с близките ти. Няма да помогне нещата да се върнат назад, но ще ти олекне........след време Hug

# 227
Даниела,мила ще се моля за теб и бебо Praynig

# 228
Дани миличка Cry моля се за теб и за бебчето ти ...дано е станало някаква грешка  Praynig Praynig Praynig къса ми се сърцето като прочета такова нещо ....прегръщам те силно миличка и се моля за теб Hug

nolita и аз ходя на работа, ама днес си удължих почивката..

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 16:10 от Invisible

# 229
Дани, дано да е грешка!  Praynig  Кураж!

# 230
И аз се моля за теб, Дани  Praynig и те прегръщам силно. Дано нещо са сбъркали.....
Трудно е да се приеме такова нещо, но трябва да си силна и да продължиш напред.

# 231
На мен пък жегата не ми понася  Sick А и климатика ни се развали  #Cussing out  #Cussing out

Момичета, споделете за храненето - забелязвате ли промени? На мен въобще не ми се яде месо, а знам че е необходимо за бебчо  ooooh! Насила го ям  ooooh! Но пък как ми се услаждат тестените храни...  Whistling

# 232
аз също не мога да ям месо т.е мога ама не ми се яде и за това ям спанак, коприва и т.н да си набавям желязо

# 233
Месото въобще не е задължително за бебето! Много от бобовите и житните храни, ядките процентно съдържат повече белтъчини от колкото една пържола например. Аз съм вегетарианка от години и както преди съм изпитвала непоносимост и гадене от месо така и в момента. А в чужди сайтове напоследък четох за храненето на бременните жени - повечето диетолози съветват да се сведе до 2 пъти седмично приема на месо, ако изобщо го понасяте, а през 8 и 9 месец ако може да се спре. Има много информация в интернет за това. По принцип хранят животните много еднообразно, тъпчат ги с антибиотици и всякакви лекарства и всичко това хората го приемат. Не смятам, че е едно от най-полезните неща за бебето. Още повече че при убийството на животното в тялото му се отделят огромни количества адреналин, които остават в месото и после пак се поглъщат от хората. Аз лично не бих си причинила това нито на себе си нито на бебето.
На мен в момента ми се ядат изключително и само плодове.

# 234
Даниела и аз ще се моля за теб. винаги ме натъжава нещо такова ,та това може да се случи на всяка  една от нас .дно всичко се оправи -дано , дано ,дано

# 235
  • Бургас
На мен не ми се яде месо вече почти месец. И миризмата ми е гадна дори. Може би само един или два пъти съм яла пилешко бяло месо. Само краставици ми се ядат много. Стремя се да си набавям калций, но не ми се яде мляко и сирене, само кашкавал и малко насила се тъпча.
От седмица може би нормално си мия зъбите, и аз имах непоносимост към пастата за зъби.
Днес вече си забелязвам коремче, под пъпа ми се издува. Трудно се крие в това топло време. Още на работа не съм казала, а и на свекървата, че незнаем как ще реагира. Малко си е зла и незнам дали изобщо ще се зарадва.
Започнах да си записвам мерките от предния месец да видя как не се надувам. За един месец само талията ми е пораснала с 2 см и бюста с толкова, но той не се е увеличил много май, аз по принцип съм си с малък.
Дани, съжалявам за бебо и ще стискам палци да е станала грешка. Да не би да си била с по-късна овулация. Потърси мнение и от друг лекар.

# 236
Благодаря ви момичета за подкрепата
Не мога да повярвам, че е истина, но трима лекари ме гледаха и тримата са категорични.
Така се надявам на чудо...Утре ще настоявам отново за ехограф. Миналата седмица ми правиха кръвни изследвания
и всичко беше в норми, ако бебето в мен е мъртво, не се ли получава отравяне на кръвта...ох не знам, вече
какви ли не сценарии ми се въртят в главата... ще пиша как е минало

# 237
Дани извинявай за въпроса но кога ти беше предния преглед? Тогава видяхте ли пулс?

# 238
Дани не знам мила...Чувала съм, че се усещал "метален" вкус в устата  Confused

# 239
 Hug Дани, мисля си за тебе, мила  Hug
 Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт