Страхотна диета за страхотни тела - 14

• 13 982
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добро утро на 13 петък!

Лиде мерси знаеш,че никога не отказвам от тази течност  Wink.
Четох,че коментирате номерата на дрехите.Българската или европейската номерация имате в предвид?
Вчера се разходих да си търся тоалет за сватбата,на която съм поканена другата седмица,нищо не намерих,ама това е друга тема.
Та установих,че по българската номерация съм 42 или 44,по-често 44.
Иначе по европейската 36 или 38,по-често 38.
Желая Ви един хубав минусов ден! Hug

# 211
  • София
Добро утро!

АлиМели, по българската номерация съм 44....По Европейската съм 38, даже имам блузка ,лятна, от Дафне № 36.

Да се похваля ,че устоях да не вечерям. Хапнах един домат. Пих мноооого вода и 1 чаша бяло вино с лед. Crazy

Да ви кажа, не съм по режима, но се настройвам.Искам другата седмица да съм режимна, че после идва отпуската.... Blush

Лиде, мерси за кафенцето!  Hug

Хубав ден   bouquet

# 212
  • София
Добро утро, момичета!  Hug

lideto70 мерси за кафенцето! Ммм!  Heart Eyes

Аз карам вече два дни на плодчета, зеленчуци, таратор. Само дето вчера се изкуших с пуканки, ама на...  Crazy За номерациите, нямам наблюдения за себе си, затова ще се въздаржа от коментар!  Heart Eyes

# 213
  • София
Сати това е супер щом си 44 по българската или 38 по европейската.Значи си съвсем близо до целта,а и съдейки по номера вече си слабичка.
Аз имам амбиции да си запазя 50-те си кг. и този номер дрехи,ама дали ще стане  newsm78.
Сега се сетих,че си купих български панталон 40 номер,ама по коя ли номерация е...всъщност няма значение,важното е да изглеждам добре.
А и май несъразмерно съм отслабнала и сега ми е проблем намирането на официален тоалет.Оф днес пак трябва да щурмувам магазините.
Утре и в други ден ще имам яко прегрешения,но ми е простено.На мама съкровището пораства.
Чао засега девойки!

# 214
Добро утро и от мен ,Лиде пак си направила първа кафенце Simple Smile.Аз тази сутрин сам пак разочарована кантара отново не помръдва,и аз май ще го зарежа и чак след време ще се претегля,че се дразня само.Уж спазвам всичко както трябва а накрая нищо Weary.Но ням да се предаваме  я продължаваме напред newsm68
  Пожелавам прекрасен ден на цялата сговорна дружина Kissing Heart

# 215
  • при моите деца .....
Привет!
Хайде да си изпия кафето (второто) във вашата компания.
Сати, не съм се мерила от началото на февруари, а и нямам кантар, но и аз съм така с панталоните - 42 - 44 - с блузите е по-лесно - малка е гръдната ми обиколка Mr. Green
Сега се храня само със сурови продове и зеленчуци през деня, но се притеснявам да не прекалявам с количеството. Възможно ли е да кача  newsm78 newsm78 newsm78?
Хубав ден!

# 216
  • София
Идвам набързо да се отчета - днес ми е млечно - плодов ден . Хапвам си кисело мляко и нектарини, но следобяд ще имам някакво прегрешение в хранителен план , защото ще ходиме с приятелки да се черпиме без повод, просто за да се видиме. Така че колкото и диетично нещо да си поръчам /най-вероятно салата/ няма да е кисело мляко и нектарина.  Crazy

Не знам дали по-късно ще се включа пак , защото в нас пак няма интернет  #Cussing out от вчера следобяд и гадовете / от поддръжката / не си вдигат телефоните  #Cussing out, та не знам кога ще го поправят и дали въобще тези дни ще стане това  #Cussing out
От другия месец ще си сменя доставчика и надявам се да не ви се оплаквам с такива проблеми.  newsm78

Пожелавам ви Страхотен  следобяд и много  Heart Eyes Hug

# 217
  • София
Идвам да ви пожелая весели и страхотни почивни дни!

Малкото ми момченце в неделя навършва 4 годинки, та едва ли ще съм диетична. Party
Но от понеделник дано да се стегна и да направя тараторен ден.

elito_80 , само не се отчайвай. Винаги има един застой,който трябва да преодолее.
Лиде, дано ви оправят Нет-а по -скоро.

bouquet

# 218
  • София

Лиде, дано ви оправят Нет-а по -скоро.

За съжаление с това дъждовно време не ми се вярва да го оправят. В момента съм в работата / наложи се да се върна замалко/ . А иначе въпросната Бгмрежа, която ми е доставчик е отвратителна работа - като завали , задуха или пък загрее слънце нета спира /сори за спама Crazy/ , но от другия месец си решавам проблема с друг доставчик на интернет  Mr. Green

Страхотни почивни дни и от мен / ако не успея да е включа/ и много минусчета.    bouquet  bouquet  bouquet

# 219
Ей ем на и мен;)

Лиде  Joy Joy Joy стига де  Joy Joy Joy това за духането на вятъра  и валежите влияещи на нета е като приказка  Joy Joy Joy Joy

Успешен минусов уикенд  Peace

Аз ще се постарая да съм режимна  bowuu

Нямамеееееееееее Mr. Green

# 220
  • София
                                             Моето страхотно момиченце днес навършва 3 годинки!
                                      И понеже и вие сте страхотни се почерпете за нейно здраве!

# 221
  • София
Ali&Meli , честит празник ! Да ти е живо и здраво Страхотното момиченце и да има много късмет!
И да има все така Страхотна мама!

Аз пък ще ви почерпя, защото моят голям племенник днес също има РД - става на 11 год!

Лиде  Joy Joy Joy стига де  Joy Joy Joy това за духането на вятъра  и валежите влияещи на нета е като приказка  Joy Joy Joy Joy

Не е приказка , а тъжната реалност  Cry Сега не съм в нас и затова съм тук, а у нас дали ще има тези дни - не знам  Thinking Просто от цялото море доставчици съм избрала най-калпавия, но ще си поправя грешката и няма да ви занимавам с моите интернет одисеи  Peace

Страхотен и минусов уикенд!    bouquet

Не знам има ли ме , няма ли ме тези дни  Joy Joy Joy

# 222
  • при моите деца .....
                                             Моето страхотно момиченце днес навършва 3 годинки!

ura newsm59  newsm18  Party Time  ura

честит рожден ден на малката принцеса, да е жива и здрава! Желая й прекрасно, щастливо детство!

Tada newsm18ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! Tada newsm18

Аз пък ще ви почерпя, защото моят голям племенник днес също има РД - става на 11 год!

nbirthday newsm67

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 08:57 от b_ivanova Боби

# 223
  • Далечният изток
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА !
ДА РАСТЕ ЖИВА, ЗДРАВА И ЗАСМЯНА ЗА РАДОСТ НА МАМА!
nbirthday

Лиде, честит рожденик и на теб!
 newsm59 Да е жив и здрав!

# 224
Честит Рожден Ден на Младата Госпожица   bouquet   bouquet  bouquet Пожелаваме и' Скорошно Братче или Сестриче  Mr. Green

Лиде, Честито на Твоя Племенник  Grinning

Аз съм режимна и за вас  bowuu Да си знаете   bowuu

Честит Празник и на Сати утре(неделя)   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт