През ДЕКЕМВРИ ще покажем на света, най-красивите деца!

• 11 902
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро и от мен!Току-що прочетох како се е случило на Дани и много се надявам да е станала грешка,ако ли не мила бъди силна и си мисли,че така  е трябвало да стане - природата си знае работата.Аз също преди година преживях такава загуба в осма седмица.Прегръщам те!                   /Относно цигарите и аз спрях да пуша като разбрах,че съм бременна наистина е трудно,но по-голям стимул от бебо няма.С пастата за зъби и на мен ми е гадно,смених и четката и пастата и все същия сладникаво-блудкав вкус,ама търпя.../ Ето иощи едно предложение за тема:"ДЕКЕМВРИ ОЩЕ Е ДАЛЕЧЕ,НО БЪРЗИЧКО РАСТЕ МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ!"

# 256
миличка на първата страница има Предложение за нови теми, избери си една от трите и дерзай  Hug

ОК, тогава действам и днес по-късно ще си имаме нова темичка Simple Smile
и дано новините за деня са добри!

# 257
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро и от мен!
Един ден отсъствах и не мота да смогна да изчета писанията ви.
Дани много съжалявам за случилото се. Прегръщам те силно. Hug
Чаено момиче напълно съм съгласна с теб. Ето вчера цял ден съм била с детето по лекари и вобще не съм имала време да мисля за каквото и да било. Към 17часа се осетих, че не съм хапвала нищо цял ден. Страхът ми е много по-голям, защото лежах доста в Майчин дом през прървата бременност и там видях много страхотии и в момента само се надявам всичко да е ОК.

# 258
  • София-Лозен
Здравейте мили Мами! Най-накрая да взема и аз да се включа при вас. То още съм в отбора на юлките от 2007, но Бог ни изненада с още едно пумпалче в коремчето на мама!
Казвам се Теди и вече имам малка принцеса Вяра, както може да се види от подписа ми!
Ако трябва да дам някъде повече инфо за термини и тн. кажете ми, плииз!
Приятен ден!
Ще се радвам да се запознаем!

# 259
Здравей Теди Hug добре си ни дошла, кажи си датата на термина за да те запишем в първата страничка   bouquet
Много ти е хубава малката Вяра!!!

# 260

Вчера ми взеха кръв за ранен БХС. Има ли друг решил да си прави ранен?

Каспър, къде го правят ранния БХС? В понеделник бях на 4Д в Селена, при д-р Кръшков, там ми казаха, че вземат кръв за БХС в 15-19 седмица. Не знам дали да го правя, тъй като четох, че не е чак толкова точен в сравнение с ранния, а и нухалната транс...незнамсиквоси (не мога да го кажа, камо ли да го напиша #Crazy) била в нормите - 0.26 мм. Все пак ми казаха да си направя, но и все пак 70 лв. са си 70 лв.  Confused Ще говоря и с моя си лекар и тогава ще реша. Сега разполагам с богат набор снимки (почти всички размазани Laughing) на шавлив младеж(младежка), който нито за частица от секундата не застана в поза като за снимка Simple Smile - даже напротив - положи всички усилия да се противопостави на "шпионажа" Laughing
А за 4Д - какво да ви кажа - ако имате възможност направете си - заслужава си! Ако не за друго, то поне разбирате какво точно виждате  Laughing

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 11:08 от Mila_N

# 261
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добре дошла в отбора Теди! Hug
Много е красива дъщеря ти. Да ти е жива и здрава.

# 262
Каспър аз ще ходя на ранен БХС в 13г.с

Цитат
А за 4Д - какво да ви кажа - ако имате възможност направете си - заслужава си! Ако не за друго, то поне разбирате какво точно виждате

Всъщност 4Д в България няма!

# 263
Без да съм медицински специалист, смея да твърдя, че в АГ Селена гр. Пловдив е 4Д. Ако ли не, значи лекарите там лъжат като...  Laughing Laughing Laughing А ако се чудите кое е четвъртото измерение - реално време е Simple Smile

# 264
Без да съм медицински специалист, смея да твърдя, че в АГ Селена гр. Пловдив е 4Д. Ако ли не, значи лекарите там лъжат като...  Laughing Laughing Laughing А ако се чудите кое е четвъртото измерение - реално време е Simple Smile

Лъжат. 4Д е 500 хил евро....кой ли ги е платил?! Всъщност това е софтуер, добър софтуер на 2Д
Образ в реално време, но доста "измамен", чисто визуално. За диагностика си използват 2Д.

Когато бях на 3Д с първата бременност, лекарката пусна 3Д да видя цвят, картина, но каза: "аз ще те гледам на 2Д, защото това, което  искам да видя се вижда там."
Сами си правете изводите.

Аз не споря. Не съм и медицинско лице, но това ми го обясни точно лекар, който ми е доста близък.

# 265

...и аз така знам - при 4Д се вижда движението на плода в тримерна проекция Simple Smile

Аз съм си записала час при д-р Мазнейкова за 06.06. Вече съм много любопитна...ама трябва да съм и търпелива  Rolling Eyes

Hug продължавам да си мисля за Дани, както всички тук  Hug

Теди, добре дошла и лека бременност   bouquet

# 266
Теди, добре дошла в отбора! и леко бременеене!
Стискам палци при Даниела днес да се окаже, че проблема не е сериозен, и че бебчето е добре.
А ако има проблем, макар и сега да звучи твърде спокойно -  колкото по-рано се знае и действа - толкова по добре....

# 267

Лъжат. 4Д е 500 хил евро....кой ли ги е платил?! Всъщност това е софтуер, добър софтуер на 2Д
Образ в реално време, но доста "измамен", чисто визуално. За диагностика си използват 2Д.

Когато бях на 3Д с първата бременност, лекарката пусна 3Д да видя цвят, картина, но каза: "аз ще те гледам на 2Д, защото това, което  искам да видя се вижда там."
Сами си правете изводите.

Аз не споря. Не съм и медицинско лице, но това ми го обясни точно лекар, който ми е доста близък.

Всъщност... що пък не? При положение, че прегледа е 80 лв., в клиниката правят ин-витро, да не говорим за другите неща, които се извършват... не виждам какъв проблем са 500 хил.евро  Laughing (И клиенти не липсват, чака се с часове  Wink)
Вярно, че на 2Д са повечето измервания, но като включат 3Д и да му слушаш сърчицето, барабар с движенията в реално време... говоря за истински 100%-тов кефффф Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 268
Цитат
Всъщност... що пък не?

И аз това питам. Защо не? Но е не. Защо да дават 500 хил. евро, като могат за много по-малко да си качат софтуер? А и поне 2 лекари щяха да знаят за наличието на този апарат. 

# 269
Да, и аз забелязвам, че докторът пуска цветното изображение на моменти, а основните измервания ги прави на черно белия екран, тоест 2Дто.
Ранния БХС го направих при д-р Грозданова от ВМИ чрез Медикус Алфа. Самата докторка ми каза, че е по-добре да се направи сега, макар че познати мои почти всички са го правили в 15 седмица. Измерванията ги прави д-р Даскалов. Не бях ходила при него никога, но много ми харесва засега. Смятам да продължа да ходя и при него и при д-р Топалова, все пак тя ми е лекар от 10 години. Да върви всичко наред, ще родя в Селена... Феталната морфология ще видим при кой ще я направя.

Общи условия

Активация на акаунт