Страхотна диета за страхотни тела - 14

• 13 403
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Сати ЧРД и на твоето момченце!  bouquet
Да ти е живо и здраво,да ти носи много радости и хубави емоции!А ти продължавай да бъдеш все така любяща и всеотдайна майка!

Страхотни моичета,благодаря за пожеланията за РД на Мели!
Празника мина чудесно,три дни яли,яли,пили и се веселили.Важното е че детето е щастливо и доволно.В къщи е детски магазин...

А в потвърждение на думите на Сати ще кажа,че аз също за 4 седмици стриктно спазване /часовете ми куцаха/ свалих 7-8 кг.Впоследствие още 5 кг.
От лятото на 2006 г. свалих 12-13 кг.Бях 62-63 кг,а миналото лято 50 кг.Сега ги поддържам във вашата компания.
Мъжът ми за 5 седмици /трите части/ свали 12 кг.
Явно при всеки различно действа тази диета.

Хубав ден от мен,после пак ще се включа! Hug

# 241
Лиде,моята сестричка има същия проблем,тя не може да устоява на изкушенията дълго време,много е лакома горката и държи печено до някое време и като му отвърже края не се спира ! Cry И не знам кои Господ я отвя при Емилова,тя видя резултатите и това стана начин на живот-яде като за световно известно време и после хайде на чай,ужас,не знам как не си е повредила стомаха ! Сутринта точно това си приказвахме ,че трябва да избере нещо по-балансирано и ако толкова и се хапва нещо различно да го изяде ,но после пак да е на режим,който обаче не е глад! И така се надявам да си промени нагласата към храната ! Както казваше Ипо:"Никой не е напълнял за един ден",човек трябва да се осъзнае на време! И отварям форума и чета ,че и ти чат пат излизаш извън плана и въпреки всичко сваляш.Сега ще и дам да прочете какво си написала за да я окуража!
Сати имаш страхотни резултати ,браво! Действаш ми стимулиращо!
Камерън диас сега съм на японско и после продължавам с вас ,защото ми омръзна да съм гладна и дебела! Cry
Кала стискам ти палци за скорошни минуси !

# 242
  • София
Сати ЧРД и на твоето момченце!  bouquet
Да ти е живо и здраво,да ти носи много радости и хубави емоции!А ти продължавай да бъдеш все така любяща и всеотдайна майка!

...

Много ти благодаря! Hug

....Сати имаш страхотни резултати ,браво! Действаш ми стимулиращо!
....

Радвам се! Това е целта, да се стимулираме и подкрепяме!Без момичетата тук ,трудно бих се справила ... Успех ти желая от сърце!  Peace

Днес , както ви казах вече , редувам пъпеш и домат + сирене. Изпих почти 3 л вода... Grinning
Сега отивам на спорт  - 1,5 час и за вечеря доматчета.

Момичета  Hug Peace Heart Eyes

# 243
  • София
Здравейте , Страхотни момичета!

СатиHug браво за режимността!  smile3501 smile3501

И аз днес съм почти стриктна - само че редувах в 8 , 10 и 16 ч. череши имляко, а на обяд и вечерта таратор  newsm78

bubolina_17  и аз съм много лакома по принцип, но напоследък успявам да надделея аз над лакомията си, а не тя над мен както беше допреди няколко месеца.

# 244
  • София
Добро утро, Страхотни момичета !  Hug

Бързам да сервирам кафето, че имам много работа днес. По-късно ще бъда по-подробна с писането. Peace

Страхотен и успешен минусов ден на всички!  Heart Eyes

# 245
здравейте,страхотни момичета!!! Hug
преди време сьм чела още 2 диети на доц.байкова.(една за 1 седмица,а другата е  била по-дългичка).мисля,че някоя от вас  е написала тазе диетки.
моля,помогнете ми да гии намеря. Praynig
мерси  bouquet

# 246
  • София
красофифа   Hug ето тук ги има :

http://strahotna.blog.bg/

Има и няколко рецерти, подходящи за диетата

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 09:34 от lideto70

# 247
  • София
Здравейте, в този слънчев ден   Nature Sunny, Страхотни момичета! Hug

Лиде, мерси за страхотното кафе!  bouquet
Не мисля ,че е фатално череши - мляко и после таратор.  Peace Аз също съм го правила.

Вчера наистина бях супер режимна. И на спорт бях. Flutter

Днес закусих с мляко, а за обяд мисля да си взема тиквички с мляко. Дано да спазя и днес всичко. Wink

красофифа , присъединяваш ли се? Успех!

Хубав ден, момичета.  love001

# 248
от днес съм с вас.ще спазвам тази диетка,но малко ще поразместя дни-млечни с белтъчни-ще започна с белтъчен ден.
приятен ден  bouquet  bouquet

# 249
  • Далечният изток
ДОБРО УТРО, СТРАХОТНИ!

ЛИДЕ, мерси за кафенцето, добре, че си ти! newsm51

САТИ, ти май си най-стриктната. То си личи и по резултати, де. Браво!  Hands Clap
КРАСОФИФА,  welcome И успех!
УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ И МНОГО МИНУСИ ДНЕС! Hug

# 250
  • София
Привет страхотни!

Тези дни мисля да Ви правя стриктна компания,че май съм овапцала нещата...
На обяд мисля да се задоволя с месце и салатка.
Вечерта сирене,домати,череши и т.н.
Покрай РД на Мели съм си трупнала излишни грамчета,килограмчета,че имаше много за дояждане в хладилника  Embarassed.
Затова от днес до петък съм с Вас,а след това пак ще отпусна душата,че съм на сватба.
Хубав минусов ден от мен! Hug

# 251
 Привет сладурани Simple Smile тези дни май съм изпуснала почерпките  Simple Smile
Лиде,Сати,Али и Мели да са ви живи и здрави рождениците,пожелавам им прекрасно и слънчево детство.
 Иначе виждам сте стриктни и аз така тия дни съм на плодове и чай-чета и съм -2кг.от последния път,много съм доволна.
 Пожелавам ви хубав ден и много минус-чета

# 252
  • София
elito_80 , Hug честити ти минус 2 кг.  newsm44 smile3501

Ali&Meli  Hug важното е , че навреме ги хващаш грамчетата и ще ги пребориш!  Peace

Аз днес се изкуших с малко торта  Crazy  Embarassed така че днешния ден направо на провален прилича , но до довечера ще гледам да съм стриктна, че да не му изпусна края.  ooooh!

А иначе промяна в теглото и днес нямам / то добре че не е нагоре пак / и не знам вече къде да го скрия тоя кантар от себе си  #Cussing out

Сати, Красофифа , Кала, Камерън диас, и всички останали Страхотни   Hug Hug Hug

# 253
  • Sofia
Привет мили момичета! Отново се присъединявам към вашата страхотна компания и се надявам този път да съм по-серозна от последния. Не съм ви забравила и ви наглеждам дори да не диетосвам Heart Eyes
 Днес  започнах с  диета 1 (сутринта се измерих 52,5кг)-цял ден бях стриктна на кисело млекце с кайсийки. МНого вкусно. Освен това съм изплувала 1 километър и смятам всеки ден ако мога да го правя. (само да има кой да геда Маргото)
Много минусчета ви желая.

# 254
  • София
Margi  Hug радвам се да те видя пак и успех с диетата!  Peace

Страхотна вечер на всички !   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт