Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 849
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 690
Точно там е проблема на всички ни!

# 691
, че от днес минавам във фаза 21/2 - 3.

Би ли обяснила каква е тая фаза,аз за пьрви пьт я чувам. Embarassed

# 692
Значи ,почти постигнах целта си - само за уточнение - калкулатора ми показа 67 кг, на тези които съм в момента не помня да съм била в съзнателния си живот. Затова започвам да включвам една по една храните от трета фаза. А пък докато това стане ако сваля и последния кг добре ще е . Аз отслабвам от октомври . С друг режим п реди този свалих още 8кг преди това +тези 10кг стават общо 18кг и по 10дни за всеки -180дни или оттук нататък половин година в трета.

# 693
Ако за теб 3, 5 кг са добре - за мен не са. Имам много за сваляне-още 21 кг. и затова тези свалени кг. за мен са малко. А с много други диети съм сваляла по-бързо. Например- зелева супа само че беше някаква вариация не със зеле а с моркови.За съжаление след нея много бързо си върнах килограмите без да ям много.

Виж сега,тук няма да получиш поощрение да се откажеш. Пьк и ти надали тьрсиш това. Ако искаш подкрепа,ако наистина си решена да ги свалиш ще намериш верни сьмишленици тук. Но не си мисли,че 21 кг са много . има момичета тук които се борят с по 40-50 кг. За мен това е голямата борба. Има момичета,които спазват режима от година вече. те ще ти дадат най-добрата подкрепа. Но всичко зависи от теб.

# 694
Нещо съм разочарована от диетата. За 13 дни(10 дни ударни) съм свалила само 4 кг. и от 6 дена няма никаква промяна. Как мислите- да се отказвам ли?
Здравей! До колкото разбирам 13 дни на режима, а какво ядеш? това, че си свалила 4 кила, коя друга диета можа де го постигне без да стоиш гладна и жадна?
Ако за теб 3, 5 кг са добре - за мен не са. Имам много за сваляне-още 21 кг. и затова тези свалени кг. за мен са малко. А с много други диети съм сваляла по-бързо. Например- зелева супа само че беше някаква вариация не със зеле а с моркови.За съжаление след нея много бързо си върнах килограмите без да ям много.
Точно ти го казваш-връщам ги бързо-това е предимството на режима-ако си стриктен, не се връщат. И, търпение му е майката! Успех   bouquet

# 695

Ще се самоотлъча ако разбера, че никой никога не пие.

======
Преди време пих Л-карниин и спазвах подобна диета.
Ако и сега го започна какво ли ще стане?

В режима на Дюки ( а и май във всички диети ) алкохола е забранен и ако знаеш ,че няма кой да ти каже браво, ако прегрешаваш просто не търси подкрепата...всеки просто решава сам за себе си ( аз лично като знам, че ще пия нещо и като знам че ако споделя всичко живо ще ме подпука най- малко с тигани , просто си мълча, защото си е нарушение на режима  Whistling) дали греши или не всеки сам преценя, но просто тук никога не се поощряват забранени неща !  Peace
А относно Л карнетина, той се пие при положение, че се тренира нали ?? Мисля че и други го пият...

# 696
  • Варна
Аз да адвокатствам малко на Миша97 в отговор на Кремена - това "21/2 - 3" го разбрах като фаза две и половина - три, нали така?

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 11:21 от dorchester

# 697
Благодаря , Доре! Точно . Аз и затова дадох пояснения.

# 698
  • София

Според мен не е важно колко бързо ще ги свалиш, а дали ще свалиш това, което искаш въобще и за колко дълго ще ги задържиш после, че аман от диети, в които сваляш бързо и качваш после пак така бързо. Този режим е добър за по-дългосрочно планиране по мое мнение. Лесен е да се издържи за дълго време и това прави резултатите продължителни. Ти сама си прецени дали си заинтересувана да сваляш и да качваш едни и същи килограми или да напредваш бавно, но да си задържиш новите килограми.

