Страхотна диета за страхотни тела - 14

• 13 396
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, Страхотни момичета!  newsm51
кантарчето ме зарадва тази сутрин - 74,800 съм това прави минус 500гр от вчера  newsm68 newsm44 newsm44 /малко под линийката, но тоя път ще изчакам твърдо да стъпя на 74 и тогава ще я сменям/  Grinning

smile3501 smile3501 newsm10

# 46
  • при моите деца .....
Здравейте, и аз мисля да приключа днес със стриктното диетуване, а събота и неделя като Лидето
Утре и вдруги ден няма да съм си в къщи и няма да мога да се включвам Sad Ще гледам да хапвам максимално близко до режима като за белтъчен ден, а дали съм го спазила ще пиша в понеделник  Wink

Хубав ден!

# 47
  • Далечният изток
Лиде, браво на теб! smile3501
Б_ Иванова, ти си слабичка, почини малко! newsm10
Аз два дена не съм се отчитала, но ми е много натоварено, може да се каже, че гладувам. Обаче утре продължавам!
Всичко хубаво на всички от мен! newsm51

# 48
Момичета, приемате ли нови слабуващи Flutter?
Рових се много, четох за киселото мляко-какво съдържа, колко е полезно и че спомага за отслабването. А като цяло аз го обичам, както и плодове и зеленчуци и месце и яйца. Затова си мисля, че тук е моето местенце. Дано съм права. Само да ви питам....вие овкусявате ли си месцето и зеленчуците или ги ядете чисти. Също така точно определено мляко ли трябва или може да кажем и домашнтите, а активия? Благодаря ви предварително и успех. Ще си се отчитам честичко да знаете
Mr. Green

# 49
  • Далечният изток
sky, добре дошла! Hug
Аз лично си овкусявам месото и салатите, може и да не е правилно, не знам. А млякото- активия или друго, но 0.1 проц. масленост.
Успех! newsm10

# 50
  • София
Скай Hug добре дошла  welcome и успех със Страхотната диета!  newsm10
И аз това и харесвам на диетата, че има  и плодове и зеленчуци и мляко въобще - всички групи храни. За киселото мляко - трябва да е с възможно най-ниския процент, но ми се е случвало и 3,6% да хапвам, както и за активията - не е препоръчителна, защото има захар, но вчера и днес на закуска точно такова ми беше млякото  Blush И въпреки това отслабвам - бавно, но сигурно. Колкото си по-стриктна, толкова по-добър ще ти е резултата. А за салатите - аз си ги овкусявам и със зехтин и с оцет и със сол, но в по-малко количества отколкото преди. Общо взето мога да кажа, че при тази диета от нищо не се лишавам и отслабвам.  Peace

# 51
  • София
Добро утро, Страхотни момичета!  Hug Hug Hug

По кафенце от мен, защото изчезвам и ще ви видя чак в понеделник. Sad

Страхотни събота и неделя и много минусчета!  Peace

# 52
Добро утро страхотни. Да се отчета до тук свалени 2.6 кг. Засега ще спра за малко диетуването, нооооооооооооооооо да знаете, че ще ви хвърлям по един поглед. Хайде успех и много минуси Sunglasses

# 53
Ето ме и мен!!! Как сте прекрасници? Днес ми е първият ден-реших че ще съм на зеленук (краставичка, заредила съм се като за световно smile3532 ), а и вече си хапнах първата порциика за деня. Като гледам часовете си се чудя дали изобщо ще гладувам..то толкова често се хапва, а пък и ще ми е проблем това почасово хапване по време на седмицата, но ще измисля нещо. Много съм ентусиазирана.
Кажете вие откога я спазвате и колко сте свалили newsm03

лиде, камерън благодаря за отговорите. Незнам, но си взех родопея-пише 2% масленост, но не мисля, че чак толкова ще ми се отрази. Успех ви желая и на вас smile3525. И скоро с много ----- да се похвалим.
smile3508

# 54
  • Далечният изток
Be sunny, браво, браво, браво smile3501
Лиде, и ти да се похвалиш в понеделник. Hug
Аз ще бъда днес по софри и по сборове. Ще гледам малко да хапна, добре че днес съм на белтъчна храна. И смятам вече да се претегля, довечера ще дам отчет. Но вчера си купих дънки с един номер по-малки, килограми и да не съм свалила, то сантиметри със сигурност.
Sky, в началото е малко трудно, особено спазването на часовете, но ще свикнеш.Отново ти пожелавам успех! newsm10
 Страхотен слънчев минусов ден на всички диетуващи!  bouquet

# 55
камерън диас защо се теглиш вечер. По-добре се притегли сутрин на гладно и след посещение във ВЦ-то. Така резултатите ще са по-точни Peace
Сега си хапвам втората порцийка зеленчук, а млякото си го сторих на айрян Crazy

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 10:23 от sky*****

# 56
  • Далечният изток
Sky, знам, мила, но нямам кантар вкъщи. Все ще купувам и още се мотам... Затова. Grinning

# 57
Тогава все пак дано да покаже големи минУУУУси Peace

# 58
Искам да попитам момичета от кое мляко ядете.Купих си ония ден герма 0.1% ама много ми мирише на крава ужасно е.
А чай пък много не обичам сега е лято какви чайчета.Може ли да се замести с нещо друго.
Например топла водичка с изцеден лимон и малко мед?

Пс.Пейстнах питането си от 13 тема тук.

# 59
Аз от утре отново първа диета  Embarassed Embarassed дано този път не се проваля  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт