АВГУСТовската дружина в третия триместър мина

• 25 515
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Много в забавно като го обърнем на смехории.И затова  - стига сме се оплаквали,стига сме мрънкали,ами от днес задължителна доза смях за освобождаване на напрежението.
Все пак при наличието на сериозен проблем  - естествено ,ще откликнем!
didi2, споко -май повечето сме на  хапове за контракции,така ,че ще се смеем на воля.
 smile3521
И като се родят бебешорите - все  smile3503 ще се усмихват.

# 181
Мамадона мила има едно детско по Супер 7 за големите сумисти с големи дупета и шкембета, точно като за нас е правено   newsm62 Даже Стефи ми предлагаше оня ден, като се съберем бременните пак, да си пеем тяхната песничка  newsm62
А един приятел предлагаше да ми усили шасито и амортесьорите на колата  newsm62

За 7-8.06 за срещата ме бройте към групичката, ние заминаваме чак на 09.06 за кратка почивка Wink

# 182
Asija и ние с Крис сме фенове на яките сумисти, с шкембета и големи дупета и любимо ни е да си лежим и да го гледаме, а до срещата ще науча и песента  Crazy
didi-2 те направо разцепи мрака. Това повече не го казвай, че Мелани ако те чуе, ако вече не е получила удар ще те спука от съдилища. Иначе идеята да съм жена на Антонио Бандерас никак не ми е чужда. Wink Въпреки всичко ме трогна със сравнението си - благодаря!  newsm03

# 183
Да ви попитам понеже сте от София повечето и сте по на ти с магазините,от къде мога да си намеря черен клин за една рокличка.

# 184
Мамета тъй и тъй днес май почти сама си пиша, искам да ви пожелая приятен уикенд! Пазете се и бъдете мноооого усмихнати и положителни! До понеделник!  Hug
buba_85 виж в Спридер Сторс на бул.България или на Витошка. Мисля, че там гледах за последно и имаше голям избор на цветове! Усех!

# 185
Благодаря за отговора,ще проверя.

# 186
Да ви попитам понеже сте от София повечето и сте по на ти с магазините,от къде мога да си намеря черен клин за една рокличка.
Черни клинове-различни модели(3/4, до глезена, с дантелка, с цип, изчистени) имаше в Oviesse, това е в МОЛ-а с/у х-л "Хемус", на бул. "Арсеналски"; аз от там преди около месец си взех един такъв, сигурно още има

# 187
Еи много сте забавни абе каква е тая природа на един дава цици и дупе пък на друг само дупе Crazy
Да ви кажа че докато сме бременни ни е простено да си дебелеем че после какъв глад ни чака хапваите наволя и това е  че после сладолед ли SickНе да прекаляваме но каквото ни се иска.Аз вечерям в 20.00 задължително с цел да не ям късно че така се трупат килцата и какво мислите в00.00часът слагам ушанката и хоп в хладилника но това само когато мъжа ми е нощна и си хапвам на воля но гледам никои да не ме види това е само моя и на беб таина.И мъжо вика е ти не ядеш много от къде са тия килца.Еми незнам аиде кажи ми откъде се Outta Joint
Ми като не мога то бебето расте и си иска ядене.
Ама така да ме е яд че немога да доида на срещичка с вас.
Мама Галка  ти си за убиване мен ме е страх до Пловдив да отида че каквато съм каквото и да стискам тръгне ли няма оправия.Но се радвам че си добре сега стискаи кълчици и това е малко остана.Пък и сега ми е по спокоино като сме вече в 7 месец и да стане нещо нали ги спасяват бебчовците.То да не става де Rolling Eyes

# 188
  • София
Как са сладките мамченца Heart Eyesю
Отдавна не съм влизала при вас Hug  bouquet

# 189
Чакайте да Ви споделя, значи от едно известно време с всеки който ме види, даже и с продавачките в магазините водим един и същи разговор :

Те: -Още малко остана нали?
Аз: - Да, около 2.5 месеца
Те: -  Shocked Да не би да са близнаци? Сигурна ли си, че е едно ?

То да се смееш ли да плачеш ли ooooh!

