Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за извънкласните дейности на децата?
Какви са мненията за живота в България в сравнение със САЩ?
Какви са мненията за здравословния начин на живот и хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за извънкласните дейности на децата?
Форумът подкрепя разнообразните извънкласни дейности на децата, като спорт, музика и други хобита. Участниците смятат, че е важно децата да бъдат заети с различни занимания, тъй като те не трябва да стават професионалисти в тях или гении, но опитът от различни дейности допринася за тяхното развитие. Освен това се подчертава, че участието в различни дейности помага за създаването на спомени и насърчава здравата семейна връзка.
-
Какви са мненията за живота в България в сравнение със САЩ?
Участниците изразяват различни мнения относно живота в България в сравнение със САЩ. Някои споделят, че с носталгия си спомнят за времето си в България и биха искали да се върнат, докато други подчертават предимствата на живота в САЩ, като по-голямата свобода на избор и възможността да се насладите на „незначителните“ неща. Освен това се споменава разочарованието от някои аспекти на живота в България, като прекомерното движение по пътищата, замърсения въздух и лошото обслужване.
-
Какви са мненията за здравословния начин на живот и хранене?
-
Какви са някои от предизвикателствата при възпитанието на момчета и момичета?
-
Какви са някои методи за ограничаване на достъпа до интернет за деца?
Нямаше значение конкрения изпълнител, бе, Бистре .. въпросът беше принципен. Когато имаш лесен достъп до нещата, спираш да ги цениш. Миналата година половин София се изнесе в Белград, за да гледа Ролинг Стоунс. Звезди от такава величина, та дори и да не са ти любимите изпълнители си заслужават шофирането, а и това е event веднъж в живота. Хора от моето поколение обиколиха Европа в последните години, за да видят Депеш Мод и подобни... защото стана вече ясно, че те в България едва ли ще дойдат.. Концерти като Стинг, Найджъл Кенеди, Джордж Майкъл, Металика са събитията на годината за музикалния свят в България.
Супер стремителен прогрес и на 30тата минута някъде, където е сватбата....може да се гледа и на ДВД. До края - филмът е 2 1/2 часа се гледа с лекота, така е, но може и вкъщи, за тези, които се триумят от работа ли да се отърват, от деца ли, от липса на свободно време ли. За хард кор феновете, разбира се, е удоволствие, но за претенциозни зрителки - стойте си вкъщи и го гледайте на диск. ..................................Тук трия, щото има недволни, че съм издала обществени тайни.......................
Казаха, че имат и съвсем дребосъци, и големи.

кубчета? филмчета? книжки? а как да му развивам говорните способности - да повтарям думи и да показвам съответните предмети ли 
. Иначе не визирах нито Бг, нито УСА специално, просто опитът ми е, че колкото ограничени хора съм срещнала в Бг, толкова съм срещнала в УСА. Много ми е смешно, като ходя по азиатските страни, като ме питат от къде съм и кажа Бг, повечето хора знаят къде е. В УСА, много са го бъркали с Боливия или просто не знаят що за страна е
Но това пак не е представителна извадка, защото хората с които общувам там са все докторя, а в бедните страни само много богатите и много учените стават такива.