Нетърпелива съм вече през НОЕМВРИ да гушкам малкото човече!

• 10 124
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Ей, какво сте се зачепкали, задушното време не ви се отразява добре. Hug

Да,момичета,стига толкова!Я,по-ведро на нещата!

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 15:20 от bisabork

# 241

Розичка , браво за резултатите  Hug
  Hug
Софи искам и аз да си усетя бебокаааааааа newsm78  Laughing

# 242
  bouquet   bouquet    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Мамчета какво ви става днес аз толкова ви се радвах до сега колко спокойни бременни сте .....  Mr. Green

# 243
  • Попово
хормони  Crossing Arms

# 244
Софче, благодаря ти за загрижеността мила
док ми изписа тардиферон за хемоглобина, а за урината каза да дам секрет и стерилна урина след няколко дни за да се види от какво точно е

# 245
Софи много ще е шавлив твоя синковец Wink
Янорен моят хемоглобин беше 105 - ама засилих яденето, като спря да ми се гади и ми се вдигна на 126. Доки тъкмо ми разправя как съм щяла да пия хапчета ако не ми се оправи, ама ми се размина. Така, че пробвай малко с подсилваща диета, ако не стане ще попиеш малко желязо. За урината обаче не мога да дам мнение, ама стискам палци да не е нищо притеснително Hug

# 246
Аз всъщност пак не разбрах дали ще имаме среща на Ариана,за да знам да си организирам неделята!!!!!!!!! Thinking

# 247
  • София
Янорен, всичко ще е наред, мила  Hug Кажи като минат и другите изледвания.
За каква среща, за какви пет лева говорите, пак съм изпуснала нишката  newsm78

# 248
  bouquet   bouquet    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Мамчета какво ви става днес аз толкова ви се радвах до сега колко спокойни бременни сте .....  Mr. Green
Laughing Laughing Laughing
Мацки срамота,ще ни се смее единствения мъж сред нас! Naughty

# 249
Здревеите момичета  Grinning
Браво на всички за хубавитв новини  bouquet
Докато намер време да се включа и вие ств изписали темата
Утре съм на амнио стискаите палци да мине всичко добре  Praynig
А за раждането мисля че си е въпрос на избор и мед показатели разбира се аз имам две операции и след двете съм се чувствала много добре и понеже имам и нормално раждане мога само да споделя че не бих го предпочела никога пък нямам и избор Grinning
Но секциото съвсем не е толкова варварско както преди време
Важното е да си убеден в правилния избор и да си в сигурни ръце

# 250

Е не може, тука си има няколко щекотливи теми, които захванат ли се, неминуемо се стига до страдания Laughing
Раждането, кърменето, захранването, гърнето.... това са вълшебните думички Laughing

Янорен, хич не се притеснявай за хемоглобина, той нормално си пада по време на бременност, желязото го оправя.  Колкото за другите резултати, дано стерилната урина покаже по-добри Simple Smile

# 251
Здревеите момичета  Grinning
Браво на всички за хубавитв новини  bouquet
Докато намер време да се включа и вие ств изписали темата
Утре съм на амнио стискаите палци да мине всичко добре  Praynig
А за раждането мисля че си е въпрос на избор и мед показатели разбира се аз имам две операции и след двете съм се чувствала много добре и понеже имам и нормално раждане мога само да споделя че не бих го предпочела никога пък нямам и избор Grinning
Но секциото съвсем не е толкова варварско както преди време
Важното е да си убеден в правилния избор и да си в сигурни ръце

ще стискаме мила! Peace Praynig

# 252
Мами айде спирайте се вече, че уплашихме таткото Laughing

Джули с теб сме Hug

# 253
ох благодаря ви за подкрепата
а Тонеска, кажи моляте какво си яла за да ти стане 126  Shocked
аз забременях с хемоглобин 127, който го мъчих да стане толкова в продължение на няколко години  Shocked

и да
за срещата в неделя и аз искам да питам
ще има ли, къде точно на ариана и в колко h.?

# 254
  • София
виждам някакъв спор се разразява.....аз лично за раждането нямам избор, т.к съм с висок диоптър и няма друг начин.

Корема продължава да ме присвива, някаква тъпа болка, като пред Ц......не е силна, но ме шашка и притеснява. Може би защото на днешния ден -21 преди ми идваше МЦ и нали все пак организма си има памет.....
Направих си едно 3в1, ама що си го забърках - не знам, просто изведнъж ми се припи Tired

Общи условия

Активация на акаунт