Съпруги, чиито мъже пътуват 6

• 59 873
  • 419
  •   1
Отговори
# 330
  • Brokenpromiseland
Това е найстия слух за фалит и закриване на БМФ който чувам.

Тогава как трябва да се разбира.......като поредната блъф или като изтекла вътрешна информация

# 331
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=560312 Вижте това- наистина всичко може да се случи с БМФ- зависи от интересите на новите собственици.

# 332
  • Brokenpromiseland
http://www.airgroup2000.com/forum/viewtopic.php?t=226012

Ако бех на мястото на тези хора, аз не бих пропуснал такава сделка.
Моля се да са те, защото за сега всички техни фирми вървят безпроблемно.....

# 333
# 334
  • Burgas
привет дами! ние с малката сме на гости на леля ми в софия и тук ще си посрещнем моряка! лошото е че слизането се отложи за началото на ноември  Cry , така че ще си откараме цял месец тук. вече му се вижда края и нямам търпение. като се замисля ...винаги последния месец ми минава най-бавно времето. по повод статията за жените капитани... аз съм завършила морското училище в бургас  Peace . бяхме първите 3 момичета в специалност корабоводене  Crazy ! щурман пета степен се водя Simple Smile))дори имам 2 рейса (задължителна практика... е верно че не бяха много дълги общо 60 и няколко дена). никога не съм мислила да продължавам, но щом дамите ги влече... лошо няма  Peace !

# 335
Здравейте, момичета! Къде сте, нямате време май за тук? Как прекарвате почивните дни, аз най-много тогава усещам липсата на моя мъж.При вас как е?

# 336
# 337
стига бе! това е много гадно!  cry
помисли как ще се почувстват момичетата, чиито мъже ги няма; пък и тези, на които им предстои раздяла.... newsm11

# 338
Здравейте и от мен Embarassed.От доста време не съм писала,но ще се поправя Flutter.
Нашия татко си е тук и е на ремонт на Родопи.Вечер се събираме цялото семейство и екшъна започва.Общо взето...при нас е весело Hug
А за БМФ не се притесняваме...
Инспекторите вече не са разделени както преди,сега един инспектор отговаря за смяната на целия екипаж на определен вид кораби.Костов е на контейнеровозите,за целия екипаж.А рейсовете 4 месеца Peace

# 339
Дори и за сменните екипажи ли важи това?Моят е на "Пейо Яворов" и трябва другия месец да се прибира.Нищо че ремонтът продължи 45 дни вместо 30-32 дни но както и да е.

# 340
За сменните екипажи на бившите контеинеровози щели да продължават да ги сменят на 2 месеца както до сега,за да не избягат хората,но после ги увеличат като на 4 месеца .Оставали само 3-4 бивши контеинеровоза ,другите щели да ги продават или вече били продадени."Бургас" отива към далечния изток.На всички им правят американски визи.

# 341
...и корабите ще бъдат под малтийски флаг.

# 342
  • В море от любов
Аз се завръщам, отново сама Sad
Мъжото замина предния месец, но с децата нямам време дори да седна пред компа Confused
Кофти тръпка си е, ама.......
Айде и тази нова година сме сами Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 343
БМФ сега пък решили да не закриват БУЛКОНа,а да продължават контейнеровозите да работят,само че под малтииски флаг,Пак щели да бъдат на 2 месеца LaughingТам били най-добрите моряци на БМФ и било лошо да ги изпуснат.Обаче занапред нямало да се пише извънреден труд,работиш си 8 часа и после - почивка

# 344
Адали е така? На мен ми казаха , че не можели да ги продадат, защото били ипотекирани? Въобще, чува се какво ли не....а какво ще стане???

Общи условия

Активация на акаунт