БЕБЕТА ЮНИ 38 ;)

• 18 610
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Честито бебче на Ани!Да им е жива и здрава малката Лора!

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 20:32 от ksenia

# 226
Честито на Ана!   bouquet Малката - голяма Лора много да я радва   bouquet

Аз съм с Rh-, а мъжа ми с Rh+.Това е най лошата комбинация и то за майката.През бременноста се правят три пъти тестове за антитела(3м.,5м. и 8м.),ако се окажат положителни се бие инжекция.Българския вариант е  анти-д-гамаглобулин,а имаше и друга казва се резонатив.Всъщност при такава комбинация четох,че зад. се ражда бебе Rh+ и затова 72ч. след раждането се поставя на майката въпросната ваксина.Аз лично съм питала в болницата където ще раждам дали трябва ние да си я осигурим и ми казаха,че разполагат с нея.

Малка поправка ако може да ти направя относно какво дете се ражда с Rh"+" или Rh"-" - та майка ми е Rh"-", а баща ми Rh"+", ами и двете със сестра ми сме Rh"-". Всичко е индивидуално  Wink
Изследване - Кумс - ми правиха в 6 мес. и сега - края на 8 мес. и двете си ги платих... какво да правя, нали е за два живота...

Хубава вечер на всички   bouquet

# 227
Честито на мама Ана - много щастие  Hug Heart Eyes
Става ми много миличко като видя, че още някоя мама от нас е родилар вече и аз нямам търпение Crazy да си гушкам бебчето

# 228
ЧЕСТИТО  МОМИЧЕНЦЕ  НА  МАМА  АНИ!

# 229
Честито момиченце на мама АНИ Simple Smile
мн да я радва

# 230
ralli  Peace за поправката!М/у другото аз ето от тук http://www.bg-mamma.com/site/content/view/622/67/ гледах за Rh-то, ако някой друг го вълнува.На мен ми показва,че бебето би трябвало да е Rh-.

# 231
Айде, честита ни втора мома - пак варненка!

Да е жива и здрава!

И аз да се отчета - нашта мома е вече 3,340кг!!! Но засега й харесва при мама и според лекарката още поне седмица ще е така  Heart Eyes

# 232
4естито на мама Ани,да и е жива и здрава малката Лора и много да я радва   bouquet newsm30

# 233
айде да се вкл. и аз с въпрос. На нокти сме в къщи относно име. Спряли сме се на 2 варианта и ако не решим ще теглим чоп пред общината.
Една импровизирана анкетка: Явор или Антон. Няма да споменавам пристрастията.
Плюс за Антон - интернационално и първа буква на азбуката. Минус - малко бие в ляво.
Плюс за Явор - лъва в зоологическата се казва така. Минус - последна буква на азбуката.

аз съм за Явор - определено ми звучи по-красиво, и именният му ден е на един от най-хубавите християнски празници - Цветница

# 234
Честито на Ани да и е жива и здрава малката Лора.  bouquet  bouquet

# 235
Честито и от мен на мама Ани!  bigdance2

# 236
  Честито на мама Ани! Да и е живо и здраво бебчето!

# 237
 nuts Ихааааа, още една МОМА!!! Честито на мама Ана!   newsm35

Аз съм с Rh-, а мъжа ми с Rh+.Това е най лошата комбинация и то за майката.През бременноста се правят три пъти тестове за антитела(3м.,5м. и 8м.),ако се окажат положителни се бие инжекция.Българския вариант е  анти-д-гамаглобулин,а имаше и друга казва се резонатив.Всъщност при такава комбинация четох,че зад. се ражда бебе Rh+ и затова 72ч. след раждането се поставя на майката въпросната ваксина.Аз лично съм питала в болницата където ще раждам дали трябва ние да си я осигурим и ми казаха,че разполагат с нея.

Малка поправка ако може да ти направя относно какво дете се ражда с Rh"+" или Rh"-" - та майка ми е Rh"-", а баща ми Rh"+", ами и двете със сестра ми сме Rh"-". Всичко е индивидуално  Wink

Наистина може би си е строго индивидуално. Аз честно казано не съм запозната много, само знам, че моята майка е с Rh"-", а баща ми с Rh"+". Аз и сестра ми сме и двете Rh"+".   newsm78

# 238
Честита рожба на мама Ани,
Да и жива и здрава и много да радва нея и семейството и

# 239
Да е жива и здрава, все усмихната и с много късмет малката Лора на мама ana_vandala!   bouquet
Бързо възстановяване и чакаме снимки на малката красавица!  Heart Eyes

offioly, и аз съм се сблъсквала с подобна ситуация. Някак си май вече нямам сили и желание да вдигам скандали, просто защото всичко в манталитета на повечето хора тук ми се струва безнадеждно!  #2gunfire

Ако ми се случи нещо хубаво само мога да се радвам, но не ми се ядосва заради ежедневните простащини около мен.
marvele, и аз се чувствам по същия начин като теб (за разлика от съпругът ми, който адски се дразни и ядосва на ежедневните простащини, които ни заобикалят). Основно бих искала (адски много) да се махна задълго оттук за да не може точно тези простащини и идиотщини да присъстват в ежедневието ми.  Peace

Хубава и спокойна вечер, тумбачета!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт