Гоблени-24

• 58 624
  • 491
  •   1
Отговори
# 375
  • в зоната на здрача
Кате  браво! Много са нежни!  Peace
Остават ми една ушата мома  Crazy и едни орхидеи, с който ме зарази Марулева .. Heart Eyes
После една незапочната арабка чака,и една покривка ...и ....нема завършване..
Това нащо е болест.. Joy
Ммммм..........нещо ми се губи един чаршаф!  Thinking Какво направи с него?  Joy Да не би да го уши и да си трайкаш, а?  hahaha
Joy Joy нали него го нахендрих на донситка,чакам да си го поиска,затова вече не го броя.
Но днес като се размислих,още бройки отпаднаха..орхидеиките и арабелка,та сега си имам само ушатка за довършване. Wink

# 376
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Party Party вижте какво намерих  Party
Браво на рускинята - ушила го е   bouquet
http://milalih.multiply.com/photos/album/19#

http://milalih.multiply.com/photos/hi-res/19/1?xurl=http%3A%2F%2 … %2Falbum%2F19%231

# 377
  • sf
ние бяхме на палатки и малкия спеше по 2 4аса и аз шиех ли зшиех под едно дърво  Mr. Green
още някоко такива излета и ще довърша всичко  Joy

# 378
ние бяхме на палатки и малкия спеше по 2 4аса и аз шиех ли зшиех под едно дърво  Mr. Green
още някоко такива излета и ще довърша всичко  Joy

Взимайте ме и мене тогава Flutter
Може и чаршафа на Кетри да ушиеш там под дървото hahaha

# 379
тая мацка е страхотна  newsm10 newsm51

ние пък като ходим на излет и само тичам след малката, нищо не мога да свърша. ама няма как - ако я изпусна от поглед и ще я изгубя в планината.

# 380
Здравейте момичета! Три дни ме нямаше в града ,затова извинете ,че не съм ви публикувала схемата.

# 381
Тази "мацка"както я наричате наистина е хубава.Приятелката ми я шие и мисля ,че се казва "САМАНТА".Лошото обаче е ,че в България "Ланарте" не слагат номерата на конците,затова и аз си купувам готови комлектовки,особено ако са със оцветена панама.

# 382

Ох, аз пък си представих как си опънала една палатка от недовършени гоблени и шиеш ли, шиеш с протегнати ръце; замалко да питам как не умаляваш  Joy Heart Eyes
Завърших Шоу-син! Ако някой ми се помоли, утре го показвам! Wink
Кетри, мно'о готина пчеличката;; и в моята глава вече забръмча Grinning

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 09:48 от Прасчо

# 383
  • Съвсем в края на света
venipuh, току що разпечатах еднорога, абсолютно нечетяема е схемата, дори на екрана не се различават знаците Sad

# 384
Здравейте.Хубава среща сте си спретнали като гледам.Ще видите вие като изляза от дълбокия прованс и стана софианска булка.........ще идвам и аз на срещи.
 Иваничка е убавица.Ако бях мъж щях да ти скоча  Hug

Аз почти приключих с ръцете на Вевако.Сменях малко конци,ама ги нагодих.Мисля,че утре ще мога да покажа.Ще снимам и Перминчетата.

# 385
Ще видите вие като изляза от дълбокия прованс и стана софианска булка.........ще идвам и аз на срещи.
Нещо тука ми се губи нишката  newsm78. Къде ще ходиш?

# 386
сисак, сватбените ръце ли? лесно ли вървят? и защо си сменяла конци? нещо не е наред или по твое си желание? извинявай че те разпитвам така ама точно те ми предстоят и ми се ще да съм подготвена... а и според теб дали ще стане сполучливо ако заменя сините цветове с лилави? (такъв ще е акцента на сватбата и любимия цвят на булката...)

# 387
  • София
Здравейте.Хубава среща сте си спретнали като гледам.Ще видите вие като изляза от дълбокия прованс и стана софианска булка.........ще идвам и аз на срещи.
 Иваничка е убавица.Ако бях мъж щях да ти скоча  Hug

Аз почти приключих с ръцете на Вевако.Сменях малко конци,ама ги нагодих.Мисля,че утре ще мога да покажа.Ще снимам и Перминчетата.

Ейййй, развесели ме сутринта, сигурна ли си че на мен, ще налиташ, да не е на някоя друга гобленарка Simple Smile
Хайде чакаме и снимчици   bouquet
Аз само малко оффф да вметна и да се оплача, че Влади както беше добре в четвъртък, в петък вечер вдигна температура над 40 градуса. Вчера вече беше добре и днес е на ясла, ама аз ще бъда на тръни цял ден....

# 388
Здрасти и от мен,
Общавам довечера да кача снимка на моето творение.
Иваничка,  и моето звяр беше болно тези дни - в четвъртък следобяд ми се обадиха от яслата, че е с температура. Гледах си ги в петък и в събота и сега вече са на ясла и са добре. Дано да не се разболеят пак до края на седмицата Simple Smile

# 389
при мен всичко се вижда ясно,но няма проблем който иска да ми пусне адреса си и ще видим дали по пощата се вижда ясно

Общи условия

Активация на акаунт