Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност в Медицински център Фемина?
Какво представлява 3D и 4D ултразвуково изследване по време на бременност?
Кога може да се определи полът на бебето по време на 3D или 4D ултразвуково изследване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност в Медицински център Фемина?
-
Какво представлява 3D и 4D ултразвуково изследване по време на бременност?
3D ултразвуковото изследване позволява визуализиране на бебето като триизмерно изображение, с коса и клепачи, подобно на черно-бяла фотография. 4D ултразвукът предоставя същата информация, но с движение в реално време. Тези изследвания обикновено се препоръчват да се извършват веднъж между 13-16 г.с. и още два пъти след това.
-
Кога може да се определи полът на бебето по време на 3D или 4D ултразвуково изследване?
-
Кога се провеждат първите пренатални изследвания?
-
Какви са препоръките за шофиране по време на бременност?
Dori ne moga da ti opi6a kolko mi e mu4no za teb. I az 6te se molia na 4udo!
,извинявай,че те питам,но в 6г.с. все още не може да се види пулс,пулс се вижда след 7г.с.Да не би лекарите тогава да са се объркали.Не знам,извинявам се още веднъж за въпроса,но се опитвам да разсъждавам.Прекалено добре знам как се чувстваш,защото аз също съм преживяла 2 загуби вече 

.... най-важното е бързо възстановяване.....