Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 843
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 675

Wish, какво да те посъветвам душе...ако ти кажа не пий, дали ще ме послушаш ?? Чак пък отново ударен  newsm78..карай си както си ги редуваш П и ПЗ.  Peace

Абе ще ми се да те послушам ама няма да устоя ...
Айде на кръщенето на малкия мога да карам на мин. вода и кола лайт, ама на сбирката на класа или на сватбата - няма да се устискам...
Поне една водка ще жулна... Crazy
А има ли ефект от 1/1 П и ПЗ?
И в ПЗ може ли само салати, че ми се  Sick от това месо вече?

# 676
Добро утро и от мен.
Сигнализирам за невероятно задръстване на надлез Надежда. Нещо потресаващо е, в ремонт е ул. 202, която и да е тя, на мен поне не ми е известна, но се е задръстила цяла Надежда, Ломско шосе и т.н. Някакъв малък кошмар е, ходих до лаборатория сутринта за кръвни изследвания /пак!!! Tired/, следобяд пак имам излизания и нямам идея дали въпросния ремонт ще е приключил, но ако не е просто не знам как ще се придвижвам. #Cussing out

Поли, 165 санта съм, ни повече, ни по-малко Simple Smile
Мама Веси, тия дни се бях сетила за теб, радвам се, че писа! Hug
Свидничка, приятно учене Hug
СкорпиД, честити два месеца  bouquet
wish, ако пиеш алкохол означава, че нарушаваш режима, какво друго би могло да означава? Simple Smile И ПЗ са ПЗ, защото означават протеини и зеленчуци. А за убедеността ти, че няма да устоиш - похвално би било да си убедена в други неща - ти си знаеш и единствено ти решаваш за себе си. Peace

Аз нямам минус, но все тая.

# 677
СПАМ

Ори, през моста на бакърена фабрика- това ти е пътя, или Обелско шосе. Ремонт правят на улицата която минава покрай ТЕЦ-София и централните гробища, задръстването го имаше още в 7,20сутринта и стигаше до първия светофар на Ломско шосе.

# 678
Добро утро на всички дюканки. Да ви се похвалим с Киарас днес правим 2 месеца режима/ Тя ми е колежка хихихи/ Много сме доволни . Тя свали 10 кг аз 9 . Аз имам още около 5 да сваля а тя трябва да минава скоро в трета че съвсем ще изчезне. Та така  това е от мен за сега . Успех и постоянство на всички нови -резултатите идват. Успешен ден на всички   bouquet.

# 679
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Добро утро дюканчета Simple Smile
Аз също не можах да гледам предаването, ноооо, свеки ми се обади за да ми каже, колко вредна била нашата диета ... Simple Smile Кофти е това, че наистина са поканили хора, които и идея си нямат от режима. Поне да бяха си направили труда да прочетат книгата - все пак цяла Бг ще ги гледа, а не да се излагат като кифладжии.... Забелязала съм, че е по-лесно да оплюеш нещо, което не познаваш, отколкото да рекламираш своето ... А и всички хора, които са гледали предаването, приемат мнението на "доцент-а", щото все пак той е учен, пък ние сме простички ... и си слабеем, а някои и бременеем Simple Smile

Както и да е, аз вече преминах на трети етап (не по желание, а заради бебоците). Казвам бебоците, защото на 15-ти ми бяха много високи стойностите на хормона на бременността и ... на 25-ти ще разберем колко киборгчета ще отгледаме с тати Simple Smile Малко образно съм преминала в трети, защото доста неща не съм вкарала, като плодовете и двете филии хляб, но досега бяхме 5/5 с мъжо, а сега мисля да премине той на 4/3, а аз някакси да нагодя режима си спрямо неговия, или неговия спрямо моя ... Знам, че ще ми е трудно първите дни, но се надявам да свикна. А след като родя и се накърмя евентуално, пак ще мина на втора фаза ...
Мъжа ми продължава във втора фаза - така се е надъхал - чак му се учудвам на ентусиазма всеки ден да се тегли и да не поглежда изобщо нищо сладичко (а преди всичкоо що беше шоколадово изчезваше за отрицателно време).
Диетата ме възпита да не ми се прияждат разни неща и от това съм много доволна. Аз все още се лутам между 63.8 - 64.2кг. Не знам защо качвам, но и се меря по различно време на деня, така че е обяснимо Simple Smile Т.е. задържам Simple Smile

Искам да питам по-опитните - мога ли вместо на трети олекотен да съм си на трети етап?

Наирянка, личи си излъчването в очите ти, прекрасно е  Hug
Видях и снимките от варненската среща - големи сте сладурки всички, толкова усмихнати, женствени ... - страОтни сте, както казва моя племенник Simple Smile

wish, да се изкажа по въпроса за салатените дни - може да минеш в смесения етап на 1/1 - тогава ще имаш повече салатени дни. За алкохола - какво ти пречи да устоиш? По тази логика празник винаги се намира. Тази година има празници, догодина ще са пак същите по същото време. Няма смисъл според мен (ако не устоиш) да се връщаш пак на ударния, но пък ще задържаш доста дълго време. Ако толкова много всички настояват да пиеш и не ти се обяснява, че си на диета, просто си потапяй устните и после като не гледат, поизливай от алкохола където намериш за добре, когато не гледа никой Simple Smile
Мен лично никой, ама никой не може да ме накара да правя нещо, което смятам за неправилно, с изключение на шефа, но и тогава протестирам и си казвам защо не съм съгласна (дори и после да го направя) Simple Smile
Само на салати не е препоръчително да си - все пак от месото си набавяме протеините... А и Дюкан си го е казал в книгата.

Който все още не е могъл да си набави книгата, мога да я пусна на лични ...

# 680
Здравейте момиченца!
Варненките, много сте хубави беее!  bouquetТова от посещение при специанист ли го постигнахте или от обезводняване? Joy

# 681
Здравейте и от мен момичета!Отдавна не съм влизала тук, но какво да се прави пролетни ремонти му викат...Продължавам напред, установих ,че дори и на тези килограми се чувствам добре, но продължавам да гоня моята цел!Според калкулатора трябва да съм 60 кг, аз се надявам на моите 57кг...
Напоследък и аз забелязвам някаква акция срещу нашият и други режими от т. н. специалисти - диетолози, отдавам го на злост към режим,който действа без да се дават излишни пари и загубата им на клиенти и въобще не ми пука какво си говорят! А и Дюкан също е доктор все пак...
Поздрави на всички! Лек и отслабващ ден!  Hug

# 682
  • Варна
Хм.
 Naughty
Не си хабете нервите, викам аз. Засега върху себе си не съм изпитала нито един негатив от диетата. Скоро ще правя 10 месеца. Да не ми мине котка път, смятам да си пиша тук и занапред. Обещавам да кажа, ако нещо не ми е таман.  Mr. Green

# 683
Нещо съм разочарована от диетата. За 13 дни(10 дни ударни) съм свалила само 4 кг. и от 6 дена няма никаква промяна. Как мислите- да се отказвам ли?

# 684
Дорчестьр,колко малко ти е останало до края  ura

Аз да се похваля,че от вчера сьм -800 грама. Кефффффф. Ама ще да е от якото чистене. 3 часа направо облизах апартамента. И кантара ме зарадва днес.

Нещо съм разочарована от диетата. За 13 дни(10 дни ударни) съм свалила само 4 кг. и от 6 дена няма никаква промяна. Как мислите- да се отказвам ли?

Аз не разбирам кое те разочарова. Кажими друга диета с която се свалят толкова килограми за толкова дни Naughty И разбира се,че ще задьржаш,дай време на организма си да свикне на новеия режим на хранене, да се пребори с мазнините. Повече тьрпение,заслужава си. Hug

# 685
  • София
Като поканят самият доктор Дюкан на живо в предаването си, тогава ще ги гледам. Пък нека да плюят пред него режима.  Mr. Green
Иначе кучетата си лаят, кервана си върви........ smile3533
Отслабващ и приятен ден на всички дюканки Hug
Lo1 аз за 24 дена съм свалила 3,5кг. и пак съм доволна, много лесно се отказваш Naughty

# 686
Привет чаровници  Heart Eyes .
Много хубави снимки видях  #Crazy .Браво на всички ви.Чудесно изглеждате  Hug .
Я не се впрягайте на "компетентното" мнение на разни хора.Няма диетолог,който да ви каже,че някоя диета е полезна......освен,ако тя не е измислена от него,де  smile3507 .

wish, не бъди много убедена,че няма да издържиш   Whistling .И аз мислех като теб  smile3521 .В събота беше партито  послучай завършването на дъщеря ми. Аз бях решила,че ще си направя една гала-вечеря (все пак, както казва един мой познат,можеш да завършиш пет висши,но средното е само веднъж в живота).На края на вечерта,равносметката на прегрешенията ми беше по-малко от половин чаша вино,една пълнена гъбка и две хапки торта  smile3503 .И това без да искам,без да си го налагам и без да го мисля.Просто разбрах,че не ми пречи да се веселя и без разни "екстри".Стана съвсем неусетно.А пък какъв стимул са комплиментите,които получаваш ........ newsm03 . И за награда,може би  newsm53 ,или пък заради многото танци   dancing ,тази сутрин видях нещо което не съм виждала от 20 г.Кантара,макар и съвсем колебливо показа шестичка отпред  newsm56    superuu

Лек ден и успешна седмица на всички   bouquet

# 687
И аз така. За три месеца и кусур само 9кг. А последните два месеца по 1кг на месец. Но-о-о не се отказвам. Не.
Официално обявявам , че от днес минавам във фаза 21/2 - 3. Ще включа някои храни от трета, като редувам с п-дни .Пък да видим какво ще стане. Все още няма да слагам линия , защото моята трета фаза ще трае по-дълго от свалените в тази тема. Около 180дни, ако си сваля и последния кг.
Та така.
Я и мама Веси се включила. Хайде пиши как я караш трета фаза, за да се възползвам наготово...
Доре, и мене много ме е яд. Аз понякога срещам К.Савова и други момичета по центъра , но как да ги заговоря, като те явно не ме познават, пък аз съм такава физиономистка, че не мога да ги забравя, като съм ги видяла на снимка. Но теб не съм те засичала.
Чао весел и успешен ден на всички!

# 688
Ако за теб 3, 5 кг са добре - за мен не са. Имам много за сваляне-още 21 кг. и затова тези свалени кг. за мен са малко. А с много други диети съм сваляла по-бързо. Например- зелева супа само че беше някаква вариация не със зеле а с моркови.За съжаление след нея много бързо си върнах килограмите без да ям много.

# 689
Ей пак вкарах смут в моя алкохол! Simple Smile
Исках да кажа, че никой не ме кара...
Просто аз страшно обичам бира, а и водка (леле как прозвуча)
Не съм алкохолик, но обичам да излизам, да пуша цигари, да пия бира и да ям картофи ... примерно!

Била съм на сватба на която не пих алкохол, заради антибиотик.
В един момент някак си се цепиш от колектива и от общото натсроение.
Не ми казвайте, че всички тук винаги сте били въздържателки...

Ще се самоотлъча ако разбера, че никой никога не пие.

======
Сега друго се сетих.
Преди време пих Л-карниин и спазвах подобна диета.
Ако и сега го започна какво ли ще стане?

Общи условия

Активация на акаунт