Мнения за 125 СОУ "Боян Пенев", Младост 1

• 124 694
  • 1 037
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Сега е моментът "Господарите" да се включат  Mr. Green

Мдааа, права си,  вече би било интересно за аудиторията (преди не беше, кой го еня, че някакви родители са настръхнали срещу някаква самозабравила се директорка, такива случай с лопата да ги ринеш...но-о-о-о-о вече депутат, това е друго нещо)- Депутатът на мястото на Кадиев (познато име) с хипотеза за корупция и замесен в скандал със съмнително скъпи ученически униформи в ролята си на директор на голямо столично училище!!! По случая се води ДЕЛО!!! Това си звучи като скандално, а и от там много интересно за телевизия и вестници. Всъщност (без никакви политически пристрастия), PR отделите и младежките организации на опозиционните партии (обикновено те са много активни, а идат избори, по удобен момент не може и да има) биха могли да дадат по едно здраво рамо. Почти съм убеден, че ще го направят предвид настъпващите избори. Знаете, кои са активните партии, които са опозиция на БСП, който има познати активисти може да им обърне внимание. Предвид изострената предизборна обстановка в която влизаме - такива случай ще се търсят, а този им идва наготово. Интересът е гарантиран.

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 16:33 от Ясен Нешов

# 976
  • София
Нешов,
ще пуснеш ли сигнала?

# 977
Сега е момента да уреди и парламента с униформи. Още повече, че се уреди и с имунитет. Голямо лазене пред Станишев ще падне, за да остане и в следващия парламент.

# 978
Може ли да е едновременно директорка на училище и депутат?

# 979
  • София
Нешов,
ще пуснеш ли сигнала?

Не, нищо няма да направя.

# 980
  • София
Нешов,
ще пуснеш ли сигнала?

Въпросът беше риторичен. Знам, че нищо няма да направиш. Явно днес клавиатурата ти я е засърбяло. Twisted Evil

# 981
Мам Саня,

поздравления  - страхотна си.

Не съм разбрала за униформите. За протокола - детето завърши 7 клас и каза, че само 7 клас не трябвало да дават пари.
Пари за униформи не давам.

Детето изкара 3 години (5-7 клас) е една от математическите паралелки. На Димитров по математика, Гаджанова по химия и Люцканова по английски (в момента не преподава) -   bouquet, страхотни са.

Но имаше много организационни глупости.
Облеклото: при 35* жега дори не могат да ходят с потник и къси панталонки - дори първи клас.
Децата имаха идея да отидат по пижами (в правилника не е забранено), бях обещала да ги подкрепя. Жалко, че не го направиха.
Друга лоша практика - да не пускат децата първите 15 минути (целта е 1/3 неизвинено отсъствие и унижение), заради приумица на дежурния учител. Моето дете беше спряно, защото не носело баджа на врата, а закачено на панталона  #2gunfire Аз вървях 5 минути след нея (бях зле с паркирането), пратих я в час, а с дежурната набързо обсъдихме училищния правилник. Съжалявам, че не пуснах жалба.

Понеже усетиха, че съм драка, нямахме повече проблеми.

Иначе Анастасова е надута. Писах имейли с благодарствени писма към учители, с идеи за проекти и предложение как мога да помогна.  Познайте - не получих никакъв отговор.

Пожелавам успех на децата и учениците. Въпреки Анастасова 125-то е добро квартално училище.

# 982
Нешов, какво дело водиш?

# 983
  • София
Нешов, какво дело водиш?

Аз - никакво, обърни се към Мама Саня.

# 984
  • СОФИЯ
Може ли да е едновременно директорка на училище и депутат?

Чл. 124. (1) Народните представители запазват заеманата от тях длъжност в държавните или общинските учреждения или предприятия, търговските дружества с повече от 50 на сто държавно или общинско участие в капитала или бюджетните организации, като ползват неплатен отпуск до края на пълномощията им. Това се отнася и за изпълнителите по договори за управление на търговски дружества с повече от 50 на сто държавно или общинско участие в капитала, но за не повече от края на срока на договора.
 (2) Когато за възстановяване на заеманата длъжност е необходим акт на държавен или друг орган, съответният орган е длъжен да го издаде.

Чл. 125. Времето, през което народните представители изпълняват своите функции, се зачита за трудов стаж по специалността им, съответно за служебен стаж за длъжността, която са заемали до избора им.

# 985
  • СОФИЯ
"Проблемите се решават само с разговори и консенсус и това са най-дълготрайните решения, смята Ирена Анастасова от левицата, която зае в парламента мястото на подалия оставка Георги Кадиев."
А къде са разговорите и консенсусът в училището  newsm53

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2014/06/19/miarkata-e-nai-dobroto-re … anastasova.229492

# 986
Дрън-дрън ярина, както казваше Берон. Барабар Петко с мъжете и важното е да ни дават по телевизията. А за връщането в 125-то - по-добре пръв на село, отколкото последен в града.

# 987
Колкото до образованието, и за него важи принципа, че никой проблем не се оправя от този, който го е създал.

# 988
Нешов,
ще пуснеш ли сигнала?

Нешов, ти тук акъл ли даваш, самонавиваш се или просто да се намираме на работа.

# 989
  • СОФИЯ
... Писах имейли с благодарствени писма към учители, с идеи за проекти и предложение как мога да помогна.  Познайте - не получих никакъв отговор.

Пазиш ли записите в електронната си поща? Какво си предложила и не си получила никаква реакция. Питам, защото и аз съм правила нещо подобно. Обяснявам си, че беше безмълвно, просто защото изхожда от мен. Да не се окаже, че сме повече от две Ентусиастки?
УН все повече ме озадачава  341uu

Общи условия

Активация на акаунт