През ДЕКЕМВРИ ще покажем на света, най-красивите деца!

• 11 902
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Предния преглед ми беше в 6 г.с, тогава се видя пулс и всичко беше наред, сега съм в 12 седмица
а апаратът показа, че плодът е в 9 седмица, явно има изоставане...не знам, повечето неща, които ми казаха са ми като в мъгла...
нямам метален вкус в устата, не съм имала болки, притеснително течение...не чуствам по никакъв начин, че има проблем, физически съм ок

# 241
Dani, mila znam 4e e ujasno trudno i ne si na sebe si v momenta. Znam i 4e ni6to ne moje da te ute6i osven ako vsi4ko ne e nared. Moia suvet e samo da si spokoina, za da ne napravi6 nqkoia druga belia, v slu4ai 4e vsi4ko e nared i za da suhrani6 sebe si predi vsi4ko! Napravo ne moga da povqrvam kak taka vsi4ko e nared i bez vun6ni simptomi se okazva 4e ne e nared.... Weary Dori ne moga da ti opi6a kolko mi e mu4no za teb. I az 6te se molia na 4udo!

# 242
Мила Дани, направо не мога да повярвам. Стана ми толкова тъжно. Дано не е истина!  Hug

# 243
Дани, винаги е притеснително и тъжно да разбереш, че някой друг преживява загуба или мъка, независимо, че не се познаваме лично. Понеже знам какво е да износиш едно бебе 9 месеца и всеки ден да се молиш да е успешен, да няма проблеми и да е здраво бебето, затова ще ти кажа какво казва приятелка на родителите ми, гинеколог. На мен ми се струва малко студено-професионално, но може би има и истина в думите й, че е добре ако става фал, то да е в началото, а не в края. Понеже с Тони прокървих и плачех, тя и тогава ми каза, че всичко е природа. Ако е във възможностите на лекарите да помогнат едно плодче да се задържи и да стане здраво бебе - то ще успеят. Ако обаче има генетична грешка, то трябва да сме благодарни на природата, че се грижи да ни "освободи" от нещастието да износим болен плод. Сега, въпреки всичко, ние не плачем защото въпросната природа ни е "помогнала", а защото именно на нас се с лучило да имаме грешка, проблем и нещастие. И това го разбирам!  Думите на която и да е от нас ще са излишни ако ти самата не намериш сили и позитивно мислене, за да преодолееш този момент. Много, много се надявам утрешният ти ден бъде само един неприятен спомен някй ден и да не доведе до никакви последствия за тялото ти.  Това е важно, за да си имате здраво и красиво бебе някой ден! Дано всяка, която поиска със сърцето си да стане майка има това щасие! Heart Eyes Hug Моля се да преодолееш това колкото се може по-бързо, както и да имаш покрепата на любимите ти хора!

# 244
Дани, дано утре се окаже, че това не е вярно. Ще се моля за теб и бебко.
Стискам палци и бъди силна.

# 245
Дани, всички сме с теб. Само бъди силна и мисли позитивно.
Дано стане чудо. Praynig Praynig Praynig

# 246
Дани,много много съжалявам Cry,извинявай,че те питам,но в 6г.с. все още не може да се види пулс,пулс се вижда след 7г.с.Да не би лекарите тогава да са се объркали.Не знам,извинявам се още веднъж за въпроса,но се опитвам да разсъждавам.Прекалено добре знам как се чувстваш,защото аз също съм преживяла 2 загуби вече Cry.Лекарите дадоха ли някакви предположения,защо се е случило,някаква причина?Стискам палци всичко това да е било някаква ужасна грешка и всичко да бъде на ред! Praynig Praynig

# 247
някой да поеме новата темата този път, да можем всички да се изредим ... че аз си взех дажбата за сега  Laughing

Invisible, миличка може аз да се пробвам с темичката този път ако няма други желаещи  Wink

Само дайте идеи за име, защото аз съм много боса.. рядко музата ми идва  в рими.

Лека и безаварийна, момичета  Hug

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 22:11 от yoyoana

# 248
дани и на мен ми е ужасно мъчно за теб.дано намериш сили и да стане чудо. аз просто незнам какво мога да ти кажа- бъди смела

# 249
Дано утрото ви е добро!
Влезнах да прочета става ли нещо с Дани, но реално погледнато евентуално вечерта или утре ще имаме новини. Аз силно се надявам да са се объркали в гестационните седмици и т.н. показатели, и най-вече се надявам да мине всичко колкото се може по-леко.
Стискам ти палци, момиче! Hug

Аз тръгвам с детето по изследвания. Болно ми е. Да ви споделя, като родих си дадох сметка, че човек може да е безгрижен само и единствено когато е сам. Появи ли се снимка на плодче или цяло дете, започват безкрайните тревоги и грижи! Затова може и да ви се струва, че жените с едно дете чакат второто малко резервирано, или че не се вълнуват толкова, колкото се вълнувате вие. Не е точно така, просто сме реалистки в по-голяма степен. И аз като се замисля с първата бременност толкова, толкова много се вълнувах! И сега се радвам, но сякаш съм по-преценяваща и претегляща обстоятелствата. Само за здраве се моля!

# 250
Затова може и да ви се струва, че жените с едно дете чакат второто малко резервирано, или че не се вълнуват толкова, колкото се вълнувате вие. Не е точно така, просто сме реалистки в по-голяма степен. И аз като се замисля с първата бременност толкова, толкова много се вълнувах! И сега се радвам, но сякаш съм по-преценяваща и претегляща обстоятелствата. Само за здраве се моля!

Абсолютно!

# 251
Добро утро и от мен!
С това последното дето го пише Чаено момиче  съм на 100% съгласна. Някъде бях прочела следната мисъл: "Да решиш да имаш дете - това означава да позволиш на душата ти да се разхожда извън тялото ти!" И това е самата истина. Който не го е преживял все още ще го почувства много скоро.
Стискам палци за Дани, а на всички останали пожелавам лек и усмихнат ден   bouquet

# 252
Добро утро на всички Simple Smile

Много съжалявам и и съчувствам на Дани.... Няма човек или нещо в момента което да може да я успокои или разведри... Напълно съм съгласна с Чаено момиче, много си мъдра и аз пожелавам на Дани дано има някаква грешка или ако пък не Sad.... най-важното е бързо възстановяване.....
Никой не е застраховен и най-важното никой НЕ Е ВИНОВЕН..... понякога тези неща се случват, и както казва Чаено момиче, в повечето случаи е за добро.... Дани повярвай в това!!!!    

Стискам плаци и се моля за теб!! Praynig

# 253
Добро утро сладки  Hug

Дани цяла вечер се молих за теб, дано ни донесеш добри новини и да е било просто грешка  Praynig ако пък не бъди силна и не спирай да вярваш Hug всички сме с теб bouquet  Hug

Само дайте идеи за име, защото аз съм много боса.. рядко музата ми идва  в рими.

миличка на първата страница има Предложение за нови теми, избери си една от трите и дерзай  Hug

# 254
Чаено момиче, хем си права, хем не...
Това също го чакам с много нетърпение, дори сигурно повече от първото, защото знам колко е хубаво.
Преди може би не осъзнавах, не знаех какво ме чака.
Даже като бях при лекарката по ЗК и й показвах снимки и клипчета от 4Д, тя възкликна е, не е нормално за втора бременност тези вълнения.  Laughing

Дани, съжалявам наистина...
Знам че няма утеха в думите, че така е трябвало да бъде. На мен също ми беше мъчно за единия близнак, но се успокоявах, че така е било писано. Разбира се, моето е несъпоставимо с твоето. Съжалявам наистина.

Вчера ми взеха кръв за ранен БХС. Има ли друг решил да си прави ранен?

Общи условия

Активация на акаунт