МАРТЕНСКИ отбор чудесен лятото посреща с песен!

• 15 297
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Здрастиии  Hug

Тази сутрин записахме Криси на ДГ. И на есен ... с песен Wink

За целулита аз да кажа - тоя крем на РОК, дето от около месец го ползвам, доста ме поизглади. Аз на антицелулитен масаж не ходя, масажирам се с един специален диск на Орифлейм, Много ме боли, ама ... трай, бабо, за хубост. Поне няма да е съвсем зле на морето, че преди какво чудо бях  ooooh!

Кетито, кога ще раждаш Simple Smile Как се чувстваш? Това с подаръка от бебето много ми харесва Simple Smile Така ще изкорениш още преди да се е появила евентуална ревност от страна на Дени към бебка  Heart Eyes Браво за идеята. Аз съм ЗА плюшения Мечо Пух.  Peace

Аз в четвъртък заминавам за Златни Пясъци на фирмен семинар до неделя  Tired Уж е разнообразие, ама като знам какво бачкане и какво скапване е, хич не ми се тръгва   Rolling Eyes

# 226
Здравейте,
Леле,колко много четох,да наваксам.
Ние се завърнахме успешно от Италия.Много хубаво си изкарахме-и почивка,и разнообразие,и много обикаляне и разглеждане на Римски забележителности.Доволна съм.Имаме много снимки,ама още не съм ги качила.Ще показвам по-натам. Simple Smile
Като се върнахме,обаче мъжа ми се разболя,та ние с Виктор се пренесохме за няколко дена при майка ми.Но,слава Богу,размина ни се и сега всички сме добре.
На 1 юни ходихме в Южния парк,но наистина беше голяма лудница.Все пак се вредихме до влакчетата и сладоледа.Виктор искаше да влиза в надуваем замък,но имаше толкова много деца,че ми се стори опасно за него да не пострада.Но хубаво си изкарахме,де.
Ние не сме от класираните за детска градина и съм доволна че го записахме преди 2-3 седмици на частна такава и съм спокойна.Та и ние ще сме "наесен с песен" Simple Smile
След 2 седмици пък отиваме за 1 седмица на моренце.Нямам търпение вече!
Някой от вас правил ли е ваксина срещу хепатит А на децата?Защото нашата лекарка ни препоръча през този месец да направим,с оглед на пътуването ни до САЩ,а и защото ще почва детска градина.Та сигурно ще я направим,ама да се върнем от морето.

# 227
  • София
simba21 нещо все се разваля сайта към който ми е лентичката.....09.юли ми е термина, още един месец Wink

Искате ли в Неделя среща Peace или през седмицата newsm78 Само като решим къде, нека да е нещо със сапаренца Mr. Green

Аз за темата за целулита няма да се включа Whistling

# 228
Кети, и аз много се зарадвах на ведрите ти постове. Браво на вас с бебка, че удържахте полжението  baby_neutral А за подарък мисля, че няма такова значение какво точно ще е. Важно е да го има  Peace Идеята наистина е супер  Grinning

Хайде срещата да е през уикенда. Този път, за разнообразие, мога и аз да дойда  Mr. Green Много съм несериозна напоследък. Но напреднахме с апартамента и вече прилича на нещо, не на строителна площадка. Така, че мога да си позволя малко почивка  Grinning

Мами, аз май и този месец няма да мога да се похваля с бебе  Tired Вчера реших да ходя на преглед и АГ-о ми каза, че  имам киста  Rolling Eyes Аз такова нещо до сега не съм имала. Чела съм много случаи, в които в начална бременост, бебето е минавало за киста. Но АГ-о е убедена, че е проблем, не грешка  Rolling Eyes Сега ще чакам другата седмица да ми дойде и да видим дали ще се е спукала сама след това  Tired

# 229
Веси, каза ли ти каква е кистата?

# 230
Веси, каза ли ти каква е кистата?

Каза, че не може да каже, защото ехографа беше много лош и не виждаше добре. Ще ме прегледа пак след цикъла в друга клиника, на по-добър апарат.

# 231
Дано да не е някоя упорита киста и да можете да подновите опитите скоро. А най-добре въпреки всичко да е сгрешила и да е бебе  Hug

# 232
Момичета, ще има ли среща последно? Ние заминаваме за месец в Крит и не знам с интернет-а как ще съм там. После- чак на морето с някои..................
Мерси за комплиментите по Сара-  ангелче ли изглежда? да, във вълча кожа Laughing
Зори, колко струват билетите за концерта на Мадона?
Кали, ще ти търся бански за Кайо................................

# 233
Мамета има ли някакви ваксини по ЗК след 2 години, т.е кога е следващата  newsm78

# 234
Мамета има ли някакви ваксини по ЗК след 2 години, т.е кога е следващата  newsm78

Ами ако сте сложили и последното ДТК (реимунизация), значи няма да има скоро. Ние не сме я слагали. Мисля, че няма пролем да се отложи 2-3 месеца (другата седмица живот и здраве мислим да идем най-после), дано съм права.

# 235
Веси аз имах киста като забременях с Дани,даже нау4их на първото еко,не съм се лекувала.Сега пък като ми слагаха спиралата ми намериха още няколко и в двата яй4ника,но гинеколожката ми не спомена нищо за лекуване.Сега взех да се 4удя дали е нормално newsm78
Кате знае ли се ве4е полът на бебето?
Кетито ти така и не показа снимки на пупата Crossing Arms

# 236
  • София
Беа и аз я видях Сара-старшна е , много сладко си я облякла Heart Eyes

katerinaM и аз това питах докторките, ама забравих. Много е далече следващата , май на 6г Peace

veselina_s_p много гадно това с кистата Rolling Eyes Ама по-добре се оправи първо, не като мен. ДА НЕ ОТИДА НА ЛЕКАР И СЕГА ДА ЛЕЖА 4 МЕСЕЦА ooooh! А бебчето ще стане, вожното е , че имате желание Hug
Аз пък сега имам и миома.....абе въобщеееее.......някой ме е урочасал  Mr. Green

zoui ми Любо все не иска да ме снима Rolling Eyes Имам стари. Днес ако го навия ще пусна обещавам Heart Eyes Не ми е голяма пупата, ама дупе е бедраааааа Whistling

# 237
Беа, приятно изкарване. Хубава лятна почивка ще си имате  Grinning

Кате, нашето педи ни каза, че вече няма ваксини до към 5-6 години някъде  Rolling Eyes

# 238
Кате знае ли се ве4е полът на бебето?
Знае се девойка  е Laughing Роза се сдоби със снаха  Joy
Аз пък сега имам и миома.....абе въобщеееее.......някой ме е урочасал  Mr. Green

Ох и аз имам и расте вече е 4.5 см...надявам се да я изрежат като дойде време за секцио...

# 239
Зоуи, аз като попрочетох за кистите, хич не са маловажен проблем  Rolling Eyes Така, че ако е нещо, което не изчезне само с цикъла, трябва да питаш АГ-о ти за лечение. И трябва да се обърне внимание какви са кистите  Rolling Eyes

Еее, Кате, честита девойка  stork-girl Роза да стяга ергена от сега  Mr. Green Ей, ама всичките са шарени  stork-boy stork-girl

Общи условия

Активация на акаунт