# 699
  • Universe
Привет, дюкеси       !!!
Чета, че медийната истерия пак е обхванала диетолозите

Нещо съм разочарована от диетата. За 13 дни(10 дни ударни) съм свалила само 4 кг. и от 6 дена няма никаква промяна. Как мислите- да се отказвам ли?

Lo1, вчераq като си качвахq снимките установиn, че за 40 дни съм свалила 8 кг и за останалите 40 - още 1 Това са 36 пакетчета масло от по 250 гр/всяко, премахнати от тялото ми #Crazy #Crazy #Crazy.Значи.... newsm78 newsm78 newsm78 - инвестирам яко, обаче през ум не ми минава да се откажа  Naughty Къде ще намеря такъв режим - ям повече от целия си съзнателен живот, не броя калории и не меря порции, не ми е еднообразно  и топя  Laughing Laughing Laughing- я грамчета , я сантимитри . Харесва ми  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ей пак вкарах смут в моя алкохол! Simple Smile

wish, не се самоотлъчвай  Naughty Аз никога не пия и го правя от повече от 20 год. Нямам нужда от алкохол, за да имам перфектно настроение, а ,повярвай ми, постоянно съм по заведения сред пийващи си . За протокола - пуша много Wink Wink Wink. Разбира се, изборът си е твой, но ще сваляш по-бавно Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Мерси на Зеленкото за отговора във връзка с батериите bowuu

За сега - лек ден Hug Hug Hug!!!
Усмихнете се и светът ще Ви отвърне със същото 

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 11:54 от lenny_pld

# 700
След сватбата съм качила 1 кг, въпреки че не ядох много, но пък пих доста, днеска още +0,200 кг, въпреки че бях режимна този ден, ама сега ще си страдам и продъжавам упорито.

# 701

Според мен не е важно колко бързо ще ги свалиш, а дали ще свалиш това, което искаш въобще и за колко дълго ще ги задържиш после, че аман от диети, в които сваляш бързо и качваш после пак така бързо. Този режим е добър за по-дългосрочно планиране по мое мнение. Лесен е да се издържи за дълго време и това прави резултатите продължителни. Ти сама си прецени дали си заинтересувана да сваляш и да качваш едни и същи килограми или да напредваш бавно, но да си задържиш новите килограми.

Само да допьлня,че кг може да не сваляш,но премери ли обиколките?

# 702
След сватбата съм качила 1 кг, въпреки че не ядох много, но пък пих доста, днеска още +0,200 кг, въпреки че бях режимна този ден, ама сега ще си страдам и продъжавам упорито.

Значи и с мен така ще стане ...
От едното пиене кило и двеста ...
Баси!

Ако устискам обаче няма да се минава край мен.
Да знаете! Wink
Ще вирна един нос, ще се хваля! Simple Smile

# 703
Ей пак вкарах смут в моя алкохол! Simple Smile
Исках да кажа, че никой не ме кара...
Просто аз страшно обичам бира, а и водка (леле как прозвуча)
Не съм алкохолик, но обичам да излизам, да пуша цигари, да пия бира и да ям картофи ... примерно!

Била съм на сватба на която не пих алкохол, заради антибиотик.
В един момент някак си се цепиш от колектива и от общото натсроение.
Не ми казвайте, че всички тук винаги сте били въздържателки...

Виж,точно това се опитвах да ти кажа.Не съм алкохолно петно,но не съм и въздържател.В компания си пийвах както повечето нормални хора.Но сега установих,че без да искам, просто не съм пила алкохол и това изобщо не се отрази на настроението ми.Напротив, вечерта мина неусетно, в шеги и танци,а аз съм пила през повечето време вода.Не нарочно.Така или иначе бях решила,че няма да се ограничавам точно тази вечер.Но явно навиците придобити през последните кажи-речи 3 месеца си казват своето.Което лично за мен е най-големия плюс.

# 704
И в см не съм свалила след първите 4 кг. newsm78 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт