ОКТОМВРИЙКАТА ще бъде мъжка мама, тука 5 мъжлета борят се за дама!

• 10 136
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте
Честит рожден ден Ина! Желая ти всичко най-хубаво, любов и късмет и едно прекрасно бебе октомври Simple Smile
Аз съм на преглед в четвъртък и вече нямам търпение да видя дали всичко е наред. От един месец не съм ходила на лекар и ми е малко притеснено.

# 136
ИНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖЕД ДЕН! БЪДИ ВИНАГИ ОБГРАДЕНА С МНОГО ЛЮБОВ И ВНИМАНИЕ! И НАЙ-СЛАДКОТО БЕБЕЧЕ ПРЕЗ ОКТОМВРИ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

# 137
  • София
bebo4ka, и мен е трябвало да ме кръстят Михаела и за това аз искам да кръстя бебка така!
Сиси, благодаря ти   Hug
Момичета, срещато се очертава за неделя 25ти май, трябва да уточним мястото и часа, аз предлагам 13 часа

# 138
  • София/Търново
За часа няма лошо пак да е анкета. Въпреки че съм за 13, но нека се дадат и други предложения. Малките спят   bouquet

# 139
  • София

sisilia ей много телци, много рожденни дни май месец, при нас свекъра и после милото има р.д., бе добре сме се нанизали))))

Ооо , при мен са повече  Laughing : мъжлето,мама,свекървата и свекъра,само рогати около мене  Laughing
А аз горкото самотно стрелче  Rolling Eyes

# 140
bebo4ka, и мен е трябвало да ме кръстят Михаела и за това аз искам да кръстя бебка така!
Сиси, благодаря ти   Hug
Момичета, срещато се очертава за неделя 25ти май, трябва да уточним мястото и часа, аз предлагам 13 часа
Ами може да е примерно към 4 часа след обяд?  Laughing
Други предложения момичета?   bouquet

# 141
sisilia ахаха, ама аз не изборих всички))) и мойто свеки е също добиче.. опа теле да кажа, че как звучи и баба ми и още бая))))

Момичета, казвайте ако е сигурно за неделя вече да пусна анкетка за часа?

Severinka мерси и твоите заминаха директно във вазичката)))))))   bouquet

# 142
Леле момичета, колко имам да наваксвам , нямаше ме цяла седмица- на моренце. Хич не беше лошо ама много път  ooooh! Поздравления за заглавието на темата- много е оригинално. Колко много са пораснали бебоците ни.... преполовихме вече бременността, да са ни живи и здрави, аз вече с всеки ден все по-сериозни ритници получавам от бебо. Мисля да кача малко снимки да ме видите, ама се почудих , че съм станало според мъжа ми като бременно хипопотамче...

# 143
ina.gg  Hug
Иначе май датата за срещата е ясна. Сега да вземем да уточним часа и мястото. Също много важно е да си направим списък на момичетата, които ще ходим, за да може и евентуално да си направим резервация някъде, ако решим. Въпреки, че предния път само едно от желаните от нас заведения правеше резервации

# 144
Еми нека на лична да ми пишат момичетата, които ще дойдат на срещата, за да не натоварваме излишно темата, а аз ще пусна по-късно анкетка за часа и ще ги добавя на първа страница.

# 145
ina.gg  Hug
Иначе май датата за срещата е ясна. Сега да вземем да уточним часа и мястото. Също много важно е да си направим списък на момичетата, които ще ходим, за да може и евентуално да си направим резервация някъде, ако решим. Въпреки, че предния път само едно от желаните от нас заведения правеше резервации
Сев, в Mr Pizza правят резервация за повече хора и то по телефона Thinking
Поне така беше преди месец, но за примерно 20+ човека не знам дали няма да искат капаро newsm78

# 146
 Hug   за vanche_mamche  и  Megche, които също се оказаха съгражданки, макар и да живеят по света широк  Laughing. Града ни е известен най-вече с красивите си жени, нали  Wink ?!!!
ina.gg, честит празник!!! Желая ти всичкото щастие на света с двете ти съкровища - голямото и нероденото още малко, което скоро ще гушнеш!

# 147
Здравейте и от мене момичета хубава седмица на всички мами и хайде някои ако ще качва снимки да качва супер интересно ми е!
 Инче честит рожден ден , твоето желание е мое пожелание и накрая най хубавото бебче да гушкаш   bouquet

# 148
Инче, Честит рожден ден! Пожелавам ти да си най-обичаната и най-уважаваната жена и майка!

sisilia, и моето мъжле има рожден ден утре, само че става на 28, а в други ден имен ден.  newsm53

Момичета да ви се оплача, мисля че получавам контракции  Sad . Няколко сутрини преди да стана чувствам че корема ми се свива и се отпуска, но до днес нямах някакви болки. И днес се събуждам с болка в корема и като пипнах той твърд и по същия начин свит и като легнах по гръб отпусна. Много е странно че това го чувствам само като съм спала на дясната си страна, дали си притискам нещо и затова контракциите? Кажете колко е опасно това? Не пия никакви хапчета! Добре че днес ми е редовния преглед и ще мога да кажа на лекарката ми. Ох, не искам да се притеснявам, дано всичко е наред с бебчи. Нямам търпение да стане 18часа.

Лек ден на всички!

# 149
Инче, Честит рожден ден! Пожелавам ти да си най-обичаната и най-уважаваната жена и майка!

sisilia, и моето мъжле има рожден ден утре, само че става на 28, а в други ден имен ден.  newsm53

Момичета да ви се оплача, мисля че получавам контракции  Sad . Няколко сутрини преди да стана чувствам че корема ми се свива и се отпуска, но до днес нямах някакви болки. И днес се събуждам с болка в корема и като пипнах той твърд и по същия начин свит и като легнах по гръб отпусна. Много е странно че това го чувствам само като съм спала на дясната си страна, дали си притискам нещо и затова контракциите? Кажете колко е опасно това? Не пия никакви хапчета! Добре че днес ми е редовния преглед и ще мога да кажа на лекарката ми. Ох, не искам да се притеснявам, дано всичко е наред с бебчи. Нямам търпение да стане 18часа.

Лек ден на всички!
  Случват се и такива неща,не се притеснявай.На мойта сестра заради същите симптоми и казаха да пие Папаверин и се оправи и сега не е имала проблеми.Но питай доктора ти да си по-спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт