Слънцето силно пече, НОЕМВРИйче се стяга вече за море!!!

• 14 174
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Привет! За мазането мажа от два дни с Клоран 30. Миналата година пробвах от Мустелата на Боби на Дари, но много трудно се разнася и затова взех Клорана. Доволна съм от него. А за морето ще взема някаква по-голяма разфасовка, че този е малък за лицето. Не знам още на коя марка. На Чико миналата година пробвах крема с/у комари и Митко се изрина. И затова май няма да взимам на Чико слънцезащитен (може да няма нищо общо с този с/у комарите) за всеки случай.
Чудя се за Бюбхен newsm78Някой ползвал ли е?

# 31
  • София
  sohappy
Дени,миналата година я мазах с ДЕЙЛОНГ микросън бейби,мисля и тази година да сме с него.30 фактор е.
Дребен адаптира ли се вече?Напоследък и аз си мисля колко сме зле и не виждам скоро изобщо да се променят нещата в положителна посока  Close
Ради браво и аз искам така,ама след време  Grinning
Честито Мишенце!Лека и безпроблемна!

# 32
Миналата година взех на Чико 50 фактор - нанасяше се трудно и така и не го използвах. Мисля, че 30 фактор също е добре, имам и някакъв спомен, че се разнася по-лесно.

Дени, Шехи, и при нас е така положението - май са влезли в такава фаза. Ще чакаме да отмине, но тогава ще е друга фазата Laughing

# 33
  • София, Дианабад
Здравейте  Laughing
Честит рожден ден на Гери, на 2 патерици!   bouquet  bouquet  bouquet

Мацки, днес ми тръгва много наопаки, едвам говоря - прегракнала, за съжаление не от концерта на Кайли, снощи. А и Борис още е хремав, бабата ме ядосва - пълна програма.
Обаче като прочетох прекрасната и променена тема, БЛАГОДАРЯ ДЕНИ, и новинката за бъдещето момченце на Ради и ми се оправи настроението!  Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug

# 34
  love001

Запис и от мен!

Дени, страхотна темичка!!! Simple Smile

Гери, ЧРД миличка   ura! Радвам се че раждането е минало толкова леко. Ти първия път без упойка ли ражда? забравила съм ...

Хайде, сменяй лентичката!  newsm68

Добре дошлна на новата мама  Hug

Ради, разбрах че чакате братче за Теа - много се радвам  Heart Eyes

За кремовете - миналата година ползвах Мустела 50. Много съм доволна. Размазва се лесно крема, като е по-топло..аз първо го размазвам на ръцете си и така го слагам. Честно казано, не винаги и слагах, но задължително като ходихме на плаж. Имаме поне 20 бани миналата година...от 9 до 11 часа под чадъра и имаше даже тен, Доволна съм тоест Simple Smile

Сега днес гледах едни бански-тип боди с крачол...с UV защита..и се чудех дали е добра идея...предпочитам гола да ми ходи, но ако пък е много силно слънцето...  newsm78

ХАйде бай от мен

# 35
  • София
Мацки с Жени се заговорихме в чата и затова да питам

Искате ли в петък вечер да направим една мамешка среща? не сме се виждали от доста време? Вече има две, които искат - аз и Жени! Laughing Хайде давайте да се организираме!!!

И другото - Среща дневна с децата?

# 36
Искате ли в петък вечер да направим една мамешка среща? не сме се виждали от доста време? Вече има две, които искат - аз и Жени! Laughing Хайде давайте да се организираме!!!

Искаме, ще дойдете ли до Русе или да стягам багажа smile3534  Hug

Забравих да честитя на Ради синята радост  Hug  bouquet

# 37
Привет сладурки!  Hug

Гери, честит рожден ден (на патерички)!Желая ти много здраве, щастие и хиляди усмивки покрай малките бонбонки!

Дениии, направо си надминала себе си в оформлението на темичката, мила.Браво, супер си се справила  Hug

Благодаря ви, милички, за пожеланията за нашият "нероден Петко"   Wink Е,  няма да му е така името де, ама нали имаше една приказка.

Миналата година и ние бяхме с Мустела, но наистина трудно се размазва.После взех Дейлонг микросън и бях доволна.Сега ще взема пак него или Хлоран.Пробвам Нивея в момента, ама бузките й май се изприщват от него  newsm78

Аз съм навита за срещичка, ама ми се иска и с бебоците да има, че са ми много сладки и интересни, а скоро не сме ги събирали.
Петя, я стягай куфарите  Wink

Желая ви лека нощ и спокойни и спящи дечица!  Hug

# 38
  • София - Дианабад
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247788&view=1&photo=1

Ето снимки на Биби  Simple Smile.

# 39
  • София
Гери, честит рожден ден (на патерички)!!! Желая ти да изживееш много хубави моменти с прекрасното ти семейство!!! Дечицата са ти големи красавици!!! Да са ти живи и здрави и двечките и много да те слушкат!!! Направо ме уби с разказа как си си посрещала гости, вместо да ходиш към болницата  Mr. Green Че и чиниите си си измила накрая  Joy

Ради, много се радвам, че ще си имате момченце  Hug То при вас сигурно ще се получи щура и палава кака, и кротко, послушно момченце  Wink

Аз от миналата година си мажа Алекс със слънцезащитен крем на Бюбхен - фактор 30 и съм доволна  Peace

За срещата - още не съм сигурна, така че ме пишете в резервите  Mr. Green

Дени, и от мен благодарности за чудесното оформление на темата   bouquet

Хайде и аз се нареждам на опашката за снимки от Виена и Англия

# 40
  • Ботевград
Боже Герииииииииииииииииии Hug как само и се радва Софи, страхотни сте.
А на тебе не ти личи и за миг, че си раждала Grinning
Много сладички снимки, благодаря ти. Ще се радвам, ако се включваш с разкази как минават дните с две малки деца Crazy Crazy Crazy и това сладко бебенце малко как расте и хубавее Hug

Аз се страхувам от идването на бебо, страхувам се, че Злати е палава и да не му направи нещо ooooh!
Момичета, вчера бях на фетална, много съм разочарована от прегледа Tired
Предният път ходих в Свети Лазар и имах прекрасни впечатления от там. Така ме зарадва прегледа, че чаках с нетърпение бебето Hug
Сега обаче,  четох из нета, че в МЦ фемина било прекрасно, апарата бил нов и прегледа бил 1 час и много подробен и хубав и реших да опитам там Rolling Eyes
Лекарката освен, че не ми каза почти нищо за бебето и развитието му, не видя дори пола му, ами и през цялото време се вайкаше, че нямало околоплодни води и му било тясно Shocked с което ме притесни още повече и направо ме разочарова Tired
А на всичко отгоре 2 нейни познати ме изпревариха и стоях 1 час допълнително да чакам.
Казвам Ви да не бях ходила там 10000000000 пъти по-добре! #Cussing out
Ноооо ... всяко зло за добро! Дано до края нямам проблеми и всичко мине нормално и леко Hug
Аз също се замислям да взема нещо за слънцето, сигурно ще е на бюбхен, ще изчакам и още мнения, за да видя Heart Eyes
Лек, усмихнат и прохладен ден днес Heart Eyes

# 41
  • Бургас
Гери, невероятни снимки.Толкова се разнежих  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Малката е невероятна кукла - също като кака си.Голяма радост да ти носят двете ти слънчица  Hug

ЗЛАТНА много гадно това което ти се е случило.С какво нетърпение си чакала да отидеш, а то  #Cussing out Но както си казала - всяко зло за добро.Сигурна съм че с бебче всичко ще бъде наред и съвсем скоро и ти ще ни показваш снимки  Grinning

Миналата година ползвах Чико 30 фактор.Тази година не знам какво ще взема.Бях доволна от Чикото, но ще видим...

Ние снощи бяхме на бал, добре се почерпихме до 2 ч. и днес едва се изхлузих от леглото  Tired Как ще го избутам този ден....

# 42
чудя се защо нямам известия за нопви отговори а то имало нова тема-запис Wink

ей липсвате ми Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 43
Гери снимките са невероятни и така ме разнежиха та чак ми домъчня за Дани /на работа съм Sad/. Да ти е жива и здрава още веднъж малката кукла, а и голямата също Hug.
Аз от работа и на среща не мога да дойда Confused.
Имам невероятен проблем със СКОРПИОНА. Купила съм му нови сандали тамън 2 чифта и вече 1 седмица се опитвам да му ги обуя. Но резултатът е рев и тръшкане още като ги види. А успея ли да му ги обуя сяда на земята и започва да си ги събува Close. Не ще без чорапи да ходи. Не ще и други обувки освен маратноките си. Не ще и по чорапи да ходи само със зимните си пантофи. ooooh! Чакам предложения за прецакване на СКОРПИОН.
Няколко снимки на Дани:
http://images26.snimka.bg/005889803.jpg
http://images26.snimka.bg/005889805.jpg
http://images26.snimka.bg/005889808.jpg

# 44
Гери, снимките са много хубави, разчувстваха ме, пренесох се отново на нашето изписване ... сякаш беше вчера ...  bouquet

Златна, дано всичко е наред, не се ядосвай, лекари всякакви, много зависи на кой ще попаднеш, а съм се убедила че е и до насторение на човека  Rolling Eyes.

За срещата - ние ще пътуваме в петък и пак отпадам.

Иначе Алекс също е неуправляем, тръгва нанякъде и въобще не му пука дали сме там или не  Shocked Казваме му, че ние тръгваме, но той най-демостративно се обръща в другата посока и отпрашва  ooooh!

За слънцезащитното кремче - миналата година мазах с Бюбхен 30 фактор, доволна съм, но честно казано не съм го използвала много ...

Ами май е това, сега се връщам към служебните задължения. Приятен и слънчев ден пожелавам!
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт