Нетърпелива съм вече през НОЕМВРИ да гушкам малкото човече!

• 10 126
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Рози - диоптъра ми варира от -2.5 до -4.00 - в зависимост от натоварването на очите..., но доки каза че не е достатъчно... И ЧЕСТИТО!

# 226
Хрис, има разлика в това да ти препоръчат по мед.показания или да ти предложат сецио! Ако ти го препоръчат, то те ще се обосноват, бъди сигурна.
Е аз като нямам мед.показатели за операция да не съм престъпник?! Или ще съм по-малко майка от вас?!

newsm51
за секциото - всеки сам избира - моя приятелка роди така вече втори път,разрезът й е в пубисната част и дори с бикини силно изрязани,не си личи белега,правена е в Швейцария.Много яко защото като се сетя за старите коремни разрязвания Whistling
Peace Аз също смятам, че секциото не е това, което е било преди Naughty И аз съм решила да е секцио този път, защото и моето сърце няма да издържи втори път човешката простотия  Mr. Green Sunglasses Имам една операция (апандисит) и нямам лоши спомени  Thinking Абе, живот и здраве наесен ще ви разкажа с подробности  Wink Sunglasses

И аз на есен ще ви кажа какво е... Grinning

Сега операцията/разреза/ се прави ниско долу в окосмената част, и е само няколко сантиметра. Ако не греша - 6 шева са... ако е с шевове.
Точно така е! И не си мислете, че в БГ няма добри лекари - някои са на световно ниво... само дето не са платени като за "световно ниво"

# 227
Рози - диоптъра ми варира от -2.5 до -4.00 - в зависимост от натоварването на очите..., но доки каза че не е достатъчно... И ЧЕСТИТО!

мерси Сис,значи и аз да се успокоя моя е -2.5 - -2.00! А ми се иска нормално раждане,ако нямам противопоказания разбира се!

# 228
Айде стига за това секцио  Grinning

http://4storing.com/kti77/bd2c2068815bd74bc931cf306a3782bb.html
Един музикален поздрав от мен...

# 229
Хрис, има разлика в това да ти препоръчат по мед.показания или да ти предложат сецио! Ако ти го препоръчат, то те ще се обосноват, бъди сигурна.
Е аз като нямам мед.показатели за операция да не съм престъпник?! Или ще съм по-малко майка от вас?!

[/quote]

Стига де аз да съм го казала някъде това  Crossing Arms Защо не ме разбирате , ей това не ми е ясно Thinking Аз за какво говоря , вие какво разбирате.
Спирам вече , безсмислено е, не го очаквах ooooh!

# 230
Розичка, честито за резултатите  Peace

# 231
Честит имен ден на всички с името Елена или Константин! Много здраве и безбой усмивки!   bouquet

Сега ще се пробвам да ви изчета, че то срам нямате ...  Joy hahaha

# 232

Стига де аз да съм го казала някъде това  Crossing Arms Защо не ме разбирате , ей това не ми е ясно Thinking Аз за какво говоря , вие какво разбирате.

Разбирам те  Hug
Не ми се сърди...
Просто не бях допуснала, че може някой да прави бизнес със здраве...
Чувала съм какво ли не, наистина, но... все гледам да вярвам в доброто и в добрите.
Разбира се, че трябва да се изисква обяснение за всичко, ти си права, иначе - щом има такава корупция...

# 233
Момичета, да не спорим по въпроса за секциото и нормалното раждане, от опит знам, че това е много деликатна тема и обикновено се стига до обидени и неразбрани. Аз не харесвам идеята за секцио без медицински показания, а по желание на жената, без дори и препоръка от лекар.
Но пък аз имам зад гърба си едно изключително лесно раждане и ми е много лесно да си мисля колко безпроблемно е естественото раждане. Така че не се бъркам в решенията на никого. В крайна сметка всеки сам взима решенията в живота си Hug

# 234
Милички наистина да сменим темата,всеки има право на избор!
Да сме здравички,да родим здрави бебчета и това е най-важното,нито начина,нито друго имат значение! Само да са здравички и да дойдат при мама! Heart Eyes
lightblue   Heart Eyes

# 235

hahaha е не ми казвай, че си сърдита  Joy
 lovekiss всеки има право на мнение  Hug
 smile3505 млъквам Wink

# 236
Ама стига вече с това секцио, че пак ще има обидени Naughty
Всяка от нас сама избира как да роди - важното е това да е правилното решение и резултата на финала да е здраво бебе - щастливи родители Hug

# 237
лелееееее колко сте изписали
кога ли ще го изчета  newsm78
междувременно да докладвам, че при мен положението нещо не е розово-взех си резултатите от кръв и урина
оказа се, че хемоглобина ми е понижен до 111, а в урината имам завишени някакви червени кръвни телца и левкоцити, което било предпоставка за албумин  Rolling Eyes Cry Confused

# 238
  • София
Ей, какво сте се зачепкали, задушното време не ви се отразява добре.  Аз приключих с институциите за днес, стажантката ми се завърна, разбарах за пола, ама пак да си кажа, че доки каза, че вижда лабиите  newsm78
Розичка , браво за резултатите  Hug

# 239
лелееееее колко сте изписали
кога ли ще го изчета  newsm78
междувременно да докладвам, че при мен положението нещо не е розово-взех си резултатите от кръв и урина
оказа се, че хемоглобина ми е понижен до 111, а в урината имам завишени някакви червени кръвни телца и левкоцити, което било предпоставка за албумин  Rolling Eyes Cry Confused
Доки к'во казва? Или още не си му ги занесла?  Hug
 newsm78 И моя хемоглобин е много нисък, а с предната бременност беше все 94  ooooh!

Хрис, не ми се прави на сърдита, че да не дойда в Айтос  smile3534

newsm56Пък да ви се похваля... бебо от 15мин не се спря  Joy

Общи условия

Активация на акаунт