Нетърпелива съм вече през НОЕМВРИ да гушкам малкото човече!

• 10 160
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
имам въпрос към варненските мами и татко, който не е по темата:Варна- къде се намира квартал "Възраждане" и как се стига до там от автогарата (евентуално номер на автобус)   Blush  Hug

Автобуса е 148 а иначе квартала се намира в началото на Варна , като свърши магистралата в ляво и само нагоре, по лесно ще ти е с такси Simple Smile

# 121
  • Попово
имам въпрос към варненските мами и татко, който не е по темата:Варна- къде се намира квартал "Възраждане" и как се стига до там от автогарата (евентуално номер на автобус)   Blush  Hug

Автобуса е 148 а иначе квартала се намира в началото на Варна , като свърши магистралата в ляво и само нагоре, по лесно ще ти е с такси Simple Smile
а хубу, 10Х  Hug  ще кажа на зълвето Wink 

# 122
# 123
Добро утро Simple Smile

Гледам тука за килограми си говорите - моите са 4 отгоре. Хич и не ме интересува много ли са, малко ли са, а и лекарката ми не е придирчива Laughing
Знам, че нормата е 9-12 кг., обаче аз първият път качих 20 Rolling Eyes , при това 7 от тях само в деветия месец без изобщо да ям много, защото тогава всичко ме притискаше и ми ставаше тежко. Така че какво като осем месеца си вървях добре, накрая на деветия нещата излязоха извън контрол. Но пък те след това се свалят почти от само себе си, така че не ги мислете. Бременните килограми не са като обикновените килограми, аз съм склонна към пълнеене, но тях ги свалих без никакъв зор Simple Smile

Татко Барба, и аз това си го мислих като разучавах подробностите за този тест. Но лекарката ми ме посъветва да го направя, а аз й имам достатъчно доверие, че да я послушам, така че го направих. Слава Богу, че не се наложи да решавам какво да правя оттам нататък.

# 124
Добро утро и от мен!  Simple Smile

Софи, браво за хубавите резултати, сега да изкараш една спокойна бременност от тук нататък  Peace
Шамс, радвам се, че и при теб е минал добре прегледа  Peace
Фреш бриз, честито ти синче  Hug
Анутев, добре дошла в отбора и леко бременеене  Peace

За килцата, не е задължително последните месеци да се качва най-много.Според мен всичко е до физика.Има жени, които в началото качват повече, а накрая по-малко.Предния път до 6-я месец нищо не качих, а после по 3 кг на месец.Но сега след като спря да ми се гади съм качила 2 килца и аз, ама много тестяно набивам, сега дори гледам да го ограничавам, че лоше работа.

За сега ви казвам чао, че ще изведа малката, нали следобед го дават дъждовно  Rolling Eyes

Лек ден момичета и Татко Барба   bouquet

# 125
Добро утро шкембаци  Heart Eyes
Бързам да ви се оплача , че сутринта рано , рано моя мил съпруг ми вдигна кръвното и така се изнесох на пожар от вкъчи , че не е истина просто  Mr. Green Ааааамаха страшна работа е , и то за глупости ми мрънка само  Crazy Ама и аз не му оставам длъжна и се навиках едно хубаво и изчезнах , а свеки долу на стълбите и тя ме чака и ме гледа ей така  Shocked , ама нея я подминах и обяснения не дадох Mr. Green

Сисиииии хапна ли сладолетче мило Heart Eyes

# 126
добро утро и от мен!
Прекрасна закуска!
Софиииииииии честито прекрасни резултати,миличка! Peace
Anutev
 welcome
Фреши честито ти момченце stork-boy
Трифи аз пия Хип - натал,съдържат фолиева киселина,желязо и малко витамини.
Грей моето коремче е същото сутрин направо го търся,а вечер съм подута като в 5 месец Laughing
Татко Барба съгласна съм с мнението ти по въпроса с изследванията  202uu наистина е много неприятно да получиш резултат с висок риск и бебето ти да е напълно наред,или обратно Thinking

