Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 528
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Kамамбер,мерси!!!  bouquetТъкмо се връщам от там обаче.
Тези обущета на Есприт ,които си бях харесала не бяха намалени ама хич.Нито стотинка. ConfusedИ то два,три модела.
Мъжа ми си хареса също едни сандали,и те все още не са намалени.

В горния магазин на втория етаж нищо не си харесах,може би защото съм на вълна или ниско или платформа.

В Кенвелото си тече 60%.Взех си страхотна плажна чанта от там от 47 лв,намалена на 22:)

Днес лепяха етикети на Адидас с намаление до 50%.
Не го дочаках за съжаление,утре ,вдруги ден пак съм там.

Някой знае ли дали в Пепина М има нещо?

# 166
  • Countryside
Мдам, лабава работа в Реното, там винаги е така. За разлика от Саламадъра  Whistling

# 167
Aaaa Shocked в кой  ADIDAS има намаление ? Странно защо не си спомняма някога да съм виждала в техните магазини намаления newsm78

# 168
  • Варна
В Мола-Варна има намаления в Адидас, Морган и Исати 35%, в Есприт още няма

# 169
  • София
Мдам, лабава работа в Реното, там винаги е така. За разлика от Саламадъра  Whistling

Миналата година тези марки обувки, които вие искате бяха намалени чак след средата на август и бих казала,че пак намалението не беше голямо.Става на въпрос за Сейнт Оливър и Есприт!До Коледа на щанда вляво от входа се мъдреха всякакви летни обущета Есприт, ако сте обърнали внимание!

# 170
  • София
Aaaa Shocked в кой  ADIDAS има намаление ? Странно защо не си спомняма някога да съм виждала в техните магазини намаления newsm78
В Скай Сити в Гео Милев.
Имаше лепенка на 50% на витрината и като влязохме нямаше нито един артикул намален.После при излизане видяхме,че на касата слагаха новите цени на стоките.

bellatrix,значи да не се надяваме за скорошни намалени обущета. Whistling

# 171
В Скай Сити в Гео Милев.
Имаше лепенка на 50% на витрината и като влязохме нямаше нито един артикул намален.После при излизане видяхме,че на касата слагаха новите цени на стоките.

bellatrix,значи да не се надяваме за скорошни намалени обущета. Whistling

Мерси  Hug

# 172
търся си сламена шапка с по-голяма периферия
като тези:

да е по-плутна, за да пази по-добре от слънцето и да по-нежна като визия Crazy, не каубойска

# 173
  • София
Исайкова, в Рено има намаления. От 20% до около 50% зависи какво търсиш. Има и ненамалена стока. Моите обувчици-цвички си държат цената от 89лв  Crazy (само щото са Сейнт Оливър). По-немарковите неща са намалени около 50%, обаче Есприт, Сейнт Оливър и подобни или не са хич намалени, или около 20лв им е намалението.  Confused
Още за Мола Скай Сити - намаление на Етере, уж 50%, но както винаги реално с по 10-20лв, как не ги е срам тези хора незнам. Има и намаления във Севън Хил -50%, както и Кенвело, ама не видях колко че вътре беше яко фраш. Капаска както казах 30% дрехи, 50% спално бельо. Има намаление и в магазина за обувки на 2ри етаж, все му забравям името. Има добри неша, даже по-добри от Рено-то. Хот Спот-а, Триумф и Скини нямат текущи намаления  Tired
Това от мен, рапорт даден, рапорт приет  Mr. Green
камамбер, обърна ли внимание дали детските в рено са намалени ?

# 174
  • София
Искам да питам в Sprider Store има ли намаления?

Да, тамън изхвърлих рекламката дето ми бутнаха в ръцете - до 70%

# 175
  • Countryside
камамбер, обърна ли внимание дали детските в рено са намалени ?
Не  Blush Мога днес да мина да видя, наблизо ми е.

# 176
  • Countryside
Имат, имат, не много, но все пак. Абе много малко магазини правят истински намаления, дори такива които в Европата и Америка накрая пускат огромни ликвидации, това минал сезон да ти го продават следващатата година на същата цена, че и по-висока никъде го няма  ooooh!

Визирам магазин Адамс - бях си харесала едни чехли там миналата година за около 80лв, после обаче си купих други. Гледам ги сега пак същите, че и цената им е 110лв  Shocked

# 177
  • София
killah ,виж в МодаБар.Там съм виждала ,имат избор.

Момичета,знаете ли дали в Пума в Сити центъра има намаленийце?

# 178
  • Кацнала на едно дърво.
търся си сламена шапка с по-голяма периферия
В подлеза на "Васил Левски" до Спортната палата има магазин за шапки. Вчера го видях, беше затворен, но имаше много шапки с голяма периферия.

# 179
  • София
killah
аз пък видях в магазини за бельо севън секъндс, на графа срещу макдоналдс подобни шапки Grinning

Общи условия

Активация на акаунт