Съпруги, чиито мъже пътуват 6

• 59 891
  • 419
  •   1
Отговори
# 345
  • В море от любов
 Момичета,аko искате, можете да пуснете едно гласче за нас Simple Smile                           http://www.pampers.bg/club
http://www.pampers.bg/uploads/images/DSC02891.jpg

# 346
  • Brokenpromiseland
Здравейте, момичета!
Най-накрая се завърнах от двуседмичната ми почивка в Търново...всъщност бях на очни занятие.
Успях да си поотпочина от сивото ежедневие, но откровено казано и доста ми домъчня за него и за детенцето Crazy
В очакване съм след 2-3 седмици съпругът ми да се прибере...ще сменят флага на кораба.
Някой от вас има ли представа за какъв период от време преминава тази процедура?
Междувременно кораба е продаден и нямам никаква представа дали екипажа ще остане същият или новият корабособственик няма да си прати свои хора.
Овъртайма за всички кораби ли се прекратява или само за контейнеровозите?
Питам, защото с изненада- (лоша) установих, че заплатите за миналият месец са преведени без обичайните надплащания за нощен и извънреде труд...и незнам какво става.

Незнам, каква е общата замисъл на finister с тези публикации...Но от съпръга ми знам, че всеки ден на корабите се получават телекси за потънали кораби.
Подобни нещастия се случват всеки ден, голяма част от тях се прикриват, така че единственото което ни остава е да се молим е, въпреки опасностите всички екипажи да имат шанса да се спасят....А, че някоя компания е загубила "малко" пари не смятам, че е болка за умиране.

# 347
Добре дошла мама на фъстъче!
Хубаво е понякога да се сменя обстановката!
Твоят съпруг на контейнеровоз ли е? Аз все още не мога да разбера как е с извънредния и нощния труд,защото няма пълен месец от както е на кораба мъжът ми. Чувам различни неща от негови колеги, които са тук, но нищо не е потвърдено.

# 348
  • В море от любов
Абе момичета, я си пускайте мъжете на пасажер и не му мислете Mr. Green
Мъжа ми откакто е на този пасажер и се роди. Работата му като работа на ден е около 1 час писане на бумаги и това е. Лошото е , че на пасажер се харчат много пари Mr. Green Mr. Green Mr. Green, като се слиза на всяко пристанище.

# 349
Здравейте,новак съм  в общуването във форум и ми трябва помощ

# 350
ЗДРАВЕЙТЕ МОРЯЧКИ
отдавна не  съм ви писала,но мъжлето ми се завърна и изцяло бях с него,само че сега съм отново сама защото той замина в БУРГАС на много важен изпит и ще се върне в петък ,но няколко дни сама росто няма начин да ме уплашат Joy,иначе с бебка сме си добре растем си и вече започвам д аи купувам неща като кошарки ,колички и т.н.защото сле 2 седмици може да ме изненада в всеки един момент ,
лека вечер на всички

# 351
Здравей, моряшка съпруга, казвай, ако можем - ще помагаме
тук сме все оправни момичета   bouquet  Simple Smile
Моят съпруг вече е на 4 месеца, не се говори за смени,
явно си остават шестте месеца  Thinking
А все се надявах да си дойде по-рано  Sad

# 352
  • Brokenpromiseland

Момичета, заповядайте!  Hug
В събота моето момиченце порасна с още една годинка. Crazy  newsm38
Уикенда беше изпълнен с много еуфория, гости, подръци, игри  Tada.......Всичко беше прекрасно
...............сега остава ролята на мама да се справи с бъркотията, която оставя след себе си всеки празник  Mr. Green
Сега замятам ръкави и отивам да  newsm79 wash hang 1ironing 1dishes

Dobitu, наредбата за 4-те месеца влиза в сила от 01.01.2009г. т.е  тези които са на ~4 месеца към тази дата могат да искат смяна. По рано няма как да стане.

# 353
Благодаря за вкусната почерпка Grinning!!!Да ти е живо и здраво момиченцето, много да те радва!!!

# 354
В събота моето момиченце порасна с още една годинка.
Честит рожден ден на малката принцеса!
Пожелавам и да има най-щастливото детство!

То аз си знаех, че не трябва да очаквам по-рано да си дойде мъжът ми,
но така му се иска на човек...Живот и здраве, около Новата година...

# 355
  • Варна

Да ви е жива и здрава рожденичката,и много много да ви радва!

# 356
Здравейте.Аз съм нова и все още не съм прегледала всички теми от форума, но реших да ви попитам, защото това за мен е болна тема,  как приемате това че мъжете ви пътуват.Питам защото аз съм отскоро омъжена, но все още не мога да свикна с това.

# 357
  • Brokenpromiseland
Първо, добре дошла!   bouquet

Ако питаш мен с отсъствията свикване няма - просто някак се примиряваме и адаптираме.
В предните теми момичетата доста добре са извели и плюсовете и минусите на дългите отсъствия.
Опитвай се просто по ведро да гледаш на нещата. Намери си хоби или нещо което поне малко да запълва празнината........а живот и здраве като се появят дечица, поне няма да се чувстваш самотна.

# 358
  • Варна
Момичета,от кога сме в  общ "отчетен"подфорум ?  newsm78

# 359
Момичета,от кога сме в  общ "отчетен"подфорум ?  newsm78
от 28.10. - тук по-лесно се намираме, че темичката е все на първа страница Simple Smile

Здравейте.Аз съм нова и все още не съм прегледала всички теми от форума, но реших да ви попитам, защото това за мен е болна тема,  как приемате това че мъжете ви пътуват.Питам защото аз съм отскоро омъжена, но все още не мога да свикна с това.
Приемам го - защото това е професията му,
не мога и не съм искала да го спирам в развитието му в тази област.
Това е избрал, това е учил, това работи.
За свикване - смея да кажа че никога не се свиква.
А покрай децата не съм имала много време да се замислям -
поемаш по руслото на живота...и крачиш напред,
и чакаш с нетърпение мига, когато той ще се прибера.

Общи условия

Активация на акаунт