# 190
Здравейте мили мами и бъдещи мами и от мен.
Аз съм много несериозна и не съм писала сигурно от преди 4-5 теми.Все става така , че докато изчета цялата тема до края и не ми остават сили да напиша нещо. Освен това се върнах на работа и там си оставям цялата жизненост.   Но сега вече ще пиша и ще се включвам по- често надявам се.
Искам ако мога и аз да се включа в срещата за колички в Бизнес парка, защото все още нищо не съм купила  и непрекъснато се обвинявам и рева на мъжа ми, че не сме готови с нищо , а за това съм си виновна май само аз.
Оня ден се прибрах от работа  и краката ми бяха толкова подути, все едно съм със около 100кг по тежка. Освен това като ги натисна с пръст и оставаше дупка, която си стоеше около 10 минути. Много се изплаших и започнах да чета темички по въпроса. Оказа се , че можело да имам някакъв белтък албумин в урината , което не било много благоприятно. Обадих се на доки, защото преди седмица си бях правила изследвания на урината, а той ми каза , че няма нищо притеснително и трябва повече да си почивам. Прочетох в нет-а   , че трябвало да спра да ям сол, което за мен си е равно на самоубийство , защото не мога без сол, и то без много много сол. Но както и да е реших да опитам без сол и краката ми веднага /за около 2 дни /спаднаха. Сега, като не ям сол се чувствам  все едно не се храня, ами само си тъпча някакви неща в устата. Гадничко е , но трябва да се примиря, защото вече успях от подуването да си скъсам един чифт обувки.
Поздравления  мишимади, гледах те  в предаването и много ти се възхищавам, защото си изключително силен човек.   Peace 
Момичета за бизнеспарка ще уточним ли точния час и място?     

# 191
  • София
Привет, мамита Hug
Koteto, срещата е на 30.05. от 15:00ч. ако не бъркам newsm78
Mama_Galka, ще има шамарчета Naughty да се пазиш ей Hug
Bobito, Britt, милички изобщо не се връзвайте на злобни коментари.. не си заслужава Peace
Didi, неможах да намеря нещо снимките, които си качила Thinking
Димяни, благодаря ти, че ни навестяваш от време на време Hug Малкия е голям сладур Heart Eyes
И аз съм навита за срещичка, когато решите на мен ми е все едно, в София съм си.. Днеска с мъжо ходихме до вилата за няколко часа, но си изкарахме супер.. изкачвахме някакви баири, а на слузане някакви кучета ни подгониха и аз се попиках от страх hahaha Joy
Мацки, и аз днеска забелязах, че бебо по-малко риткаше и се стреснах много, но с мъжо почкахме да му говорим и да "блъскаме" по корема та да се размърда малко.. е събуди се детето, кои знае какво си е казало: "Какви са тея лудите дето ме бъдят още от сега?" ама поне се успокоих.. Mr. Green
Аз вече съм някъде +11-12кг. Blush
Вчера ходих да си занеса болнични до работата и един колега ми вика: "Ти да не вземеш да родиш тука!?" Laughing и аз му казах, че нямам такива болни намерения Naughty

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 22:23 от IntRiGa_GirL

# 192
Интрига знаеш ли как ме уплаши нещо ми подмокри бельото и изчезна та си помислих 300 неща че чак мъжо ме пита за теб какво е станало.Че аз му разказвам някои неща Wink.Много често в разговор кавам ми те моите маичета така казаха така съм свикнала с вас ..Даже преди като ходихме на лекар и мама му вика ама как така не се вижда пола всички маичета в интернета имат щъркелчета умрях от срам Embarassed лекаря погледна с едно недоумление Rolling Eyes
Та те мислих какво стана но се радвам че си добре и моя бебончо така прави спи и никакъв го няма но баща му пее и тои поритва отвътре а пък тои на 7 небе ама наистина пее му нищо спира и беб хоп ритва и така няколко пъти случаино ли е незнам.Но винаги като му пее реагира така.Мама ми казва че трябва да му чета приказки за да се развивало детето мен малко ми е смешно ама ще му чета какво да го правя и ще взема да науча някоя песничка че ни една незнам ooooh!

# 193
  • София
Bobito, мила благодаря за загрижеността Hug  bouquet Извинявам се ако съм стресирала още някои, но вчера ме нямаше цял ден.. бях по задачки и с мъжо се прибрахме късно и заспяхме.. Днеска станахме, оправихме се и изчезнахме към вилата..
Много целувки на всички Hug  bouquet

# 194
  • В чуден свят с четири Слънца
koteto55, и аз трябваше да спра солта, защото бях добила комичен вид в краката от подуване, да не говорим, че си купих обувки 2 номера по-големи, за да не ходя боса. Но като спрях солта, и изведнъж всички отоци изчезнаха, а мъжът ми вика "Яяяя, ти си имала и кокалчета по глезените". А колко обичам сол, ммммм, умирам да ям солено, но все ще изтраем няколко месеца на и без нея   Simple Smile

Качих в албумчето ни малко снимки от екскурзията.
П.П. Приемам хокането от всички ви, вече ще съм послушна,  а и достатъчно се стреснах, та ще ме държи поне до Август.

А да ви питам, то сигурно е нормално де, но като спрях солта и спаднаха отоците, като се претеглих, се оказа, че съм -4 кг. за няколко дни!!! Та вместо да наддам, този месец изгубих килца, дано да не се отрази зле на бебка. Има ли мами, които губят килца, вместо да наддават? Гинеколожката пак ще ми направи забележка, че не качвам достатъчно.

Лека нощ на всички и погалете коремчетата  Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 23:19 от mama_galka

Общи условия

Активация на акаунт