МАРТЕНСКИ отбор чудесен лятото посреща с песен!

• 15 291
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Ама нали говорихме срещата да е в неделя, макар че незнам кой ще дойде? За себе си още незнам, хайде лека и ще ви пиша утре, че едвам гледам.

# 271
  • София, център
Аз няма да манекенствам утре, така че с нетърпение чакам да кажете къде ще се видим!

Нямам претенции, освен че съм без кола... и ще се вия с такси или градски таранспорт, но няма грижи... искам да ви видя!!!

Целувки и наздраве, че сме на маса с по едно питие... Laughing

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 22:09 от adiland

# 272
  • София, център
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ама не е честно,айде да има среща деееееееееее!

# 273
  • София
Еми освен ако искате нещо след 17.00ч  newsm78 Аз останах сама с Дени и той ще спи на обяд. А ме е страх да излезна с колата, че не съм карала от 3 -4 месеца  , а тя е със зимните гуми и те са зле за дъжд Thinking

Чакам и Мики да се прибере и да каже. Констанс каза , че ако се видим днес може да дойде newsm78
Казвайте................

# 274
  • София, център
Аз мога, до 16 часа в 17 да сме на Бистрица да вземем малката.

# 275
  • София
Аз мога, до 16 часа в 17 да сме на Бистрица да вземем малката.

Rolling Eyes отпадам значи

# 276
  • София, център
Ама няма да се съобразявате само с мен, ако на другите им е убно след 17 часа....давайте смело!!!

# 277
Май срещата се разпадна днес  newsm78 Ние довечера чакаме гости,така че и аз отпадам ако се организирате за след 17ч. 

# 278
Прибрахме се чак сега  Rolling Eyes ама май вече е късничко за срещи  Confused Ама е едно гадно време днес не е истина просто.
Нещо напоследък много сме несериозни със срещите  Tired

Ние си взехме Симона от село , изглежда доста добре  Grinning доволна е ,само не успях да разбера как са я угоили така само за 5 дена  Shocked отвъртяла е едни бузи  ooooh!в първия момент я видях леко в профил и изтръпнах ,помислих ,че пак и се е подула бузата от зъб /че е с лекарство на единия/ ама после разбрах каква е работата  Joy Иначе на мен ми беше доста търсене без нея тези дни. Последните 2 години покрай Алекс не сме ходили никъде сами и не сме  се разделяли за повече от 2 дена та май съм изгубила тренинг . Поне си отпочинах малко  Rolling Eyes вече съм стигнала до там ,че когато съм само с единия без значение с кой се чуствам направо  сама  Crazy двамата на куп са просто нетърпими  ooooh!

# 279
  • София
Здрасти Мики  Party
Казвай за през седмицата как си. За сега ние с теб и Ади сме най навити. Айде, че ще взема да родя бе хораааааа Whistling
Искаше ми се и с Констанс да се видя, ама тя да Сряда не можела newsm78 Пфуууу, то пък не може всичко на куп.

Ако се помотаете още малко ще си правим среща в Майчин дом Mr. Green

# 280
ketito ,най много да се изтърсиме на едно свиждане в родилното  Crazy
Аз утре ще водя Симона да и сложат 2 ваксини и ще гледам около вкъщи да се въртиме ,че ще слагаме компреси ,на едната ръка казаха ,че доста боляло подувало се и т.н. . Вторник през деня до към 3 съм свободна дайте да се разбереме за през седмицата който има възможност да пиеме по едно кафе  Hug

# 281
  • София
Я ми прати тел. ти на ЛС, че съм с друг тел. И да си имам кой да съобщи  Wink
Ами ако искате във Вторник по обяд. Аз тъкмо мисля тогава да си запиша час за кола. Може да ги съчетая Peace

# 282
Ми о.к. за вторник  да се разбереме ,който е свободен да пристига  Grinning ketito ти в колко най рано можеш ,че Ади в 12 взима Мария от яслата така ,че за 11 ако успееше да слезнеш ще е супер.

# 283
  • София
11ч къде

# 284
Ами незнам където кажеш на мен ми е все едно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт