Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 859
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Наирянка, искам специално да те поздравя !!!! НАправо ме смая  Shocked Желая ти от сърце, все така смело напред и да постигнеш желаното  Hug  Heart Eyes

# 616
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ама не мога да спра да се кефя на себе си, това май е нескромно, но аз съм директна и откровена пък, ако щете ме порицайте! Simple Smile

Щом настояваш - ще те порицая  Mr. Green

Юбавиня дюканска, как не те беше срам да се криеш така до сега  Naughty Що не се показа по-рано, че по-рано да те поздравим и похвалим с резултата.   bouquet
Сега сериозно, резултата никак не е малък и можеш само да се гордееш с упоритостта и търпението си  Hug и да си кажа, не че не го виждаш в огледалото - супер си, подмладена освежена и нахъсана Heart Eyes тъй да е!

май съм виждала някъде мацката с червената перука
 Mr. Green

# 617
  • Пловдив
diamonte , veri,dulcemulce, Дамаянти, Goody много благодаря,ч е нямаше метли и тигани по главата ми! А как обичам аплодисментите! Simple Smile newsm48

veri , аз съм имала моменти на умора, имам моменти, в които чувствам, че не мога да се събудя сутрин, но тези моменти отминават.
От началото на диетата съм решила на 3 месеца да ходя на да си правя пълна кръвна картина, мислех да ходя и на ендокринолог, че имам проблеми със щитовидната жлеза. Та хормоните са много важни и без да предизвиквам психоза не знам от тези пернати дето до сега ги набивах от сутрин до здрач, отглеждани само на антибиотици и хормони, как ще се отрази на организма ми.
То не е за споменаване, но преди седмица чух, че ендокриноложката, която следи състоянието ми от 8 години била най-калпавата в града. Щях да се гръмна и сега ме е страх да ида при друг и да разбера какво ми има. Ама....ще трябва щото няма как,, newsm78

# 618
Наирянка , страхотна сиииииииии!!!  Hug  Hug  Hug Иначе чудесно разбирам за какво говориш.  И ти пожелавам да изпиташ съвсем скоро радостта която изпитах аз, когато кантарът ми не показваше вече трицифрено число  Hug Вярвам, че ще успееш!!!

# 619
  • София
Искам да ви замоля нещо  Praynig Hug
В момента тече конкурс във фотошопската тема  Hug Има три категории  Hug Моля, който има интерес, нека разгледа и участва във вота - ще е по-интересно, когато са гласували повече хора  Hug 

Ето и темите  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=294745.new#new
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=294770.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=294760.0

# 620
И аз си мислих да отида на профилактичен преглед като мине малко време, но то си  минава, а аз не ходя. Май скоро ще взема да си вдигна гълъбите и да отида, че направо съм много немарлива в това отношение. Докато не припадам не ходя.

Дамаянти , ей сега отивам да видя аз какво сте творили и да гласувам. Макар, че нямам време, това си ми е страстта и ви следя изкъсо.

# 621
  • София
Забравих да ви кажа, че резултатите от гласуването ще се видят на края, за да няма лобиране и да не се гласува за личност , а за творба  Hug Peace
ММНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ, че подкрепихте конкурса ни  Grinning  Hug Heart Eyes

# 622
  • Варна
 Rolling Eyes Привет момичета !!!  Hug Hug Hug
Много се радвам, че се видяхме и изглеждате супер  bowuu толкова хубави, усмихнати, млади ...
Къде да видя снимките от днешната  варненската среща ?  Heart Eyes

# 623
Варненките - бравос! smile3501
Наирянка - нямам думи! newsm10
Скорпи
- трици купих в Бургас от "Пикадили" преди седмица - вярно, взех последните два пакета, но сигурно са доставили нови.
Орелия - дете, ще се изгубиш скоро, какви кила бориш още? Е, ти си знаеш де  smile3505
Уиш - в началото и на мен ми беше трудно и еднообразно, но откакто започнах да експериментирам с рецептите на старите дюкеси се родих! И винаги си имам режимно сладкишче, за да не сънувам торти и шоколади! Не съм се чувствала досега отпаднала или уморена.
За режима на д-р Емилова - по-ужасен йо-йо ефект от този няма. И това съм опитвала - преди 6 години за 21 дневен глад (ако не броим ябълките и чайовете) свалих 6 кг, и още в периода на захранването 2-та се върнаха бързо-бързо. След това е ясно - започнеш ли човешката храна се връща всичко с лихвите. Ужас.
Прегръдки за новите мацки, добре дошли в отбора. Заедно сме по-силни  newsm44 - факт.

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 23:05 от Sagittarius.

# 624
Добър вече прерасни!  bouquet
Много прекрасни Дюкеси има днес тук.
Да започнем с Варненки - страхотни сте милички - слънчеви, вталени още от миналия път, с грейнали усмивчици:
Мама на Кики - голяма промяна! Hug, Играчка - още си се вталила, браво! Hug, Нуш- смело с блузките, хубава си! Hug, Дори и Креми - удърнички, приятно ми е да ви видя, страхотни сте милички! Hug, Мисис Дел Форси - браво! Hug, Диди - супер! Hug,Мамс -страхотна! Hug,
Катенце - прекрасна и омайна красавице, грееш както винаги миличка! Hug  bouquet
Бермудез - радвам се да те видя! Hug Имаш промяна, супер си мила сладуранке! Hug
Бейби Дол - прекрасно изглеждаш! Hug
Нели - сияйна чаровнице! Hug
Ори, миличко видях и теб! Hug Ма наистина не ти се е седяло там, личи си! Ама пак си ми хубавелка!  Hug Не му се давай на туй кило ПЪК, пребори го щом си решила! Hug  bouquet
НАИРЯНКА - невероятна си!Браво на теб, страхотни резултати за толкова кратко време! Не мога да ти се нагледам ... а за самочувствието  newsm10 Само така! Заслужаваш го! smile3501 newsm51
Честити месечинки на Мариаид, Лабело, Фиона и Пиратка Hug  bouquet
Честити намаления на Атракция, Не Съм, Скорпи Hug  bouquet
Дамаянти - ще вляза ей сега да гласувам! Hug
На всички много  Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes

# 625
  • Пловдив
Благодаря на всички! smile3525

Дамаянти, аз също гласувах, ама много не разбрах..там всички плакати са на един автор или на различни?

# 626
  • София
Наирянка, на различни автори са всичките  Hug
Страхотни сте!
Надявам се ви е било забавно   bouquet

# 627
Tоку що чух реклама по БТВ за утре в сутрешния блок- ще говорят за диетите и отслабването по най-нашумялата диета в момента именно нашата любима , че била много нездравословна  Close
няма да мога да го гледам за съжаление някой ако може да го гледа после да разказва  Wink
и може да отидем на следващия ден да оборим всички лоши коментари  Mr. Green
лека от мен и приятни отслабващи сънища. Laughing

# 628
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Twisted Evil започва да ми писва  Crazy
тия хора нямат ли си друга работа? писна ми някой , който нищо не знае за диетата да ми обяснява колко вредни са мазните храни, които ям  Rolling Eyes и как правят плака на моите кръвоносни съдове  Close и всичко това в кръчма с бутилка в ръка  #2gunfire
по-добре си бяхме преди медиите да се заинтересуват  Crazy
 Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

дамаянти - кажи, че поне една от твоите работи съм нацелила  Crazy за да заспя доволна   Flutter

# 629
Наирянка smile3521 изглеждаш невероятно, подмладена, разхубавена и много свежа  Hug Hug

Орелия - извареното кремче по моята рецепта ли е това?  Embarassed  Ако е така - радвам се че ти е харесало. Мислех си че само аз ям такива бърканици  Joy

Гледам, че отчети валят тия дни  Thinking и аз да се включа. За последния месец имам намаление Бюст - 2, Талия - 3, Ханш - 4, Бедро - 1, в ръцете нямам промяна Sad , кг - 3,2.. и врата си меря аз - 0,5см  Flutter Flutter

newsm46 smile3524 лека нощ ви пожелавам сега и да се събудите отслабнали утре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт