Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 845
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро на всички,
Лек и остлабващ и много много весели и засмяни  smile3534

# 646
  • UK
  Момичета, по БТВ говорят за нашата диета. Има една Дюканка и  професор Божидар Попов, който е там да я плюе. Включвайте ТВ-то.

# 647
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Добро утрооооо!
 Tired не викам това накрая е прозявка.
слънчев, светъл и силно дюкански ден на всички  Heart Eyes Heart Eyes
 Blush Blush кантара още ме пече на бавен огън, но ще го метна под кревата за седмица, да види той  Crazy
пийвам си кафенцето и пак ще ви нагледам  Mr. Green

свидничка - настроението ми е прекрасно, няма да си го развалям с някой Муньо  Wink

hahaha hahaha гледам, гледам   Joy Joy - тоя е майтапчия  Joy
преди диета, консултирай се с личния си лекар: консултирах се  Mr. Green сега и тя е на диетата
да не се подлагаме на диети, а да идем в специализирани центрове (в софия вече има такъв) - кой е собственика питам?  Thinking и колко му е платил?
диетите са измислени по форумите, а не от диетолози - без коментар  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 07:29 от Goody

# 648
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро!
 Гледам БТВто се опитва да ни убеди, че не ядем достатъчно въглехидрати, въх уплЪших са!
 Благодаря за съветите!   bouquet
 Благодаря и за кафенцата! Hug

# 649
Добро утро прекрасни  принцеси!  bouquet
Кафенцето сервирано, погрижили са се Катето и Валчето - благодаря! Hug  bouquet
Ще си пийвам и почета и хич нямам намерение да ги гледам тия дето нищо не фаштат от Протал, пък се барат на компетентни!   Rolling Eyes
Нас да питат, наааааааассс... какъФ Кеф е само Дюки!
Много целувки, много усмивки и много минуси в този прекрасен слънчев и весел ден! Hug  bouquet
Спорна седмица с поредните извоювани победи! newsm51

# 650
Добро утро, мерси за кафенцата  Hug
Гледах снимки-поздравления, Наирянка, lenny_pld   Peace
Хубав ден на всички  Grinning

# 651
Добро утро момичета!
НякакъФ си професор по БТВ, току що каза за нашия доктор Дюкан, че не бил професионалист. Изказа общи приказки, че при хранене с белтъчини организма разгражда гликоген, обезводнява се и това било отслабването. За топенето на сланини нищо не каза.  Значи масовото обезводняване с Дюкан при нас е от порядъка, средно по 20 кила на човек...   Joy Joy Joy. Ей! Да не пиете вода, че ще надебелеете! 
В студиото говореха за Дюкан (това бе обявената тема). В същото време една отслабнала мацка защитаваше тезата, че просто се е хранила здравословно и е отслабнала. Не е спазвала точно Дюкан, а се е приспособила към ядене на въглехидрати в краен случай. Та... не разбрах, защо я бяха поканили. Говорят за Дюкан, трима. Нито един от тях не е запознат и не излага основите на режима адекватно.  smile3512
Та.... така. Ядосаха ме, защото никога, никъде, никой не е предлагал по-лесен и здравословен режим за отслабване от нашия. Затлъстяването е опасно заболяване. Появява се ефективно лечение, а медиите противодействат.

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 00:02 от baci

# 652
от вълнение пропуснах нещо мноооого важно
лени -   да не съм объркала линка? newsm09 там има само една мацка и половина smile3534
Нирянка -     bouquet  bouquet Супер поздравче си ми пуснала  Mr. Green не знам езика, но ми харесва
пет пъти публикувам  Party Party Party
бачииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 653
  • Тракийка в Софийското равно поле....
добро утро и от мен!

Ей - ще я изядат тая диета бре! Направо на носа им изникна!  Whistling

Аз пък на пук ще се похваля, че поредното килце падна  Party

И аз се чувствам ПРЕКРАСНО.
Отивам да си чета форумчето и не се интересувам от новия център в София  Money

Целувки на всичкиии   bouquet Hug

П.С отивам да търся Лениии  Laughing

# 654
Здравейте момичета , не съм ви чела защото нетът ми нещо се бъгна съвсем вчера #2gunfire #Cussing out(дори не знам дали ще успея да си пусна поста) , та днес ще досаждам на инт.доставчика и дано го оправят.
Срещата вчера ме зареди с много положителни емоции.На всички много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
По-късничко днес ще се опитам да пиша пак , В момента дори снимките не ми излизат #Cussing out

# 655
нова седмица, нов късмет

орисвам ви  Wink

който свалил през миналата, през тази двойно  Peace
който не - сега накуп да се пребори  Heart Eyes Heart Eyes

# 656
Goody  newsm03
Хубава седмица момичета! Хайде, че трябва и да се работи.   love001

# 657
Добро утро, момичета!
Слушах всичко по БТВ, но този професор като че ли май не е много запознат с нещата!
А това с въглехидратите ме разби направо!
Има ли смисъл от такива безмислени коментари?
Вместо да покажат някой добре запознат с Дюкан диетолог и с по-обективно мнение, те не ни казват абсолютно нищо!
Тъпня!
Днес пак ми е протеинов ден !
Лек и режимен ден!

# 658
evich, професора говореше на изуст за механизма на отслабване и плюеше нещо, което не му е ясно, как действа.

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 16:22 от baci

# 659
Бачи, ядосвам се защо се плюе!
А с тези центрове е пълна лъжа!Имам по-заможни колежки, които на няколко пъти пробваха и ефекга е нулев! Със зверско гладуване
стопяват 5 кг и после ги връщат двойно!
Ей, много се издразних!

Общи условия

Активация на акаунт