Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 769
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 945
Аз не се ядосвам...
Сигурна съм, че beci не е искала да ме обиди и с парво ме хокате.
Обяснявах, че точно хокането ми дава сили да продължа и че страшно много ми струваше да променя така живота си...
Съжалявам ако поста ми е просвучал негативно...
Отивам да си хапна триците аз ...
И няма вече.
Обещавам!

====
ям толкова малко защото не ми е вкусно ...
И наистина гледам да не оставам гладна.
Лошото е само, че заради продължителните разходки с малкия навън няма подходяща храна, която да си купя от улицата, а обяд на заведение на мога да си позволя всеки ден.

# 946
Хммм, сега прочетох за сутрешния блок по БТВ. Явно д-р Емилова и Сие вече са начервено не само с пациентити ами и с парите и са си разбили касичките за да си платят поръчковия репортаж по БТВ  Grinning. Явно майка ми не гое гледала понеже онзи ден ми се обади на пожар защто чула не дочула разбрала че имало заметресение в София, а то се оказа, че някаъв луд професор прогнозирал голямо заметресие в близко време (последно когато проверих земетресенията не можеха да се предсказват или прогнозират, в противен случай нямаше да измрът толкова хора в Китай), но както и да е отклоних се, та още не ми се е обадила да ми наредия да спра диетата. За никои които все пак е решил да се откаже поради глупостите изговорени по БТВ, само искам да кажа, че преди да започна диета се консултирах с фитнес инструктори при които ходех и те ми казаха, че не знаят дали диетата ще ми подейства (вече знаят), но определено ми казаха че не е вредна или каквато и да е там друга глупост. И последно все пак повечето културисти и въобще бодибилдърите по принцип се хранят по подобен начин и нямат нешо увредено (освен мозъка им ама това е от хапчетата дето ги вземат а не от пилешкото)  Joy 

# 947
Здравейте момичета!
Влизам за мъничко само да ви кажа, че съм режимна  и все по-мотивирана Peace  Надявам се довечера, като се прибера да мога да ви изчета , че вчера не успях, че то вече нова тема, ще дойде Laughing

# 948
Дздръвейти, дюканки-сладуранки.
И аз само "дзак" и да докладвам, че също съм режимна, обаче....изпадам в някаква крайност, която започва да ме плаши - нямам апетит, и макар, че се храня почти насила, след това имам угризения на съвестта, че изобщо ям. Абе шантава работа....мъжо взе да се мръщи, когато аз се мръщя на храната...и изобщо...посъветвайте ме нещо. Sad

# 949
Момичета да не е блокирал сайта на БТВ (от писмата на разгневени Дюканки), опитвам се да намеря глупавото предаване ама сайта им не работи.  Grinning

# 950
  bouquet:

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 12:52 от Andrea_

# 951
Andrea_  Joy Ау-я!  Joy Kiaras  rotfImbo
rali_smiles, понеже и ние вече ставаме нормални хора, та и ние нямаме апетит. Миналото лято си спомням, че и аз на сила хапвах. Налага се.
.... смятам да продължа с диетата и режима до самия край.
Ей това е целта де  smile3501
Аз в последно време нямам кога да чета, но за два дни влизане попаднах на теб. Първия път искаше водка  ooooh! втория хапваш сърмичка  Crossing Arms - Ц. Ей така реших да те спра  Stuck Out Tongue

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 12:45 от baci

# 952
Здравейте, момичета. Докато съм бил на диетата не ми се е налагало да пия никакви лекарства, но днес ми е много зле - имам хрема, температура, някакъв грип ... Мисля да пия вит.С, Фервекс ... 100% имат "забранени" съставки, но няма как.
Вие какво мислите по въпроса. Добре, че от днес съм на зеленчуци+белтъци, че да хапна малко витаминозни храни.
Дано се оправя по-набързичко.

Лек ден на всички  Sunglasses

# 953
  • София

Thinking Мисля, че за теб още не е дошъл момента, в който ще си в нашите редици. Мобилизирай се и тогава ела. Нямаме нужда от изповеди на прегрешения.

много "мотивиращо", казано от стара Дяканка на новодошла!

как не те беше срам, бе Бачи  ooooh!

вместо да намериш думи да я окуражиш, ти я гониш?!

# 954
# 955
Здравейте мили момичета кокичета, да се отчета и аз от 12.05 съм режимна, 6 ударни дни а от 18.05 съм в 2ра. -2кг съм "само". Мислех, че като имам много за сваляне, ще имам по добър резултат в началото Sad.Не съм се отчайала, ама като гледам линийките на другите  newsm45 newsm45 newsm45. Сега мисля да карам 4П/3ПЗ. Какво мислите? Поздравявам всички с минусчета  bouquet, а за задържащите  newsm10. ЗА всички много Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 956
Явно има летен вирус. Аз вече трети ден съм с температура , запушен нос , гърлобол и често посещаване на ОО  Sick . Пия хапчета , правя се , че работя и чакам да дойде утре , че да съм по - добре  hahaha

# 957
Привет и от мене ! Гледах преди малко в нета снощния репортаж на бТВ, ами чисто и просто те направиха безплатна реклама на Дюкан!
С режима съм добре!
Днес съм на работа и съм си взела пилешки шишчета и извара, разбъркана с яйце и една кола-лайт!
Всички ваши успехи ме радват и ме мобилизират!
Пак съкращения и то на млади, кадърни хора, като научих, просто съм като болна!
Ей, няма оправия!
Извинете ме за глупавото излияние, но съм бяснааааа!
Единия съкратен колега е дюканец и няма дъ ви говоря какво кадърно и отговорно момче е!
Никога няма да се оправим в тая България!

# 958
Хоуп, за мен лично това се оказа най-работещата схема. Пробвахи други, но с тази резултатите ми бях най-добри.Успех Peace

# 959
Kiaras-при мен също не се отваря сайта  newsm78 Яно има бойкот  hahaha
gero-dukan-хапвай, лекувай се. Аз изкарах грипа на хапчета (нямаше как) и антибиотик и когато оздравях, като се качих на кантара само се молех да нямам +, но даже малко минусче имах. Направо се ококорих!  Лекувай се и ти пожелавам скорошно оздравяване   bouquet
rali_smiles- Охоо, радвам се да те "видя" отново!

Общи условия

Активация на акаунт