Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 857
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 630
малееееееее ако утре сутрин оная моя "любимка " ...от часът на мама ...пак се яви да ми обясни колко е нездравословно да ям мръвки .... може да не се стърпя и да се обадя в ефир ...да я питам тя има ли тема по която да не е "компетентна " ...много ме дразни тая жена ...тя е като "медиина пчелица " ...скача от тематика в тематика .... и все компетентнаааааааа ....

# 631
по-добре си бяхме преди медиите да се заинтересуват  Crazy
 Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
така си е! На който кажа че съм на диета( по слабичък) и като споделя долу горе за какво става въпрос.....почва се наляво надясно да се  приказва мислейки че много знае (след 5 мин обобщено обяснение)......ей така са и тези който говорят по ТВ и къде ли не , търсят си рейтингови теми само.....
Да поговорят малко повече за вредното лечебно гладуване на прословутата Др. Емилова........
Аз пък ви открих след като прочетох списание "за жената" май се казваше Simple Smile и беше подарък с най-добрата книга която съм чела и от тогава( след като прочетох тази невероятна книга и ви открих тук) съм друг човек Simple Smile иска ми се да отида и да споделя това си усещане в предаването утре  yes

# 632
само_минавам, всъщност не, бъркам извара, кисело мляко, подсладител, ванилия, желатин. Peace Дори не помня чия е рецептата, та някой ако си я познава да не се обижда. Прясно мляко почти не ям - най-много веднъж седмично в крем без карамел - една порция.
Дамаянти Heart Eyes И аз гласувах, много ми разбира главата, ама нейсе Crazy
Goody, Цоци Hug Hug
Мими Георгиева Kissing Heart
Sagittarius. Heart Eyes
А за утрешния сутрешен блок - няма да ми кажат нещо, което да не знам. И нямам време за глупости, особено сутрин Simple Smile

# 633
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Tired може да те изслушат, но няма да те чуят  Hug не искат

отговорих на въпроси за диетата, изслушаха ме внимателно и първата реплика след като свърших беше: "с толкова ядене е можеш да отслабнеш  Naughty
абе аланкоолу - аз на тебе ли да вЕрвам или на кантарИНА проклети, дето днес ме ядоса
същата работа и с холестерола - нямало как да падне - хубаво де, в една и съща лаборатория е мерен и преди режима и два поредни месеца по време на режима; същото и с кръвното на мъжЪТ чудо (дето спи в другата стая  Crazy съвсем го забравих горкия) аз да не съм екстрасенс, че да карам апаратурата на доктора да му мери кръвното нормално  Crazy
айде стига съм се пенила - отивам да си постопля мъжОТ, а утре си е утре  Hug ще го видим как ще е

# 634
Орелия ...като видя твой пост ....и веднага надигам бутилката с минералната вода ...много режимно ми действаш ...
Гудииииии мани ги тия дето все много знаят ... я иди за малко креватен фитнес в другата стая .... да видиш как ще ти се дръпне линиййката

# 635
Наирянка smile3501 , резултатът ти е впечатляващ!

Орелия, мерси за инфото, ще търся по други магазини Rolling Eyes . И... изглеждаш като моиченце, нали си знаеш newsm47? Колко си висока? Защото аз в крачката/бутчетата изглеждам двойно на теб на същите килца Confused

Цоци, изпращам ти цялата си позитивна енергия Kissing Heart . Нали знаеш, че след дъжд винаги изгрява слънце...   spoko . Ела тази седмица да си вземеш от мен триците и да пием кафенце Hug

Гуде, чей да те бацна  remybussi

# 636
  • Пловдив
Аз ще си лягам. Днес и никакви  мъже не раздавате и никой за нищо не черпи... newsm78 Crossing Arms

Simple Smile Лека нощ! Ако знаете колко ми харесва тази 103 тема, направо не ми се иска да я прекратяваме...или поне тона..особено, ако е удобно да продължат похвалите и суперлативите за мен ще ми е най-удобно...  love001 smile3521 smile3533

Чудесни сте! Усмихнати сънища или страстни изживявания..според каквото ви се иска...От мен - един поздрав по арменски..

http://youtube.com/watch?v=T_p9YhZJTGQ&feature=related

# 637
Добро утро !!!Да се запиша и сервирам кафето.

Я! Моята кафеварка Shocked  страхотно капучино прави!

# 638
Наирянка.... може да не звучи ...много хвалепствено, но на последната снимка си 'апетитно парче " ...с талия бюст ...и всички женски форми ...за разлика от предишната дето не се различават ..
иииииииииииии най важното самочувствието в погледа ти ...има искри ... което е страхотно
Polly-Wolly ...аз винаги съм била на принципа на цигъните дето се радват на лошото време защото след него идва хубаво ...тази седмица мила ще скитам из държавата, така че кафето го отлагаме за другата

# 639
  • Universe
Браво, Нариянка,      

Орелия,

Eхххххх, при такива снимки, не мога и аз да не се изтипосам:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247556

Гледайте, щото след време   заключвам 

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 00:50 от lenny_pld

# 640
  • Пловдив
Абе Лени! (тука се блещя и гледам тъпо, ама не мога да намеря подходящ емотикон)

Ти си направо мацка,  smile3501 smile3501 не виждам какво да се поправя по теб дето да е за диета, ама ти си знаеш най-добре! Хайде до утре! Shocked

# 641
  • Пловдив
Глезоран, режимен пастет няма - правят го от какво ли не, най-вече в него има мас.  Sick
Диамонте, кажи нещо повече за себе си - за колко време си качила килцата, била ли си и на други диети, какво ядеш, да не се окаже, че е от кренвиршите Simple Smile
Цоци, ако маршрута ти не е точно от Пловдив можеш сама да го направиш, нали. Хайде, ще те чакам тази седмица да се видим  Sunglasses Иначе не знам дали отслабвам, не съм се теглила отдавна, а и кантара ми е за боклука - много е специален, а пък и тегли 10 кила по-малко и сърце не ми дава да го махна и да си взема друг  hahaha
Дулче, ти имаш малко килограми за сваляне, така че може да си позволиш и повече зеленчукови дни.  Peace
Наирянка, страхотна разлика   bouquet Нещо не видях да се оплакавш от спама с мъже  Crazy
Вери, нормално е да се почувсваш отпаднала, така е в началото, после ще премине. Именно заради това Дюкан не препоръчва спортуването през първите два етапа.
Гуди, много си окльощавяла на тая снимка  Mr. Green И косата ти доста е блондисана ...  Sunglasses
Дамаянти, наминавай по-честичко насам. Да ти се поскарваме и да те вкарваме в правия път  Party
Само минавам - чудесни резултати   bouquet
Монде, утре чакаме капучиното от теб   chef
Много ми е чудно защо не поканят някоя от нас на тези предавания за диети и отслабвания да им обясним за що иде реч   newsm78

# 642
Привет дюкански принцеси! Hug
Сигурно сте ме позабравили, но аз ви чета когато мога. Бяхме на една лека екскурзия из Исландия, а и имам мноого работа покрай детската градина и пустия му сайт. На 12.06. имаме представяне на градината пред родителите, всичко което сме правили с децата през годината го показваме и сайта тогава ще бъде официално представен иначе вече е пуснат в "ефир", т.е. вече е с официален адрес в нета.  Wink

При мен нищо ново, за протокола справям се отлично с 3-та фаза, не съм мръднала от 63-те килца. Чуствам се страхотно, а още повече, когато ми направят комплиментче  Flutter.  Само проблема, който възникна отново е липсата на трици. Свършили са в магазините, от където ги купувах и сега не знам какви да ги къдря.  newsm78
Виждам, че много положителни резултати са на лице, Поздравления   bouquet, а и много нови попълнения има  Hug. И аз преди малко гледах рекламата за "Тази сутрин", жалко че няма да мога да го гледам, доста ми е раничко. Ще ви чета, да кажете какво са говорили.

Ами това е от мен. Целувки и силни прегръдки! Много сте ми мили и свидни, без вас нямаше да успея!   bouquet

# 643
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро!
Заповядайте на едно разсънващо понеделнишко кафе с канелена бисквита  Laughing

Благодаря на всички ви за милите думи и комплименти! Heart Eyes

Мамо Веси, радвам се да те"видя", да прочета, че сте добре и че си успешна третофазничка. Пиши какво ядеш, как я караш третата, като по учебник ли?

# 644
  • София
Добро утро на всички   bouquet Мине се не мине някой почивен ден - и пак на работа -  hahaha ми то къде ще му излезе края така  newsm78

Зеленко, ей ти картинка:

Или просто търсиш с думички написано "microwave safe".

Хиляди благодарности.

Батерия за кантара купих от фото (Кодак) - пише, че е най-добра за употреба до 2017 г.  Joy

Кой питаше  Embarassed за  купен пастет режимен - не мисля, че има. Със сигурност ще има забранени съставки (както повечето купени продукти - пържоли, кайма и т. н.). Може би домашен, напр. от пилепки дробчета   bouquet

Орелия,   bouquet и страхотни обувки

Наирянка, lenny_pld, бравас, момичета, за пример сте   bouquet

Хайде лека седмица на всички и много минусчета   bouquet

П. С. katyadjin, тази сладчица до кафето е режимна, нали  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт