Цъфнаха ябълки и круши мама МАРТенчето гуши!

• 11 982
  • 280
  •   1
Отговори
# 45
  Здравейте и от нас.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ, КОИТО ИМАТ МЕСЕЧИНКИ.

Peace

# 46
  • София
galinana и аз си помислих че може да си от нашите мами, но не бях сигурна. Следващия път ще се познаем по лесно  Simple Smile

Ние от събота сме на смесено хранене кърма и дохранвам с Аптамил АР и засега спря повръщането, педито само ми препоръча да стимулирам кърмата и като се нормализират нещата и спре повръщането да минем пак само на кърма, но от притесненията ми намаля доста.

Аз взех слънцезащитен крем на Себамед 50+

Младостките мами утре ще има ли разходка в парка на Патиланци?

Лека нощ отивам да правя компания в съня на Гошко  smile3524

# 47
Здравейте мамчета.
Честит месечинки на всички бебчета
Днес времето беше много хубаво и Натали беше по голи крачета,но нагоре беше малко навлечена и като я капахме тази вечер забелязах че има малко пъпчици,ако утре времето е хубаво вече ще се престраша да я разголя малко. Naughty
Днес си занесах болничния който е за 135 дни ,така че вече ще жъна  Simple Smile
Утре е секциото на кръсницата ни,стискайте палци всичко да мине по план и утре на обяд вече да гушка своето момченце  Praynig
Лека нощ

# 48
Mrs. Lovett, такива кърпи има във всеки детски магазин. Аз взех от квартално магазинче и след това вече ги виждам навсякъде.  Али на аватара е с такава. Simple Smile
galinana, евето , каква е тази стая за бебета в мола Rolling Eyes дайте малко инфо. Да си преобуваш бебето ли? Къде се намира, чисто ли е?
Тинче ние минахме на такъв преглед, опипваше и корема, гледаше я на ехограф и даде някои съвети за храненето.

# 49
  • Sf
Mrs. Lovett, такива кърпи има във всеки детски магазин. Аз взех от квартално магазинче и след това вече ги виждам навсякъде.  Али на аватара е с такава. Simple Smile

Уф, нашият квартал е зле откъм тези работи - питах, ама няма никъде.  Rolling Eyes
Утре ще отскоча до Пинокио в Дружба, хем и някакви дрешки ще взема, да разнообразим гардероба. Мерси за инфото, аз вече реших, че е някакъв страшен дефицит.  Flutter

# 50
Някоя мама ползва ли АМ Нутрилон и ако да доволна ли е, защото  на мен доста ми го хвалиха и заради запека на бебка реших от Милумил да минем на него, но нещо не съм много доволна...
Ние в началото изкарахме 2 седмици с Фризолак (защото в болницата даваха такова), но след това минахме на Нутрилон. Доволна съм много. Peace И на мен много ми го хвалиха и аз се реших главно, защото не е толко "мазно" (не знам как да го обясня иначе ooooh!). Въпреки това нашата лакома мома наддаде доста добре предния месец - 1,20 кг. Laughing Ти защо не си доволна от Нутрилона?

А, да ви питам, вие шапки слагате ли като са в зимния кош бебите с вдигнат сенник? Аз се чудя да й слагам ли шапка на Ели newsm78...да не й се спарва главичката...

# 51
Аз пък търся от тези спортните с козирките, но всички са й големи Simple Smile Има много хубави мънички, но все са за момченца.

В количката не я държа с шапка, само в столчето за кола, или като я държа на ръце навън.

# 52
  • София
Здравейте, мамчета. Включвам се набързо само да кажа, че след малко ще ни спрат тока за някаква профилактика и до 16.00ч. няма да имаме ток. И тъй като без ток вкъщи нищо не може да се прави, мисля да прекараме ранния следобед в парка (южния). Аз съм една руса и дебела мама  Embarassed която бута зелена количка Чиполино. Ако ме разконспирирате, обаждайте се...Ще ми е приятно да се запознаем.

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 10:00 от desitka*

# 53
Здравейте мами.Днес се предполага че пак няма да има никой защото времето е хубаво..Аз пиша чак сега защото нашия батко най после тръгна пак на градина и е по спокойно тук...за късите ръкави Оги е най спокоен тогава когато е много разголен.....и аз се примирих..моля се обаче да не вземе да се разболее чее ooooh! ooooh! ooooh!както и да е...сега обаче на мен ми предстои операция на крака и в най скоро време трябва а я направя а страха е по силен от всякога..оф... оплаках ви се аиде лек ден пълен с много разходки  bouquet

# 54
  • София

Младостките мами утре ще има ли разходка в парка на Патиланци?

Аз го отказвам този парк- имам ценна хрема и там е направо ужас  Close Вали сняг от пухчета  #Crazy

Ането, ние имаме шапчица с козирка- от Джъмбо е и е много мъничка, беше при кърпите и другите шапки на стилажа.
А в количката аз не й слагам шапка много отдавна- не виждам смисъл, само й запарява.
Ради, много неприятно...стискам палци всичко да е ок- кураж!

# 55
  • Лондон
Добро утро! Пожелаваме на всички още един топъл и слънчев ден!
Както писах, ние се разхождаме много, само по рокли без ръкави и платнени обувчици на бос крак, носим и красиви шапки с малка периферия, имаме няколко за различните рокли. Вече чух коментари на улицата, че ще простудя детето #Crazy Как ние умираме от жега, а детето от студ в един и същ момент?!
За слънце защитен крем ползваме Buebchen, 30 фактор, доволна съм, както и от цялата им гама козметика.
Galinana - в какъв смисъл ти е въпросът за морфологията? Аз имам три такива в 13та, 22та и 32та гестационна седмица, последната съчетана с 4D ехограф? Онзи ден гледах в някаква програма, че планират да предлагат тези прегледи по здравна каса, one day сигурно! Според мен трябва да се включи възможно най-скоро и да се предлага на всички бременни

Приятен ден от нас!

# 56
  • София
Аз го отказвам този парк- имам ценна хрема ...

Исках да кажа сенна хрема  Joy  

# 57
Добро утро!

Въпросче към мамите, които извеждат бебоците по голи кълки -  слагате ли им боди отдолу?

# 58
  • София
Добро утро!

Въпросче към мамите, които извеждат бебоците по голи кълки -  слагате ли им боди отдолу?

Не, при тия температури гледам да е възможно по- голичка...само чорапчвтата още не смея да махна...

# 59
Благодаря за отговора, Лори.
Днес и ние ще се пуснем по кълки  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт