Работещи майки 2006 г. - тема 15

• 20 761
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Майра Супер!!! Честито  Hug  Да ви е жива и здрава, много да ви радва  Hug   bouquet  bouquet  bouquet

# 151
Еееееееееее, каква прекрасна новина! Честито Майра!!! Здраве и щастие за малката Ноеми! И каква е голямааааа- браво!

# 152
  • нейде там, където ....
Честито и от мен! Зло да ги забрави, така, както аз забравих да прегледам горните постове Simple Smile!
Все пак е добре, че не дочака 02.07.! Тъкмо щях да й пиша, че ако устиска, таткото трябва да забрави, че има и той рожден ден!  Laughing

# 153
ето какво ми писа Майра за раждането:

Всичко бързо и сравнително леко Simple Smile аз съм добре, гушкам си дребосъчка.

всекиму пожелавам такива думи да може да каже Simple Smile на кой когато му дойде времето Simple Smile

# 154
  • на правилното място, в точното време
Ехеееее, тя готова за лекоатлетка тази Ноемин! Hug
Майра, да ти е здрава и щастлива малката  принцеса! Таткото ви е за зазиждане - с 3 принцеси в къщи, няма как да не се почувства принц! Wink Бързо се възстановявай! Чакаме те! Hug

Моми, и на вас такива леки и безпроблемни бременности и раждания!
За диетата - това месо много ме мори, а и без плодове, направо ми е отвтратно. Ама два-три дни ще изкарам. Чудя се само да ли да не почна тази, която карах в началото - 90 дневна.На 4 периода- първи ден-протеини, втори ден-зърнени, трети ден-въглехидрати, четвърти -плодове. От нея свалих см на талията, а килата свалих като почнах Дюкана.Върви му се сети newsm78
Калинче, това с почивка в Македония нещо не ми се връзва.Звучи ми като оксиморон. Ама щом казваш Thinking Ние сега само гледаме екскурзии до Европа- ходи ни се към Виенско, ама да видим кога. Пари няма, само гледаме Rolling Eyes

# 155
Седя си тук пред комопа, дремя, чета и ме мързи да пиша.......... Crazy но- не мога да не се включа при тази прекрасна новина Hug
честита  ти принцеска Майра  bouquet Да ти е жива и здрава малката Ноеми Heart Eyes
На теб- бързо възстановяване . И си знаеш- чакамете на отчет Grinning
Добре завърнали се Кате и Герчо.Чакаме снимки от вас Wink

# 156
Майра честито,  да ви е жива и  здрава  бебка, прекрасна новина и пускай снимки на момата.

# 157
Хайде сега - съвсем официално и тук:

Честито на мама Майра, кака Ясмин и гордия татко! Да им е жива и здрава малката (всъщност доста голяма Grinning) принцеса Ноеми, да се радват на двойно повече обич и сладки пакости от малките сладурки!

Герчо и Кате
, чакаме фотоотчета.
По въпроса за Дюкан - аз лично го благославям, тъй като благодарение на него и на нетипичното ми за близнак постоянство вече си влизам във всички стари панталони, а покрай рождения ден се обзаведох и с нови дънки 24-и размер  bowuu
Герчо, ако сваляш прекалено бързо, не забравяй да се мажеш, за да не се нацепиш. Успех!
  Peace
Равия, не си права за Македония - там времето е спряло и е идеално за почивка. А храната, еееех, Калина хубаво я е описала. Ама и във Виена никак не е лошо  Grinning

# 158
Още не съм си свалила снимките от фотото. Все забравям да си занеса кабела вкъщи или фотото в работата  Joy Joy Joy.
За Македония - ами как няма да им е вкусна храната, като те са го превърнали в национален спорт. Аз в Македонско като съм ходила там освен за манджа, за друго не съм чула да се говори. А и като цялата им държава бачка до 2 през деня имат време да се напият 3 пъти до лягане  и то с обилно мезе Joy.
С дюкян ще видим докъде ще я докарам - това ми е най-дългото пазене на режим или диета в живота. Обикновенно всичките ми останали опити са траели между 2 часа и 2 дни. Този път до момента вече 10 дни не съм прегрешила нито веднъж  newsm78. Направо не мога да се позная. а и понеже не съм си сложила някаква цел, която да следвам и някак лесно се живее. Докогато изкарам - дотогава. Ама поне едни 10 трябва да махна. вече съм 5 надолу, та целта е близко. 

# 159
Само аз не съм запозната с тая Дюканска диета Thinking.Трябва да се запозная с нещат аи да приложа върху мъжо, че е станал на прасе Crazy.откакто спря цигарите е качил 20 кила( поне ooooh!)
Я ме препрартете някъде из нета да се образовам, че гледам в подфорума има 100-тна юбилейна тема Crazy.Там не ми се рови

# 160
Велмар, там чети първия пост - извадено е най-важното за самата диета и някъде имаше линк към електронния вариант на книгата.

# 161
Ето ни и нас:
http://ekaterinam.multiply.com/photos/album/6/TURKEY_2008
не можах да ги обърна до края че ми писна Simple Smile

# 162
Здравейте момичета

Първо да честитя на Майра дъщеричката да ви е жива и здрава, бързо възтановяване на теб
и аз да се присъединя към чакащите разкази и снимки на Ноеми.

Кате страхотни снимки. По-хубава бременна от тебе не съм виждала Hug много добре изглеждаш просто нямам думи /като си спомня аз каква лоена топка бях и още ми личи/.
Дечицата са сладури то е ясно, а и Герчо е супер - аз съм и голям фен на нея. Иван и е одрал кожата направо.

пак диети сте подхванали гледам, та ще се присъединявам и аз към вас май, само ми трябва още мотивация. страхотни резултати имате, ама пусто само мръвки и яйца не ми се ядат, в тая жега искам сладолеееед.

# 163
Малеее, Кате. Че аз съм по-дебела от тюлена, бе жено.... ужас - направо си се разтроих  Joy

# 164
Малеее, Кате. Че аз съм по-дебела от тюлена, бе жено.... ужас - направо си се разтроих  Joy
Абе глупости, я стига!!! Сега с Дюкан нали ваеш тяло  Wink освен това мъж ти те харесва и го казва постоянно, а моя с истеричния си вкус постоянно ме нарича кюфте  Shocked и ме успокоява как ще стана пак слаба и хубава   Joy демек сега си кюфте ама като родиш разчитам да си влезеш в старите дънки...  Joy
Кате страхотни снимки. По-хубава бременна от тебе не съм виждала Hug много добре изглеждаш просто нямам думи /като си спомня аз каква лоена топка бях и още ми личи/.
еее много мило, ама като се кача сутрин и като видя +11 кг после погледна нацелулитеното си дупе в огледалото и ми се доревава  Rolling Eyes понякога...

Доза (това е партизанскато име на Роза, Мишо и го измисли  Wink )  дай снимки и от твойто фото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт