Страхотна диета за страхотни тела - 14

• 13 413
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
И аз съм наоколо,макар и все още нережимна,но пък и гледам да не прекалявам  Laughing

Доста пооредя темата....хм, ще има строй се преброй се май,а ?

# 91
  • София
Айде-е-е-е строй се преброй се-е-е-е!!!!!!!
Да видя кой го няма и защо!?!
Режимни ли сте,ако не защо???
Хайде поне компанията тук бе чудесна, а вече никакви Ви няма.
Аз принудително свалих около 1-1.5 кг. след ентеро вирус.
Та сега пак съм си на старите килца,дано се позадържа на тях по-дълго време.
Наоколо съм! Hug

# 92
  • Sofia
И аз съм наоколо,макар и все още нережимна,но пък и гледам да не прекалявам  Laughing

И аз съм така. Все се каня да започна отново, но  в момента имам нужда от малко почивка от диети. Яд ме е , защото почти бях постигнала целата си  и се излигавих,  но се успокоявам с мисълта, че лятото тепърва предстои.

# 93
Днес издънка  Embarassed smile3511

# 94
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug Hug Hug

Тези дни съм на един семинар и нямам възможност да се включвам при вас, а и не съм много режимна. Embarassed  Но от понеделник съм стриктна.  Peace

Страхотен ден и много минуси!!!  bouquet

# 95
  • при моите деца .....
Добро утро,
аз не съм най-режимна - вчера ми прегладня - след 6 км ходене пеша
 и хапнах едни солети извън часовете за хранене, пък и на обяд хапнах гювече
(пак зеленчуци с месо, но и яйца и кашкавал и сирене......
Сега се надявам, че неутрализирам тези забежки с много, много ходене.
Хубав ден!
Аз днес малко ще кръшна от работа, че имам час на фризьор!
Много положителни емоции! Hug Hug Hug

# 96
  • София
Добро утро!

Вчера закусих с айрян, за обяд тиквички с мляко, ноооо в 16,00ч толкова огладнях, че си хапнах две сухарчета /черни/ с лютеница. За вечеря един домат.
Диетично е, но никак не е по схемата ни. Embarassed  Еййй, чудя се как успях миналата година 28 дни да издържа на режим №1 , а сега все се издънвам...

Успешен ден, момичета! Hug

# 97
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug Hug Hug

Прибрах се и веднага на компа, че с тоя мой интернет - не се знае кога ще спре. Бързам да ви видя.  Heart Eyes

Днес ужасно се изморих от ходене в горещината. За режим няма какво да говоря, защото няма такъв.  Embarassed А утре вечерта съм на среща с класа след 20год /леле така каго го гледам написано - много съм пораснала Joy Joy Joy - не че се чуствам стара - ама  newsm78/

И мисля това да ми е последната свободна вечеря за известно време - след това само страхотни диетични вечери. Mr. Green

В понеделник или вторник - мерене  Peace

Засега друго нямам да пиша . По-късно ако мога пак Hug

# 98
  • София
Лиде, пожелавам ти утре да си изкараш весело и незабравимо!  Peace

Аз днес закусих с домат, краставица и сирене.
На обяд чушки с доматен сос.
В 16,00 ч си позволих няколко бадемчета, с оправданието, че ще спортувам интензивно Laughing -
90 минути аеробика и вечеря домат + сирене.

Както забелязвате някакъв мой си диетичен режим. Wink

Страхотни събота и неделя ви пожелавам.  Hug

# 99
Аз само да кажа на нережимните( и аз в това число)......дънките,в които изненадващо влязох спокойно сега ме стискат идиотски,а уж нямах минуси,но с 1 седмица безразборно хапване приключих с хубавия ефект...само на мен си мога да се ядосвам  ooooh! и да се взема в ръце  Peace

Хайде момичета....да се вземем в ръце  Hug Hug Hug

Весел уикенд  Grinning

ПП Лиде,аз бях на 10год от завършването на гимназията.....толкова е хубаво да си спомним онез времена....ние все се връщаме към някоя и друга ексурзия или преподавателите ...сигурно им пищят яко ушите  Crazy ,но като дойде и класната на среща и спазваме някакво приличие  Mr. Green

# 100
  • София
Сати, Кала, Hug  благодаря ви за пожеланията .   bouquet Сигурно ще бъде забавно и интересно да се видим със съучениците - с повечето съм се видяла преди 10 год. А за преподавателите - дори и тези, които не сме ги обичали много вече си ги спомням с умиление. Може би е носталгия по  по-младите ми години.  newsm78 Или пък по по-безгрижните години - когато още летях из небето и нямах излишни килограми и притеснения  Laughing

Страхотни събота и неделя и от мен!  Heart Eyes

# 101
Здравейте момичета  Hug да ви се похваля най-после 1 свалено килце  Party но няма да си променям линийката,че току виж и отново съм се издънила  Whistling

# 102
  • Далечният изток
Pipy, браво на теб! Поздравления! Peace
Аз пък още не съм оздравяла, какъв е тоя грип, незнам, но е нещо кошмарно. #Crazy
Лиде, на теб приятно изкарване довечера! Забавлявай се! newsm68
Приятни събота и неделя на всички!

# 103
  • при моите деца .....
Здравейте момичета  Hug да ви се похваля най-после 1 свалено килце  Party но няма да си променям линийката,че току виж и отново съм се издънила  Whistling
smile3501 smile3501

# 104
здравейте и от мен момичета.мисля от понеделник пак със вас че последната една сеедмица беше пиршество.да минат малко тия изпити и спорт ще почна и по леки храни лятото  Praynig
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт