Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 860
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 600
За витамините - пия Мултитабс и Калмацин и на всеки месец правя една седмица почивка!

# 601
Добър вечер принцеси-дюканеси  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много съм щастлва да споделя, че за малкото време което спазвам този режим (13 дена с днес) съм свалила -4.100 - не зная малко ли е много ли е (вече ми е ясно че за всеки е различно), но съм щастлива  Sunglasses Бре ще стана и аз първа Убавица  Crazy Crazy Crazy Да се оплача обаче, че у Бургаза града не мога да открия овесени трици (добре че се бях запасила преди и имам още малко). Магазинчето от което ги купувах го закриха и сега ходя в обозначените в блога магазини ама ...тц  Sad Ако може да ми каже някое бургазлийче тука отде аджаба да си ги взема трицКите  Praynig

# 602
Здравейте, сладурки! Stop

Страхотна среща си спретнахме, нали?!!!!!! Peace
Супер беше! Надявам се следващата не я отлагаме дълго!  Heart Eyes
Много сте готини, момичета! Зареждате ме с приятни емоции и самочувствие! Hug

Дори, започвам усилени тренировки за носене на по-тесни блузки. Пък ще видим какво ще се получи! smile3503

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 21:43 от nush

# 603
Вече ми се повръща от риба, пиле, морски дарове, варени, печени ...
Буламачи с млека!
Утре мятам салатите, но май скоро си тръгвам от темата...
Не виждам никакъв ефект.
Само се тормозя.
От три дни кантара не е помръднал, а аз вече страдам истински.
Гади ми се, вие ми се свят, разсеяна и раздразнителна...
На 24-ти правим кръщене на малкия, на 30-ти сбирка на класа, след това сме на сватба... Sad
Не мога да паса салати и да ям варени меса! Sad

Съжалявам момичета аз съм най-безволевия човек на този свят!

Копнея за вкусна храна!

# 604
  • Варна
Зеленко, ей ти картинка:

Или просто търсиш с думички написано "microwave safe".

Витамини пих във втора фаза паралелно с П дни - Суправит Актив, а в ПЗ - почивка. В тези точно има добавени калций, магнезий и цинк (мисля) и не съм взимала допълнително нищо.

# 605
Scorpi   , в магазини Сара има в разфасовки от 200 г. и 750 г.
Иначе бургазлийки няма да повтарят Дюканската среща - този път обещавам да дойда  Peace

# 606
Моми4ета  ,да попитам някоя вийдала ли е птичи пастет режимен .Ако сте виждали да ми кажете марката и дали е в кутийкаили като салам

# 607
здравейте дами и от мен ...с интерес  попивам всичко написано за диетата на Дюкан...незнам как да ви благодаря на всички за информацията ,мотивацията и подкрепата която ми вдъхвате когато чета постовете ви!!! Hug Hug Hug

на режима съм от 6 дни и кантара не е мръднал  Sad Sad Sad  ,НО за миг не съм помисляла да се отказвам и то отново благодарение на всички ВАС  bouquet  bouquet  bouquet

# 608
Вещи ...аз си казах ...искам минутка за оплакване .... знам че режима не е магическа пръчица и не се сваля 'светкавично ..... ииииииииии не искам да ти "гътам рекорда "....че като се знам какво чудо съм сигурно ще "освирепея" ...ако задържам повече от месец ...иначе съм голям инат ...
сега скокнах 5 км (15 минутки ....да не се озоря много и да загубя много калории smile3521) ...на кросттренажора ..и знаете ли вдигна ми настроението и тонуса ...май трябва да му обръщам повечко внимание
Хей Вещи ...не ти ли е време да стъпиш на кантар ..че аз откак съм във форума все с тази линийка те гледам ...хей момиче подозирам те как тайничко си сваляш и не си казваш ..за да ни ШАШНЕШ .... амааааааа ..... ако тази седмица при обиколките ми из страната на връщане мина през Пловдив ще взема да те "проверя " на живо ...  smile3534

# 609
Момичета, следобед ходих в кварталния HIT и познайте! Както някой беше писал има етикетче "Овесени трици" ама трици нъцки!  Crossing Arms някоя Дюканеса беше овършала рафта преди мене  Mr. Green
Взех си обаче Exquiza - по-хубаво крема сирене не съм яла Crazy /може би си дължи на диетата- най-после нещо което поне има вкус на по-маслено, нищо че всъщност не е/ Wink
От утре и аз ще обикалям по разните магазини в центъра за трици, правете му сметката, не ги взимайте всичките  Thinking
Имам следния въпрос - чудя се как да карам 2 фаза. Бях 4 дни в ударна, от петък съм на ПЗ, понеже килограмите за сваляне са ми 6, пък и съм от този тип със склонност към натрупване предимно в корема  и ханша, та - изкушавам се да ги правя 3 П / 7 ПЗ - щото салатките са ми любими /за разлика от месото Sad/. Как мислите вие?
Някой коментираше за таблетки за гърло - изкарах една доста тежка настинка тази седмица и режима наруших само със Strepsils /имаше разни -рози + мед/ Simple Smile
Резултата ми на седмия ден от режима е - 1,5 кг  Grinning
Wish, не се предавай, и на мен ми беше трудно докато се мотах в оня огроомен супермаркет и пълен с нережимни храни  ooooh! ама устоях, за вечеря правих чушки с извара и яйца  Heart Eyes Прегледай някои рецепти и си приготвяй нещата с мноого подправки /е знам, че с мазнина е по-вкусно, ама  Mr. Green/
Приятна вечер на всички, и утре сутрин по-леки и по-красиви  Flutter

# 610
  • Пловдив
Здравейте дюканеси!
  bouquet  bouquet
Малко съжалявам, че все по време на срещите имам някакви ангажименти, от които няма как да се освободя. Всъщност не познавам никоя от вас и май и  не сме си писали дори с нито една, но ще ми е любопитно наистина да присъствам на някоя среща.
Преди месец, може би подхвърлих идея да направим сателитна среща на варненските дюканеси "с код за трицифрено избиране" (цитирам някого, но не помня кого за над 100 кг диетстващи). Та въпреки неколкократните ми анонси никой не се отзова от Варна. Сега като гледам снимките ми стана яснооооооооооо. Ама вие момичета, сте на килограми, към които аз се целя, че дори и по-малко. Браво на всички ви! Hug Hug

Браво и на мен, защото имам хъс да ви догоня...благодарение на вас всички де! Simple Smile
И за следваща среща поне една торта от пилешки каренца да видим на снимките...с плънка от горчица и кисело мляко... и с яйчена глазура Wink smile3510

Качих актуална снимка на сайта. http://images26.snimka.bg/005884708-big.jpg
Ама не мога да спра да се кефя на себе си, това май е нескромно, но аз съм директна и откровена пък, ако щете ме порицайте! Simple Smile

# 611
Ех варненки, ех кееееф! Красавициии! И наистина, ако човек не знае, че сте ДЮКАНЕСИ по минали причини, ще има да ви се чуди на акъла, за к'ъв режим манджарски аджеба си хортувате! На всички ви  smile3501 и много Hug Hug Hug. Повече от сигурна съм, че на живо сте още ПО-! И някои да Фнимават - да не "изчезнат" съвсем smile3534 smile3521!
Наирянка, събраха ми се очите,  момиче! Супер си smile3501 newsm51!

# 612
искрено те поздравявам наирянка за постигнатите резултати      bouquet

аз мисля ,че никак не звучиш нескромно  newsm10

# 613
Наирянка , за каква нескромност говориш, та ти си направо друг човек ! Подмладена, разкрасена, супер си ! Страхотен резултат, браво  smile3501 !

Аз тези дни се чувствам отпаднала, пролетна умора ли е , какво е , и аз не знам. Възможно ли е да е  от режима  newsm78 ? Някой дали се е чувствал така през 2 фаза?

Фиона, честити 5 месеца и на теб ! Страхотен резултат!

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 22:30 от veri

# 614
Наирянка, браво на тебе! Давай все така  Peace
veri, отпаднала, леко замаяна и малко оглупяла се чуствам и аз  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт