ОКТОМВРИЙКАТА ще бъде мъжка мама, тука 5 мъжлета борят се за дама!

• 10 146
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте Laughing
  Ч.Р.Д. Ина!Пожелавам ти много здраве и прекрасно бебче!

Аз се завърнах у дома,но сега трябва да се пазя много.Уф,и моренцето ще пропуснем тая година,но няма как само да е наред всичко.
  Честито на мамите разбрали пола на бебоците Hug
 За име все още нямам никаква идея Thinking за момиченце ми е доста по лесно,но сега  newsm78
   vanche_mamche доктора най добре ще ти каже какво да пиеш.Аз сега съм на една шепа хапове за успокояване на матката.
  Лек ден за сега  bouquet

# 151
  • Lovech
Здравейте и от мен в този топъл и слънчев ден!
Ина, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана и най-прекрасната майка на света!  newsm59
Аз ви чета редовно, харесва ми идеята за имената на първа страница, обаче ние все още не сме постигнали консенсус за името. Женското беше ясно, но тъй като ще е момче, поне според лекарката, имаме различни мнения. Мъжът ми иска да е на майка, а аз - на татко. Татко е с Д, колебая се между Деян и Даниел, майка е с Т - мъжът и детето искат да е Теодор. не знам кой ще надделее, като решим, ще ви кажа, за да ме включите.
Весел ден от мен, аз чакам с нетърпение да свърша работа, за да отида да се разходя, че преди малко преядох с едни вкусни череши.

# 152
Ина Честит Рожден Ден!   bouquet  bouquet  bouquet Много здраве, любов и сбъднати мечти!  bouquet  bouquet  bouquet Hug
За съжаление и тази среща ще пропусна, защото ще пътуваме през почивните дни и ще се приберем в неделя вечер   Sad
Тръпна в очакване да видим дали В.Димитрова ще потвърди пола на 22.05  Simple Smile

# 153
Имам си час за фетална морфология newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 на 27.05 -дано всичко е наред и видим пола  Laughing

vanche_mamche, аз пиех нош па и магнерич след болницата- за отпускане на гладката мускулатура.

# 154
  • София
Инка! Честит Рожден Ден и от мен! Бъди здрава, обичана и много щастлива! Лека бременност и здраво и сладко бебче да гушкаш през октомври!

elli78, добре дошла! Ако искаш разкажи за процедурата ...

Ние още нямаме име за бебока, само списък с имена ... Simple Smile

Аз нямам претенции за часа на срещата и много ще се радвам да се запозная на живо с част от вас!

# 155
Имам си час за фетална морфология newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 на 27.05 -дано всичко е наред и видим пола  Laughing

vanche_mamche, аз пиех нош па и магнерич след болницата- за отпускане на гладката мускулатура.

Криси при кой доктор си се записала?
Аз съм на 27 май при Марков.

# 156
  • Габрово
Здравейте! Поздрави на празнуващите! Браво, че вече много от вас са готови с имената Simple Smile Аз все още съм с настройката, че има тооолкова време и всичко е толкова далеч... Но вие пък за сметка на това сте напред с материала. Аз все още не съм си купила дебелански дрехи, но вече изпитвам остра нужда, та трябва да се разтърся сериозно. Предстои ми едно дълго триседмично пътуване - надявам се да не бъде много изморително за мен Simple Smile Слава богу поотмина ми "спящият" период, когато можех да заспивам дори и права, когато и където ме сварата свари  Blush и сега се чувствам прекрасно (да чукна на дърво). Пол още не знаем - ще ми се и на мен да са близнаци, но май вече няма къде да се е скрило второто, че да не се вижда  Mr. Green. Искам момиче, но и момче да е - няма да го върна! Важно е да е живо и здраво! Поздрави и лека вечер!

# 157
  • София
elli78, добре дошла, паси се и всичко ще бъде наред!

# 158
Аз гласувах.Исках да ви питам вие държите ли да има ядене в заведението в което ще сме?А и аз понеже все не съм разбрала на Славейков ли ще е?Аз май обаче няма да мога да остана но ще дойда на мястото на срещата SadЗависи на какво място се спрете и колко часа де Wink

# 159
  • София
Гери, аз не разбрах, ти някъде на открито заради детето ли искаш да е? Може в заведението на парка Заимов, за да може да седнем отвън? Или аз не те разбрах Rolling Eyes

# 160
 bdbaloni,Ина!
Бъди здрава,обичана жена и едно прекрасно бебче през октомври!
newsm51
Страхотна първа страничка!
За име за мен прибавете-Христо или Христина

# 161
Гери, аз не разбрах, ти някъде на открито заради детето ли искаш да е? Може в заведението на парка Заимов, за да може да седнем отвън? Или аз не те разбрах Rolling Eyes
Да заради детето правилно си разбрала защото няма на кой да го оставя майка ми гледа дядо ми SadОсвен ако до неделя не се променят нещата и каже че може да го вземе ама не съм сигурна ConfusedВие се разберете пък аз ще видя ако се уредя с гледачка добре ако не ще го мисля доп. Hug
bdbaloni,Ина!
Бъди здрава,обичана жена и едно прекрасно бебче през октомври!
newsm51

# 162
Ина, да ти е честит денят! Най-вече здраве, много сила и любов! Да ти се роди спокойно, здраво и красиво бебче!    bouquet

Привет и от мен сладурки!
Успешна и усмихната слънчева седмица, не се оплаквайте от топлото време, нали до скоро си го викахме Simple Smile
Инче ЧРД и от мен, бъди жива и здрава, всеотдайна, обичаща и обичана жена и майка   bouquet
Трикси - много се радвам че си сбъднала една от мечтите си Hug, скоро ще сбъднеш още една, това е щастлива година за теб Peace
И аз съм сред тези от вас с мускулната треска Blush, но се чувствам страхотно Simple Smile Чакам с нетърпение да минат прегледите тази седмица в сряда и четвъртък, утре съм на изследвания - въобще това е много наситена с емоции седмичка.
Днес сме на детски РД на малкият ни шафер - в този ред на мисли, моля мамите на момченца да дадат идея за подарък на 3 год. момченце, на мен ми се иска играчка, споделете на какво се радват малките сладури Simple Smile
Хайде лек ден момичета Heart Eyes

Сиси, при нас е голям хит работилницата с инструменти, кола с дистанционно също... Аз съм решила за дождения ден на Дени през юни да му купя батут за скачане - обезопасен е и може да се ползва до 6 г. Всички тези неща ги има в Метро.

Не съм ви изчела докрай, утре пак ще чета и ще пиша...

# 163
Сиси, при нас е голям хит работилницата с инструменти, кола с дистанционно също...

# 164
       Добро утро,поспаланки! Hug
  Желая ви лек ден,много разходки и не се претоварвайте!А на работещите мами като мен пожелавам по малко работа и бързо да ни мине деня!

Общи условия

Активация на акаунт