Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 814
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 975
ами уж на опаковките пише че са от месо 100%.
мисля да пробвам и ще ги изпека в скаричка,а? newsm78

# 976
Аз малко късно видях за пилешката кайма, но си купих готово кюфте и кебапче от месарен магазин, видя ми се хубава каймата. Не можах да издържа и си купих. Изядох ги, после ядох ролца от раци 5 бр с кис.мляко и копър. Сутринта ядох кис.мляко с трици. Довечера съм на риба. Дано не ми се отрази пагубно таз кайма  Sad
Иначе килото от свабтата още си ми седи  Cry Не съм си сменила лентичката в +, ама и няма. А така се надявах да видя седмичката.

Трябва да ми дойде и усещам болка в кръста, дано това да е причината в кантара.

# 977
 Embarassed  ооопс!
Забравих да кажа, че нещо не са ми никак вкусни и почти не ги ям ... Задължителни ли са?
Смисъл може би ше се напъна и ще ги хапвам по често, но определено не ми харесват Simple Smile  newsm78

# 978
  • Пловдив
Само по логиката  колко струва пилешкото и телешкото месо и колко струва каймата може човек да си направи изводите колко месо има вътре. И всички знаем, че кайма без мас няма. Освен това има допълнителни екстри като соя и други подобни подобрения. Ти си решаваш какво да ядеш, но имайте предвид, че режимна е само каймата, която е смляна пред очите ви.

# 979
а и да ви кажа досега никъде в магазин не съм видяла обезмаслено сирене.
да знае някой къде има?

# 980
yani,  една колежка каза, че виждала сирене 1.5% .... не знам какво е, не съм го купувал

# 981
ЗЛА ВЕЩИЦА ,благодаря.  bouquet
Вече ще си взимам мляно месо оттук нататък.

# 982
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ами да.взех от пилешки магазин каймата,и телешката е от магазин.
няма ли да стане?

Купувала съм такава кайма  Confused с голЕЕЕми букви пише "пилешка" или "пуешка", а в съдържанието  с мънички буквички пише птиче месо и сланина.  #Cussing out направих скадал в магазина, а магазинерката ми обясни, че това е сланина от пилето/пуйката  Crazy
с една дума - не стават  Tired и готовите кебапчета и кюфтета от такава кайма също  Confused

Mr. Green закъснях със съвета, но ще се допълня
сирене по-добре не. вземете си извара - всяка извара става  Hug

# 983
gero-dukan, и аз днес взех такова,ама  незнам дали става.

# 984
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Зеленичко, благодаря ти за съвета за етапа, наистина най-важни са бебетата сега, но пусто съм свикнала вече на режима и ... не мога да ям допълнително ... Само галите ми са с една повече тази седмица Blush

Gero, здравето преди всичко, колкото и да са много забранените "съставки" в хапчетата, по-добре да си здрав. Бравос за постигнатите резултати и за упоритостта ти, защото моя мъж нямаше да е така постоянен ако не бях аз да му напомням какво трябва да яде днес и да готвя у дома  Hug

vesi 70, нормално е да зациклиш, организма се бори за килцата, с които си е свикнал. Друго от което може да задържаш са солени храни, МЦ .... ей такива ми ти работи.

Честито на всички месечинки, да си се кефят на телцата и да продължават да са все така приветливи и усмихнати Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.

Много сте бързи бре Simple Smile Сега ще постна и ще продължа да чета и да редактирам Simple Smile

едит:
За каймата веднъж си позволих да купя телешка кайма и акква ми беше изненадата, като на хартията за печене текна една мазнинка ... ух, мами Simple Smile Вече само домашно мелена или пред мен в магазина, че не знаем какви боклуци ядем...
За сиренето - аз вземах на Хелиос обезмасленото, но никак не ми е вкусно и наистина по-добре ми е с изварата.

Геро, за триците - можеш да си ги печеш ако имаш условията разбира се ... И у дома нещо им се назлъндисваме като са с мляко и затова правя кексчета - така с мляко са супер за закуска

# 985
аз тази която съм взела в съдържанието не пише сланина.

ами аз досега съм яла само извара,ама и сиренце ми се яде,та затова питам.

# 986
аз тази която съм взела в съдържанието не пише сланина.
което не значи, че няма...
И рога и копита - също.

# 987
  • Варна
а какво си носите за хапване когато сте на разходка с децата  newsm78  

Ами нарязано пуешко или пилешко филе, дюкански дюнер (рецепта в блога), айрянче ... или по пътя вакумирани пил. пържоли (в краен случай)

П.С. Тези нережимности в подписа ти, макар и на маникюр (който в последствие забелязох  ooooh!) са доста изкушаващи  Sick

# 988
Не ти видях никъде триците, gero-dukan?
Simple Smile) Триците са му паднали при сблъсъка с дюканката Simple Smile)

# 989
а да питам как да си сложа линийка?

Общи условия

Активация на акаунт