Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 771
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна
Здравейте,
Гледам БТВ голяма реклама е направило на режима и вече има много нови попълнения. Добре дошли   bouquet

Днеска има и месечинки:
честити 9 месеца с Дюкан на BlackSnake    bouquet
честити 4 месеца на Dido4ka   bouquet
честити 5 месеца на Fiona    bouquet
честити 3 месеца на gns:   bouquet

Видях снимките от Варненската среща, приятно ми беше да ви видя момичета, всички много сте се разхубавили  newsm51 / освен че сте отслабнали /

И накрая да се похваля - упоритото 20- то кило, което боря от две седмици най-накрая си отиде.
Сега отивам да си коригирам линийката.

# 961
Здр. скъпи сладуранки тук съм новичка, но съм с вас на Дюкан.Свалила съм 7 кг. но ми трябват още малко. Някой ще ми каже ли, дали се свалят по- бавно с напредване на времето, защото съм зациклила от 2 седмици - не мърдам и грам надолу. Благодаря Ви и успех на всички и не забравяйте - пътешествие от 1 000 мили започва с една крачка.

# 962
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Целувка, Прегръдка, Пожелание  Mr. Green - а сега се целунете, прегърнете и си пожелайте нещо хубаво  Hug

Сигурно ще повторя и потретя някого, но ще си го кажа - винаги си дръжте авариен резерв в чантата (ако сте на път), хладилника, на работното място. Колкото и смешно да изглежда отстрани, хапвайте за да не ви подгони глада, че ще направите като мен    hahaha ще захапете нещо нережимно Joy
Преди да сте ме изпапкали за прегрешение ще доложа: захапах, не изядох.  Peace и ще обясня.
Връщаме се от сутрешна разхода, продължила до обяд. Жега, много вода по пътя, гладна като куче, а трябва да нахраня малкия и да го приспя. реших да мушна набързичко 2-3 рулца от раци, докато детето заспи и си хапна рибката спокойно. А глад ме гониииии, не е истина просто. С едната ръка бъркам манджите на зайо с другата беля рулце и още не съвсем обелено го мушвам със сила в устата си ... Ей тук вече видях звезди посред бял ден! Захапах си пръста  така, че още ме боли  Crazy
М-зеленичко, още някой се оплакваше от неистов глад - знам какво ви е  Hug

# 963
  • Варна
Goody, не се коси, туй дет си го захапала е режимно бе.

# 964
Годи и мене по някой път ме гони такъв глад, но както съветват винаги гледам да имам нещо дюканско!
Миналата седмица си бях забравира половината от яденето за работата , а не мога да излизам и направо едва изкарах!

# 965
Кажи каква точно ти е диагнозата, за да проверим дали ще намерим (лечебната)диета за твоя проблем.
мерси много,дано ми помогнете да се справя с този проблем.пускам директно какво пише на листа ми с диагнозите Simple Smile
фиброгастродуоденоскопия
хранопровод: с възпалителни промени от рефлуксен тип в дисталната част.
кардия: Б.о.
стомах: с нормална форма и големина
лигавица:едемна и хиперемирана
перисталтика:ефикасна и достигаща до пилора
пилор:централно разположен,пропуска апарата
булбус форма:разгъва се добре
лигавица:хиперемирана
постбулбарен дуоденум: Б.о.
биопсии:взе се една биопсияза хеликобактер пилори-уреазен тест.НР/---/
ендоскопска диагноза:рефлукс езофагит I-II ст.Гастродуоденитис еритемо-ексудатива.
това са резултатите от началото на април преди това ходих и през септември пак същото пише(като отидох през април доктора каза,че според него е много скоро след предишното лечение и би трябвало да нямам проблеми,ама....) хапчетата ,които пия са nexium  Simple Smile
лек ден на всички и много минуси  Simple Smile

# 966
  • София
Здравйте, дами!
Приси, честит голям минус  Hug !
И на всички с минуси,задържащи и инвестиращи  Hug !
Аз, за сега си мълча,но може би утре ...или в други  ден ще имам минус  Mr. Green
Ели  Hug !
Много целувки от мен и хубав ден на всички !

# 967
Здравейте , мили мои !
Благодаря на всички , които са ме поздравили за 9-те месеца с Дюки.
Mоето постижение досега ( имах и залитвания !  Embarassed) са почти 18 килограма и два пъти по стегнато тяло! Аз много пъти съм го казвала, но за мен спорта вече е от голямо значение..и колкото и невероятно да звучи в горната страна и отстрани на корема се появява релеф. Най - трудно при мен се смъква ханша и задът...но какво да се прави, ще дерзая докрай !!
Каквото и да говорят, по които и телевизии щат, за мен Дюкан и неговия режим си беше откритие , помогна ми много след толкова безполезни диети и гладувания, след които връщах всички килограми, че и отгоре. Чувствам се здрава, кожата и косата ми блестят, целулита се намали в пъти...какво още да кажа ??? ОБИЧАМ ВИ МОМИЧЕТА, ОСОБЕНО ТЕЗИ , КОИТО СА МОЕ ВДЪХНОВЕНИЕ. Вещи, Кри, Бачи, Михаела, Доре, Сноу, Креми, Фоли, Сън, Бубето, Айс, Ели, Пухче ...сигурно пропускам някой, ще ме извинят.  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
На всички по-нови, нови желая да постигнат това, което искат !! Hug
Ще помоля мъжа ми да ме снима и ще кача снимки съвсем скоро!
Лека почерпка от мен !Лек и спорен ден !! Heart Eyes

# 968
а какво си носите за хапване когато сте на разходка с децата  newsm78  

# 969
Здравейте.не съм писала отдавна,че бях на работа.вече съм в втора фаза редувам 1/1 дано има ефект.Сега мисля да смеся пилешка с телешка кайма за кюфтенца.Дали може да ги смеся или не?

лек и отслабващ ден на всички newsm10 newsm51

# 970
  • Пловдив
За готова кайма от магазина ли говориш?

# 971
ами да.взех от пилешки магазин каймата,и телешката е от магазин.
няма ли да стане?

# 972
  • Пловдив
Ами не се знае какво има вътре. Всъщност има доста неща и много малка част от тях са режимни.

# 973
Сега се сблъсках с една млада Дюканка в хран.магазин. Едновременно протегнахме ръце към "Културата"  Mr. Green После пак я фиксирах на касата с едно пилешко филе, готово, в ръце. И ми стана едно забавно Simple Smile
А да, ако позволите да си споделя режима за днес:
Закуска: Както всеки ден - кисело млекце - днеска половин кофичка, че нямам апетит с тази хрема. Сложих за първи път малко "Степ", както пишеше тук някъде и стана наистина "плодово" мляко.
Обяд: Малко пилешко филенце + Салата от 2 домата, 1 пиперка, лук, извара. Много вкусно ми се отрази.
За вечеря мисля да си сготвя пилешки дроп с лук, пиперки, малко морковче и гъбки. Обожавам го така, без пържене и мазнина, естесвено.
Не съм ли един идеален млад Дюканец  Rolling Eyes
Пак да кажа, за тези, които не знаят на кой стадии съм: С диетата съм от 6.04.2008г. Бях на Ударен 10 дена без проблем, после си редувам 5 на 5 и до днес. Понякога правя 6 на 4, но общо взето съм си на стандартното 5 на 5. Свалих 9 килограма (понякога показва 8, понякога минус 10) Затова продължавам с редуването, защото искам да сваля още 3-4 килодрама и спокойно да си мина към Запазване на теглото. Дано имам успех. Успех желая и на всички вас!!!  bouquet

# 974
Не ти видях никъде триците, gero-dukan?

Общи условия

Активация на акаунт