ОКТОМВРИЙКАТА ще бъде мъжка мама, тука 5 мъжлета борят се за дама!

• 10 128
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Инче, честит рожден ден, мила! Бъди жива, здрава, много обичана и глезена жена, а през октомври мама на едно прекрасно бебче!

# 121
Добро утро и от мен  bouquet Отпочинах си макар и само един почивен ден и днес съм в чудесно настроение Laughing Времето е толкова хубаво и слънчево!

Инче, бъди здрава и леко бременеене!

# 122
 Ина, честит рожден ден!    newsm59     Gift

Много здраве и щастие,
и разбира се едно прекрасно бебче.

Весъл празник.

# 123
Мерси, момичета!

И на вас да ви се връща! И всички да имаме най-прекрасните бебчета октомври месец   bouquet

# 124
Здравейте момичета, да се разпиша на 6-та страница и аз, много сте писали не мога да ви изчета, ма сега се потапям на спокойстиве да видя, кой какво и защо Laughing
ina.gg честит рожден ден, щастие, късмет и финансов разцвет ти пожелавам Party и разбира се едно здраво и хубаво бебе  bouquet
SvetlI_81  аз също съм в подони колебания за сватбата, мислим с моя да се разпишем юни и догодина да се женим, но вчера си говорихме, че бебето трябва да е поне на година, за да ни е по - спокойно. Радвам се, че си казала в работата си за бебчето, дано не те товарят с много ангажименти и да са по-внимателни.
mandragora относно проблема с космите по корема, искам да ти кажа, че освен по корема аз имам косми и по .... гърдите #Crazy smile3511 Вчера ги видях и се облещих, но не смея да ги скубя newsm78
Относно жегата изкам да ви се оплача, че краката ми бяха два дни като балони надути, направо ме боляха #Crazy Как ще издържам незнам, с тези надути крака и ръце, ще търся някакво кремче да се мажа, че ще се побъркам Crazy
Ние измислихме име на бебето, не сме имали никакви спорове или сме се чудили, точно за 10 минути се разбрахме с моето момче. Решихме ако е момиче да се казва Катерина, ако е момче, както казват и докторите Wink да е Калоян.
Моето БХС също излезе, било добро ми каза акушерката, но не ми казаха точни числа, сега като ида на следваща консултация ще се видя числата, че ми е много интересно, все пак съм малко мнителна Thinking mimisofia радвам се че при теб БХС-то също е добро Peace
Упсешна седмица на всички момичета и повече хладинка да се чувстваме по-добре  Praynig

# 125
Забравих  maria_msb и Ел честити ви розови/ сини гащи   bouquet

# 126
  • София
bebo4ka, и двете имена са много хубави, те бяха и в моя списък.

# 127
Да се запиша и аз в темичката.

Ина честит рожден ден! Желая ти леко и спокойно бременеене  newsm51  и много щастливи емоции с бебчето Simple Smile

Честито на мамите разбрали пола на съкровищата си
Радвам се сте имали приятни преживявания през почивните дни.
Мен ме мъчи пролетната алергия и не съм за разходки.

За имена ние с моето мъжле се разбрахме още миналата година по това време - ако е момиче ще е Виктория, ако е момче ще е Добромир.

Аз чак на 19.06 съм на ФМ при доц. Томова  и тогава евентуално ще разберем пола на бебчо, дотогава има цяяяяял месец. Не зная как ще издържа

P.S. И честито на Сиси за успешното взимане на изпита.

# 128
bebo4ka, и двете имена са много хубави, те бяха и в моя списък.
trixy Благодаря ти  bouquet
При нас таткото се казва Калоян, а мен са щели някога да ме кръщават така Wink

# 129
  • София
Ина, Честит рожден ден! Здраве, щастие, късмет!  bouquet

Аз съм на работа и ми е лошо-гади ми се и ми се вие свят.  TiredТази нощ спах много лошо и хич не се чувствам във форма.

# 130
Привет и от мен сладурки!
Успешна и усмихната слънчева седмица, не се оплаквайте от топлото време, нали до скоро си го викахме Simple Smile
Инче ЧРД и от мен, бъди жива и здрава, всеотдайна, обичаща и обичана жена и майка   bouquet
Трикси - много се радвам че си сбъднала една от мечтите си Hug, скоро ще сбъднеш още една, това е щастлива година за теб Peace
И аз съм сред тези от вас с мускулната треска Blush, но се чувствам страхотно Simple Smile Чакам с нетърпение да минат прегледите тази седмица в сряда и четвъртък, утре съм на изследвания - въобще това е много наситена с емоции седмичка.
Днес сме на детски РД на малкият ни шафер - в този ред на мисли, моля мамите на момченца да дадат идея за подарък на 3 год. момченце, на мен ми се иска играчка, споделете на какво се радват малките сладури Simple Smile
Хайде лек ден момичета Heart Eyes

# 131
ina.gg Честит рожден ден!

# 132
  • София
Инче,честит рожден ден и от мен!
Да си здрава,щастлива и много обичана!
Аз пък утре си имам рожденник вкъщи - милото става на 34.
Приятен ден  Hug

# 133
   Ина честит рожден ден!Много здраве,любов и хубави емоции ти пожелавам  bouquet
  Честито и на майките които знаят пола на бебчетата,макар че може и да има и изненади октомври.Ние засега имаме име само за момиче,то ни е още от първата бременност - Весела,ама с мъжкото име имаме проблем(нещо не сме на едно мнение).Засега не отварям дума,за да не се караме за глупости.В сряда съм на ФМ и нямам търпение Марков да каже какво е бебчето,пък тогава ще му мислим ако каже момче,че засега доктора казва че е момиче.
   Ние вчера бяхме на Витоша и понесохме по-леко жегата,беше направо страхотно изживяване,цял ден на чист въздух и далеч от шумотевицата.
   Лека седмица на всички!!!

# 134
Мими, директно букетчето във вазата отиде)))

Мерси още веднъж, мили мами.

sisilia ей много телци, много рожденни дни май месец, при нас свекъра и после милото има р.д., бе добре сме се нанизали))))

Общи условия

Активация на акаунт