ОКТОМВРИЙКАТА ще бъде мъжка мама, тука 5 мъжлета борят се за дама!

• 10 094
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
Привет и от мен.
Честит рожден ден на Рени и честит имен ден на Elli78   bouquet

И ние сега с това мъжко имее ooooh! направо голяма чуденка.За момиче имахме подготвено ама пък за момче  newsm78.За сега сме се спрели на Александър или Теодор,но пък ми се искаше нещо с буквичката С Thinking.Можете ли да ми дадете някакви идеи.

# 286
  • Варна
Стивън,Свилен

# 287
"С" Самуил, Стилян/Стелян, Симеон
Инче, пак ще ги забием ако пуснеш това, което предложи  Joy Можеш да добавиш и ОКТОМВРИЙКАТА е във дилема, чуди се за името на бебчо и за тема... и накрая реши...

# 288
  • София/Търново
Tsv  за коя детска става въпрос. Най-добре говори със следящия /ако не е тайна при кого си/

# 289
Здравейте момичета!

Първо... Рени Честит рожден ден! Много здраве, много любов, послушен мъж и кака и здраво бебче!

Честит Имен ден на всички именници! Моето мъжле днес пък има имен ден Grinning ! Та викам да ви почерпя виртуално, хем и за рождения ден!

mylili, това може би са наистина контракции. Аз също имах такова безболезнено втвърдяване на корема и чак като получих веднъж и болки разбрах че са контракции. Ама няма нищо страшно, аз пия сега магнезии и съм след 1 ден вече добре. 

ssissi, Пожелавам ти късмет с Димитрова, дано да е в добро настроение. После да разказваш!

Севи, днес сънувах че ще имам момиченце и че има моят нос. Направо съм се психясала вече  Embarassed.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора.  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

12. ОКТОМВРИЙКАТА  е във дилема, чуди се за името на бебчо и за тема.  :Peace: 

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 13:12 от vanche_mamche

# 290
Tsv  за коя детска става въпрос. Най-добре говори със следящия /ако не е тайна при кого си/
Аз разбрах че в повечето градини има карантина при нас всичко е ок още PraynigАз съм ги изболедувала шарките ама знае ли човек Confused

# 291
vanche_mamche, на мен пък непрекъснато ми втълпяват, че ще имам момченце и само момченца сънувам, но за друго се надявам  Laughing  Ти кога си на ФМ? (може и да си споменала, ама не помня).

И Честит ти именяк! Много да те слуша, да те глези и да те обича!

# 292
  • Варна
Аз съм за тема 12. - ОКТОМВРИЙКАТА  е във дилема, чуди се за името на бебчо и за тема!

Tsv, и аз имах такива притеснения 16-17 г.с. и отидох при лекарката ми. Тя на видеозона измери размерите на бебчо и каза, че дори и да се разболея от варицела няма да има последствия за него. А щом си карала мисля, че не трябва да се притесняваш! Моето момиче беше под три карантини в яслата за една година и не се разболя!  Давай малко имуно-стимулиращи препарати на   детенцето ти, за да издържи карантината!!

Пак ти казвам да не се притесняваш предварително, консултирай се с наблюдаващия те лекар ... то в интернет може да пише всичко!  Стискам палци!  Praynig

# 293
  • в здрача
Търново, на Чолаковци. Само нашата група е под карантина. Иначе съм при Хаджирадев. Тези дни като ми излязат изследванията ще отида да му ги занеса и ще го питам. А дотогава все пак има време, а стомаха ми се е свил от притеснение какво би могло да стане.

# 294
Да се включа и аз с един специален поздрав по случай именният ден на Елена - Ели 78! Ели, целуваме те, прегръщаме те и ти желаем много здраве за теб и твоите мъже!!!
Светли и Дара

# 295
vanche_mamche, на мен пък непрекъснато ми втълпяват, че ще имам момченце и само момченца сънувам, но за друго се надявам  Laughing  Ти кога си на ФМ? (може и да си споменала, ама не помня).

Нали съм в Германия и тук се прави след 20седмица, така че следващия преглед ми е обикновен (20седмица) и последващият е ФМ. Иначе в понеделник бяхме на преглед и доки гледа на 3Д дали ще види полът, ама каза че още не се вижда.  Hug Дано да не се вижда , защото ще е момиченце!

# 296

Нали съм в Германия и тук се прави след 20седмица, така че следващия преглед ми е обикновен (20седмица) и последващият е ФМ. Иначе в понеделник бяхме на преглед и доки гледа на 3Д дали ще види полът, ама каза че още не се вижда.  Hug Дано да не се вижда , защото ще е момиченце!

На 3Д полът не се вижда в Германия??? Тук големи факири са нашите значи, щом още в 12 г.с виждат  Mr. Green

# 297

На 3Д полът не се вижда в Германия??? Тук големи факири са нашите значи, щом още в 12 г.с виждат  Mr. Green
ХИХИХИХХИ, нали! Аз за това си мисля че ще е момиченце, а доки не искаше да казва за да е сигурна следващия път.
Ама айде няма да се настройвам много много, каквото такова да е здраво само.

Къде е новата тема  Grinning ?

# 298
Ето и едно предложение за тема от мен-Октомврийки ,стягайте се вече-половината време изтече!

# 299

Общи условия

Активация на акаунт