# 127
Добро утро шкембаци  Heart Eyes
Бързам да ви се оплача , че сутринта рано , рано моя мил съпруг ми вдигна кръвното и така се изнесох на пожар от вкъчи , че не е истина просто  Mr. Green Ааааамаха страшна работа е , и то за глупости ми мрънка само  Crazy Ама и аз не му оставам длъжна и се навиках едно хубаво и изчезнах , а свеки долу на стълбите и тя ме чака и ме гледа ей така  Shocked , ама нея я подминах и обяснения не дадох Mr. Green

Сисиииии хапна ли сладолетче мило Heart Eyes
има такива моменти мила,само няма да се даваш и ти ще викаш на макс! Peace

# 128
Татко Барба съгласна съм с мнението ти по въпроса с изследванията  202uu наистина е много неприятно да получиш резултат с висок риск и бебето ти да е напълно наред,или обратно Thinking
[/quote]

Абе ако доктора като види кръвните изследвания каже да ги правим тия тестове ще ги направим иначе ще си помислим

# 129
  • София
Добро утро мили момичета и момче - как сте в това прекрасно утро? Аз днес ходих да ми точат кръвчицата за изследвания... Ей в тази Тина Киркова момичетата, които взимат кръв са просто невероятни - за първи път отивам без паника и ужас да ме бодат - просто приятно преживяване... Сега да видим как ще устискам до другата седмица за резултатите...

Хриси - не се ядосвай - нали знаеш, че това са временни явления - пести си нервите! Сладолед така и не хапнах, но пък изядох половин килограм череши... Едва се прибрах от жега - имах чувството, че приличам на кораб майка - цялата бях подута...

Момичета да ви питам - има ли някоя от вас болки в таза? Аз съм се шашнала направо. Изпитвам болки някъде в областта на свивката на крака - горе високо... Освен това и таза доста ме боли - ходя като пингвин, а съм едва в четвърти месец - до края просто не се виждам  Blush ... Доки каза, че е нормално, но си ме боли...

Хайде стига съм се оплаквала!
Желая ви лек и приятен ден и много усмивки!  Hug  Heart Eyes  Hug

# 130
  • София
Добър ден на всички!
Имаме хубави новинки- няма да ви изреждам поименно, ама вие си знаете кои сте- много се радвам за вас! Hug Heart Eyes
Аз съм от ранни зори в офиса, довечера пак до късно ще откарам....направо ми е все по-трудно да издържам вече Crossing Arms
Ама стискам зъби още седмица и развявам бялото знаме, т.е уведомявам за състоянието
си Peace

Сиска, ти ли ходи на скрининг в 14 ДКЦ? Точиха ли ти кръвчица или само на УЗ те гледаха? newsm78

Хубав ден на всички ви  bouquet

# 131

Абе ако доктора като види кръвните изследвания каже да ги правим тия тестове ще ги направим иначе ще си помислим
Амии да ти кажа той доктора няма да реши да ги прави на база стандартните кръвни изследвания,въпрос на друга преценка е,но ще си решите.
Сис и аз съм така с таза,имам болки и ниско долу в опашната част,особено ако стоя за дълго в неподходяща поза......
Мишле лека работа!
Аз днес се мотам и потъвам направо,май ми е ниско кръвното,вече няколко пъти ми причернява Thinking

# 132
Сиси и аз имам такива болки отвреме на време  Wink И таза и кръста си ме наболява , нормално било казват , стига да не са постоянни и силни  Hug Ама и аз от този стол , на който стоя по цял ден се чудя само как да се наместя за по-удобно , ама не става , не е като леглото Mr. Green

# 133
  • София
Мишле - ходих в 14-то ДКЦ - само ме гледаха не са ми взимали кръв. Аз днес ходих по абонамента в Тина Киркова - всеки месец ми взимат кръв и урина за изследване - да съм си спокойна...

Благодаря ви милички - успокоихте ме за болките - значи все пак не е само при мен...

# 134
  • София
Добро утро. Аз да се включа пак с моите витамини. Може ли да си купя без лекарско предписание? Моя доктор казва, че е рано пък аз искам, щото си мисля, че може да живна малко от тях. Хубав ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт